Partyflock
 

Freshtival

Freshtival
11 januari 2023
concept
Concept van .
SiteSite freshtival.nl
E-mailinfo@absolutelyfresh.nl
AdresNederland Nederland
Oprichting2009
Linksfacebookpageinstagramtiktokx
Ook herkend als
  • Freshtival Weekend
Nieuws
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line up bekend gemaakt. Ruim 150 artiesten uit allerlei genres en van over de hele wereld pronken op het programma voor het Pinksterweekend op 26, 27 en 28 mei. Van internationale sterren als Timmy Trumpet en Nicky Romero tot Nederlandse topacts als Antoon, Suzan & Freek, Flemming en meer.
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland, genaamd Freshtival Weekend, heeft zojuist een bijzondere toevoeging gedaan aan de line up. 's Werelds meest besproken rapper Tekashi 6ix9ine komt exclusief voor het festival naar Nederland. Met de toevoeging van deze naam haalt de organisatie op 26, 27 & 28 mei 2023 een waslijst aan wereldartiesten naar Enschede.
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line-up bekend gemaakt. Ruim 200 artiesten uit allerlei genres pronken op het programma voor het Pinksterweekend op 3, 4 & 5 juni. En daarmee haalt het festival weer een aantal hele grote namen naar Enschede: Afrojack en Don Diablo
Hitmachine Afrojack staat dit jaar op de line up van Freshtival Weekend in Enschede. En dat is ook bijna het enige moment dat de wereldster in Nederland optreedt. Organisator Absolutely Fresh maakte zojuist de eerste namen van de line up bekend. Ook artiesten als Antoon, Brennan Heart, Snelle, Tchami en The Dirty Daddies pronken in de lijst. Het festival vindt plaats op 3, 4 & 5 juni 2022 (Pinksteren) in Enschede. 1
Tijdens het Pinksterweekend moet het dan echt weer gebeuren. Freshtival-organisator Absolutely Fresh hoopt na twee jaar stilte op het Rutbeek weer duizenden dansende bezoekers te verwelkomen bij de kleurrijke stages. Deze vrijdag presenteert het evenement de eerste artiesten die dit voorjaar Enschede op zijn kop moeten gaan zetten.
Zojuist heeft Absolutely Fresh, de organisator van Freshtival Weekend de eerste namen voor de komende editie bekendgemaakt. In totaal zal de organisatie de volledige line up bestaande uit meer dan 150 artiesten in 3 verschillende fases naar buiten brengen.
De 12e editie van Freshtival zal aanstaande zomer geen twee, maar drie dagen beslaan. Voorgaande jaren moesten duizenden feestgangers genoegen nemen met twee dagen feest, maar dat is verleden tijd. 29, 30 en 31 mei 2020 is het drie dagen los gaan op recreatiepark Het Rutbeek.
Jason Derulo staat dit jaar als headliner op Freshtival in Enschede. En dat is ook het enige moment dat de wereldster dit festivalseizoen in Nederland is. Organisator Absolutely Fresh maakte zojuist de volledige line-up van Freshtival bekend.
Wooeehoeee. We gaan weer keihard knallen! Freshtival bestaat 10 jaar en dat zal je weten ook! Op 19 & 20 mei (1ste Pinksterdag) gaan we Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede omtoveren tot het mooiste, gekste en meest muzikale dorp van Nederland!
Woohoo
16 februari 2017
Het creatieve feestlaboratorium is op stoom en heeft jullie zovéél leuke dingen te vertellen! Dus buckle up en zet jezelf schrap voor al het mooie nieuws dat komen gaat! 2