Partyflock
 

Agents After All

Agents After All
10 juni 2020
organisator agency
SiteSite agentsafterall.nl
E-mailinfo@agentsafterall.nl
AdresGedempt Hamerkanaal 20 – 22
1021 KM
Amsterdam
Nederland Nederland
PostadresPostbus 2686
1000 CR
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 20 52 10 010
Linksfacebookpageinstagramlinkedinsoundcloudspotifyxyoutube

Informatie

Agents After All is een betrouwbare partner in de muziekwereld. Het team bestaat uit mensen die zonder uitzondering onderaan de ladder zijn begonnen en inmiddels een uitstekend overzicht hebben op hun vakgebied. Wij zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk vol passie in voor onze artiesten en klanten.

We boeken uitverkochte shows in het clubcircuit en promoten en produceren shows in zalen als AFAS Live en Ziggo Dome. Ook organiseren we het tweedaagse festival Concert at SEA, de concertreeks Royal Park, succesvolle bedrijfsevenementen en diverse andere producties.

Onze muziekuitgeverij Pennies From Heaven exploiteert en administreert auteursrechten. Partner The Missing Sync is uitgever en componeert, zoekt en licenseert muziek voor commercials, online media en films.
Statistieken
66·feesten
1·in de toekomst
65·in het verleden
5·nieuwsberichten
2·fotoshoots
131·foto's
65·video's
296·bezoekers
170·unieke bezoekers
30Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (54.6594 stemmen)
29 juni 2019
Foto's, Concert at SEA, 29 juni 2019, Brouwersdam, Ellemeet
29 juni 2018
Foto's, Concert at SEA, 29 juni 2018, Brouwersdam, Ellemeet

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Er zijn zojuist 13 nieuwe namen bekendgemaakt voor festival 'In Het Volkspark' in Enschede op zaterdag 8 juli. Zo staan onder meer Tino Martin, Emma Heesters en STUK op de drie podia van het festival. Eerder werd al de komst van Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, Son Mieux en RONDÉ bevestigd. Daarmee is het volledige programma voor het festival nu bekend.
Het 'In Het Volkspark' festival in Enschede heeft de eerste namen bekendgemaakt. Op zaterdag 8 juli staan onder meer Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, Son Mieux en Rondé op de drie podia van het festival.
Het nieuwe popfestival 'In Het Volkspark' heeft vandaag het grootste deel van het programma bekendgemaakt. Op zaterdag 9 juli staan onder meer Chef'Special, Suzan & Freek, BLØF, Miss Montreal en Kris Kross Amsterdam op het podium in Enschede.
Concert at SEA schuift door naar 2022. Dat heeft de organisatie donderdag bekendgemaakt. Er blijven te veel onzekerheden om dit jaar een volwaardige editie van het festival te kunnen organiseren.
Het nieuwe festival 'In Het Volkspark' heeft vandaag het grootste deel van het programma bekendgemaakt. Op zaterdag 11 juli staan onder andere Chef'Special, BLØF, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Tino Martin en Mental Theo op het podium in Enschede.