Partyflock
 
­ Nederland

Guus Meeuwis, Suzan & Freek en Son Mieux naar festival In Het Volkspark

gepubliceerd door , op
Guus Meeuwis, Suzan & Freek en Son Mieux naar festival In Het Volkspark
6 februari 2020
Het 'In Het Volkspark' festival in Enschede heeft de eerste namen bekendgemaakt. Op zaterdag 8 juli staan onder meer Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, Son Mieux en Rondé op de drie podia van het festival. De kaartverkoop start donderdag 22 december om 12:00 uur via [url=www.inhetvolkspark.nl]inhetvolkspark.nl/url].

Na een geslaagde eerste uitverkochte editie pakt het festival in 2023 opnieuw uit met grote namen. "Het is wederom gelukt om grote namen als Guus Meeuwis, Racoon en Suzan & Freek naar Enschede te halen. In combinatie met de vele blije gezichten die we zagen op de eerste editie van dit jaar, maakt dat we er al weer veel zin in hebben er een mooie festivaldag van te maken met elkaar in het Volkspark op 8 juli" aldus festivaldirecteur Eric van Oosterbaan van Absolutely Fresh.

'In Het Volkspark' is een nieuw festival in het oudste park van Enschede, dat wordt georganiseerd door de organisatoren van festivals als Freshtival en Concert at SEA. Het Volkspark is om meerdere redenen bijzonder. Ooit in het hoogtij van de textielindustrie begonnen als landgoed, daarna aan de stad gegeven en verworden tot een park voor het volk. Als oudste Volkspark van Nederland gelegen in het hart van de stad Enschede, doet het haar naam eer aan. Het festival brengt pop- en feestliefhebbers van alle leeftijden samen in een gezellige sfeer, meerdere foodtrucks en een speciaal bierenpaviljoen en wijnbar.

De openbare kaartverkoop start op donderdag 22 december om 12:00 uur via [url=www.inhetvolkspark.nl]inhetvolkspark.nl/url]. Gezien de eerste editie uitverkocht was en positief is ontvangen, wordt er geadviseerd om niet te lang wachten met het kopen van de kaarten.