Partyflock
 

Onder De Radar Festival

afbeelding Onder De Radar Festival
concept
Concept van .
SiteSite onderderadarfestival.nl
AdresEnschede
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

A new techno festival on an abandoned military airbase.
WhatsApp "RAVE ON" to 06 111 8888 6 for the first details.
Nieuws
Festival Onder de Radar op de voormalige vliegbasis Twenthe gaat aankomende zaterdag definitief door. De gemeente Enschede heeft dinsdag opnieuw een omgevingsvergunning verleend aan het festival, nadat een eerdere toestemming moest worden ingetrokken vanwege een uitspraak van de Raad van State over de te hoge stikstofuitstoot.
Afgelopen vrijdag konden we luisteren en kijken naar Diet Gerritsen (bekend van Jonge Leu en Oale Groond) die de grootste technonamen met haar prachtige stem ten gehore brengt onder begeleiding van piano en koor.
Technofestival Onder de Radar keert dit jaar terug op de voormalige vliegbasis bij Enschede. Een tweede editie staat inmiddels vergevorderd in de steigers en wordt op zaterdag 27 juli 2019 gehouden op het evenemententerrein van Twente Airport. 1
Het eerste technofestival van Overijssel zal dit jaar nog in Enschede worden gerealiseerd. De bijzondere locatie wordt uitgelicht in een zojuist gepubliceerde locatievideo. 2
Het eerste technofestival van Overijssel wordt dit jaar nog in Enschede gerealiseerd. Op de Vliegbasis Twenthe wordt op 11 augustus Onder De Radar georganiseerd door Basic Grooves.