Partyflock
 

Absolutely Fresh

Absolutely Fresh
25 september 2013
organisator
SiteSite absolutelyfresh.nl
E-mailinfo@absolutelyfresh.nl
AdresRigtersbleek-Zandvoort 10
7521 BE
Enschede
Nederland Nederland
KvK8161918
Linksfacebookpagesoundcloudxyoutube
Medewerkers

Informatie

Absolutely Fresh is een festivalorganisator in Enschede die jaarlijks 180.000 bezoekers de dag van hun leven bezorgt. Ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby en de droom om ooit eens een festival te organiseren. Jaarlijks werkt men aan zo'n 12 muziekconcepten, van live, house en electro tot techno, hardstyle & hardcore.
6 november 2021
Foto's, Høtspot Festival, 6 november 2021, Universiteit Twente, Enschede
3 augustus 2019
Foto's, AIRFORCE Festival, 3 augustus 2019, Vliegveld Twenthe, Enschede
4 augustus 2018
Foto's, AIRFORCE Festival, 4 augustus 2018, Vliegveld Twenthe, Enschede
8 december 2017
Foto's, UNITY, 8 december 2017, Atak, Enschede
5 augustus 2017
Foto's, AIRFORCE Festival, 5 augustus 2017, Vliegveld Twenthe, Enschede

soundcloud Recente muziek

Nieuws
In Het Volkspark Festival heeft de eerste namen bekend gemaakt. Zo komen onder meer Acda en de Munnik, DI-RECT en FLEMMING naar het festival in Enschede op zaterdag 13 juli 2024. Ook zijn er optredens van onder andere Marco Schuitmaker, Paul Elstak (90s Set) Trobi en Sam Hofman.
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line up bekend gemaakt. Ruim 150 artiesten uit allerlei genres en van over de hele wereld pronken op het programma voor het Pinksterweekend op 26, 27 en 28 mei. Van internationale sterren als Timmy Trumpet en Nicky Romero tot Nederlandse topacts als Antoon, Suzan & Freek, Flemming en meer.
Er zijn zojuist 13 nieuwe namen bekendgemaakt voor festival 'In Het Volkspark' in Enschede op zaterdag 8 juli. Zo staan onder meer Tino Martin, Emma Heesters en STUK op de drie podia van het festival. Eerder werd al de komst van Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, Son Mieux en RONDÉ bevestigd. Daarmee is het volledige programma voor het festival nu bekend.
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland, genaamd Freshtival Weekend, heeft zojuist een bijzondere toevoeging gedaan aan de line up. 's Werelds meest besproken rapper Tekashi 6ix9ine komt exclusief voor het festival naar Nederland. Met de toevoeging van deze naam haalt de organisatie op 26, 27 & 28 mei 2023 een waslijst aan wereldartiesten naar Enschede.
Het 'In Het Volkspark' festival in Enschede heeft de eerste namen bekendgemaakt. Op zaterdag 8 juli staan onder meer Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, Son Mieux en Rondé op de drie podia van het festival.
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line-up bekend gemaakt. Ruim 200 artiesten uit allerlei genres pronken op het programma voor het Pinksterweekend op 3, 4 & 5 juni. En daarmee haalt het festival weer een aantal hele grote namen naar Enschede: Afrojack en Don Diablo
Het nieuwe popfestival 'In Het Volkspark' heeft vandaag het grootste deel van het programma bekendgemaakt. Op zaterdag 9 juli staan onder meer Chef'Special, Suzan & Freek, BLØF, Miss Montreal en Kris Kross Amsterdam op het podium in Enschede.
Hitmachine Afrojack staat dit jaar op de line up van Freshtival Weekend in Enschede. En dat is ook bijna het enige moment dat de wereldster in Nederland optreedt. Organisator Absolutely Fresh maakte zojuist de eerste namen van de line up bekend. Ook artiesten als Antoon, Brennan Heart, Snelle, Tchami en The Dirty Daddies pronken in de lijst. Het festival vindt plaats op 3, 4 & 5 juni 2022 (Pinksteren) in Enschede. 1
Tijdens het Pinksterweekend moet het dan echt weer gebeuren. Freshtival-organisator Absolutely Fresh hoopt na twee jaar stilte op het Rutbeek weer duizenden dansende bezoekers te verwelkomen bij de kleurrijke stages. Deze vrijdag presenteert het evenement de eerste artiesten die dit voorjaar Enschede op zijn kop moeten gaan zetten.
Zojuist heeft Absolutely Fresh, de organisator van Freshtival Weekend de eerste namen voor de komende editie bekendgemaakt. In totaal zal de organisatie de volledige line up bestaande uit meer dan 150 artiesten in 3 verschillende fases naar buiten brengen.

15 waarderingen

Kirsten Wolthuis
goed
A.D.HeiDie
Goede organisatie van heerlijke feestjes!
Floor *
Ik wil superbash:honger:
Dr. Spana
:respect:
Pjom :honger:
_O_
A_NUS
*verslik* ...Hardstyle?
Rho
:respect:
tharoy aka chubby
feesten van absolutly fresh altijd geweldig
killingscum
:respect:
Amroahs
Represent!
Henkert909
Helden!
sherlock mc
Dankzij Absolutely ben ik begonnen in de dance scene......absolute loyalty...allways...Peace
=Jeffers=
:respect:
I love it ,i love it, love it, love it! BOOGIE WOOGIE!:D
Nasso
The Originators from the east! ;)

8 opmerkingen

laatste aanpassing door een beheerder
6 maart moeten jullie ff toevoegen:P chucky in atak :)
Wanneer weer een keer superbash?
 
idd! Hoog tijd voor weer een keer beukwerk.
Uitspraak van Floor * op woensdag 7 september 2011 om 22:36:
Wanneer weer een keer superbash?

Inderdaad! Nieuwe jaar doen dan maar...
 
Y E S :D
 
feest 12 november 2016 unity fck the system is plagiaat van mij
(net zoals fantasy Island - ook al in enschede - een tijdje geleden)
gaarne direct het feest te stoppen en alle aankondigen te verwijderen
aangezien mijn werk niet (IK HERHAAL NIET) voor commerciële doeleinden gebruikt mag worden

amé amé
Fantasy Island....RIP :nocheer: