Partyflock
 
­ Nederland

Chef'Special, Kraantje Pappie, Tino Martin en BLØF op eerste editie 'In Het Volkspark'

gepubliceerd door , op
Het nieuwe festival 'In Het Volkspark' heeft vandaag het grootste deel van het programma bekendgemaakt. Op zaterdag 11 juli staan onder andere Chef'Special, BLØF, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Tino Martin en Mental Theo op het podium in Enschede. De kaartverkoop voor het festival start donderdag 16 januari om 10:00 uur via inhetvolkspark.nl.

'In Het Volkspark' is een nieuw festival in het hart van Enschede. Het stadspark stamt uit 1872 is daarmee het meest historische volkspark van Nederland. 'In Het Volkspark' brengt pop- en feestliefhebbers samen in een gezellige sfeer, met goede artiesten op drie podia en uitmuntende catering. "Het Volkspark is een prachtige plek voor live-muziek met weidse grasvelden, waterpartijen en grote, meer dan honderd jaar oude, bomen. Het park is uitstekend bereikbaar per fiets en is op loopafstand van het station. Wij denken dat er ruimte is voor een nieuw popfestival in Oost-Nederland. De locatie in combinatie met het programma dat we samen hebben weten te stellen maakt ons zeer enthousiast voor de eerste editie op zaterdag 11 juli." aldus festivaldirecteur Eric van Oosterbaan van Absolutely Fresh.

Het Enschedese bureau dat onder andere Freshtival organiseert, heeft de handen ineengeslagen met Agents After All, die onder meer grote festivals als Concert at SEA en Royal Park Live organiseert.