Partyflock
 

In Het Volkspark

In Het Volkspark
6 februari 2020
concept
SiteSite inhetvolkspark.nl
AdresEnschede
Nederland Nederland
Linksfacebookpageinstagramxyoutube
Statistieken
3·feesten
1·in de toekomst
2·in het verleden
5·nieuwsberichten
4·video's
10·bezoekers
8·unieke bezoekers
26Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (4.677 stemmen)
Nieuws
In Het Volkspark Festival heeft de eerste namen bekend gemaakt. Zo komen onder meer Acda en de Munnik, DI-RECT en FLEMMING naar het festival in Enschede op zaterdag 13 juli 2024. Ook zijn er optredens van onder andere Marco Schuitmaker, Paul Elstak (90s Set) Trobi en Sam Hofman.
Er zijn zojuist 13 nieuwe namen bekendgemaakt voor festival 'In Het Volkspark' in Enschede op zaterdag 8 juli. Zo staan onder meer Tino Martin, Emma Heesters en STUK op de drie podia van het festival. Eerder werd al de komst van Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, Son Mieux en RONDÉ bevestigd. Daarmee is het volledige programma voor het festival nu bekend.
Het 'In Het Volkspark' festival in Enschede heeft de eerste namen bekendgemaakt. Op zaterdag 8 juli staan onder meer Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, Son Mieux en Rondé op de drie podia van het festival.
Het nieuwe popfestival 'In Het Volkspark' heeft vandaag het grootste deel van het programma bekendgemaakt. Op zaterdag 9 juli staan onder meer Chef'Special, Suzan & Freek, BLØF, Miss Montreal en Kris Kross Amsterdam op het podium in Enschede.
Het nieuwe festival 'In Het Volkspark' heeft vandaag het grootste deel van het programma bekendgemaakt. Op zaterdag 11 juli staan onder andere Chef'Special, BLØF, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Tino Martin en Mental Theo op het podium in Enschede.