Partyflock

Extrema Outdoor Belgium

Extrema Outdoor Belgium

Extrema Outdoor Belgium (afbeelding)
Concept van Extrema.
SiteSite xobelgium.be
AdresBelgiŽ
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchattwitter
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Extrema Outdoor Belgium
Laatste feest was op zondag 20 mei 2018: 5 years inside, Cafť d'Anvers, Antwerpen
Statistieken


x
32·feesten
32·in het verleden
19·nieuwsberichten
2·fotoshoots
293·foto's
45·video's
1586·bezoekers · herkomst
743·unieke bezoekers
192Partyflockfans · herkomst
75.2 KFacebooklikes
2·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (331 stemmen)
Nieuws
Extrema Outdoor Belgium en de gemeente Houthalen-Helchteren hebben zonet een wel heel erg nobel initiatief bekend gemaakt. 4
Extrema Outdoor BelgiŽ heeft net haar festival voor 2017 voorgesteld. Als thema van de 7de editie trekt de festivalorganisator de kaart van een duurzaam en groen festival. Hiermee wil zij sensibiliseren en activeren van jongeren in de strijd tegen klimaatverandering en global warming.
Extrema Outdoor BelgiŽ heeft haar volledige line up bekendgemaakt. De festivalorganisator beloofde eerder op het jaar te zullen uitpakken met de grootste Line Up ooit, en deze belofte wordt wel degelijk waargemaakt.
Extrema Outdoor BelgiŽ heeft net de datum van haar festival voor 2017 vrijgegeven. Het elektronische muziekfestival gaat door in het Pinksterweekend, van 2 tot en met 4 juni 2017 aan De Plas in Houthalen - Helchteren.
Extrema Noir, het indoor zuster-event van Extrema Outdoor Belgium, gaat op eigen initiatief tijdens de eindejaarsperiode mee sensibiliseren naar het gevaar van alcoholgebruik in het verkeer.
Extrema Noir, het indoor event van de makers van Extrema Outdoor Belgium, vind dit jaar plaats op zaterdag 3 december. Na een eerste editie in 2015 in Antwerpen verhuist het indoor festival nu naar de Ethias arena in Hasselt.
Extrema Outdoor BelgiŽ heeft zopas bekend gemaakt haar ticketprijzen duurder zullen worden na de line-up release. Je kan wel nog steeds 'Pre Line-up tickets' kopen aan de oude tarieven tot aan het moment de affiche wordt bekendgemaakt.
Ter ere van het twintigjarig bestaan van Extrema Outdoor komt Extrema met een jubileumboek over haar geschiedenis. Het boek draagt de titel 20+4 Years of Love en wordt op 5 juni gepresenteerd in de Business Lounge van het Philips Stadion. Kaarten hiervoor zijn reeds in de verkoop gegaan.
Extrema Outdoor Belgium viert op 22, 23 en 24 mei het vijfjarige jubileum met een indrukwekkende muziekprogrammatie. 'XOBE' stond al bekend om haar kwalitatieve line-up en komende editie bevestigt deze reputatie alleszins. 3
Onder meer tv-persoonlijkheden Tanja Dexters en Johnny de Mol, chef-kok Nick Bril en Studio Brussel nethoofd Jan van Biesen kondigden podia aan voor Extrema Outdoor Belgium 2014. Naast de vaste waarden van vorige jaren, worden er enkele nieuwe concepten toegevoegd aan het driedaagse festival. XO Belgium vindt ook dit jaar plaats op het recreatiestrand De Plas in Houthalen-Helchteren tijdens het pinksterweekend op 6, 7 en 8 juni. 1