Partyflock
 
­ Nederland

Acda en de Munnik en DI-RECT op In Het Volkspark Festival in Enschede

gepubliceerd door , op
In Het Volkspark Festival heeft de eerste namen bekend gemaakt. Zo komen onder meer Acda en de Munnik, DI-RECT en FLEMMING naar het festival in Enschede op zaterdag 13 juli 2024. Ook zijn er optredens van onder andere Marco Schuitmaker, Paul Elstak (90s Set) Trobi en Sam Hofman. De reguliere kaartverkoop voor het festival met tickets tegen Early Bird tarief start donderdag 16 november om 10:00 uur via inhetvolkspark.nl.

In Het Volkspark Festival is een popfestival in het oudste park van Enschede, in het groene hart van de stad. Het festival beleeft in 2024 haar derde editie en wordt georganiseerd door de organisatoren van festivals als Freshtival en Concert at SEA. In Het Volkspark Festival brengt pop- en feestliefhebbers van alle leeftijden samen met optredens op drie podia. Dit in het decor van het sfeervolle park vol met foodtrucks, een speciaal bierenpaviljoen en een wijnbar.

"We zijn er trots op dat met Acda en de Munnik en DI-RECT de absolute top van Nederland naar Enschede komt. Samen met het feestprogramma in 'De Tent' hopen we daar veel mensen in de omgeving een plezier mee te doen op zaterdag 13 juli. Er zijn een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar voor het festival, dus zorg dat je er snel bij bent. Wat ons betreft mag het al zomer zijn, we kijken er naar uit om er een geweldige dag van te maken met elkaar!" aldus festivaldirecteur Eric van Oosterbaan van Absolutely Fresh.