Partyflock
 

Volkspark

op de kaart
Volkspark
24 februari 2023
AdresVolksparksingel
7532
Enschede
Nederland Nederland
SiteSite volkspark.nl
E-mailbeheer@volkspark.nl
Linkfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Volkspark via Booking.com.
Statistieken
9·feesten
1·in de toekomst
8·in het verleden
6·nieuwsberichten
1·fotoshoot
110·foto's
5·video's
192·bezoekers · herkomst
182·unieke bezoekers
16·albumfoto's
goed·stemresultaat (11.8236 stemmen)
Nieuws
In Het Volkspark Festival heeft de eerste namen bekend gemaakt. Zo komen onder meer Acda en de Munnik, DI-RECT en FLEMMING naar het festival in Enschede op zaterdag 13 juli 2024. Ook zijn er optredens van onder andere Marco Schuitmaker, Paul Elstak (90s Set) Trobi en Sam Hofman.
Er zijn zojuist 13 nieuwe namen bekendgemaakt voor festival 'In Het Volkspark' in Enschede op zaterdag 8 juli. Zo staan onder meer Tino Martin, Emma Heesters en STUK op de drie podia van het festival. Eerder werd al de komst van Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, Son Mieux en RONDÉ bevestigd. Daarmee is het volledige programma voor het festival nu bekend.
Het 'In Het Volkspark' festival in Enschede heeft de eerste namen bekendgemaakt. Op zaterdag 8 juli staan onder meer Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, Son Mieux en Rondé op de drie podia van het festival.
Het nieuwe popfestival 'In Het Volkspark' heeft vandaag het grootste deel van het programma bekendgemaakt. Op zaterdag 9 juli staan onder meer Chef'Special, Suzan & Freek, BLØF, Miss Montreal en Kris Kross Amsterdam op het podium in Enschede.
Het nieuwe festival 'In Het Volkspark' heeft vandaag het grootste deel van het programma bekendgemaakt. Op zaterdag 11 juli staan onder andere Chef'Special, BLØF, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Tino Martin en Mental Theo op het podium in Enschede.
Het Springkussen Festival haalt 's werelds grootste springkussen met een omvang van 800m2 en een gewicht van 4.000 kilo naar Nederland. Op het springkussen, bekend onder de naam Big Mama, kunnen 200 bezoekers tegelijkertijd springen. Het Springkussen Festival zal deze zomer naast Amsterdam ook in Eindhoven en Enschede plaatsvinden. 1