Partyflock
 
­ Nederland

Chef'Special, Suzan & Freek en BLØF op eerste editie 'In Het Volkspark'

gepubliceerd door , op
Het nieuwe popfestival 'In Het Volkspark' heeft vandaag het grootste deel van het programma bekendgemaakt. Op zaterdag 9 juli staan onder meer Chef'Special, Suzan & Freek, BLØF, Miss Montreal en Kris Kross Amsterdam op het podium in Enschede. De kaartverkoop voor het festival start aanstaande maandag 28 februari om 10:00 uur via inhetvolkspark.nl.

'In Het Volkspark' is een nieuw festival in het park, in het hart van Enschede. Het Volkspark stamt uit 1872 en is daarmee het meest historische stadspark van Nederland. Het festival brengt pop- en feestliefhebbers samen in een gezellige sfeer, met goede artiesten op drie podia en uitmuntende catering.

"We staan al twee jaar in de startblokken om dit nieuwe festival te organiseren, en dit jaar gaat het gebeuren. Heel veel mensen hebben hun festivalkaart aangehouden en we zijn blij met hun vertrouwen. Het Volkspark is een geweldige plek voor een mooie festivaldag door de weidse grasvelden en de water- en boompartijen." aldus festivaldirecteur Eric van Oosterbaan van Absolutely Fresh. "De bereikbaarheid van het park is uitstekend. Met dit programma van landelijke topartiesten hopen we een mooie festivalaanwinst te zijn in Oost-Nederland. Wat ons betreft kan het niet snel genoeg zaterdag 9 juli zijn."

De Enschedese festivalorganisator die onder andere Freshtival organiseert heeft de handen ineengeslagen met Agents After All, dat onder meer grote festivals als Concert at SEA en Royal Park Live organiseert.