Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe namen voor In Het Volkspark festival
Tino Martin, Emma Heesters en STUK

gepubliceerd door , op
Er zijn zojuist 13 nieuwe namen bekendgemaakt voor festival 'In Het Volkspark' in Enschede op zaterdag 8 juli. Zo staan onder meer Tino Martin, Emma Heesters en STUK op de drie podia van het festival. Eerder werd al de komst van Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, Son Mieux en RONDÉ bevestigd. Daarmee is het volledige programma voor het festival nu bekend.

"Het is mooi om te zien dat veel mensen alweer een kaart in huis hebben gehaald voor het In Het Volkspark festival. Het programma is met deze toevoegingen een mooie combinatie van grote Nederlandse popartiesten en een feestprogramma in de tent en het feestcafé. Het belooft weer een mooie festivaldag te worden op onze drie podia voor jong en oud op zaterdag 8 juli in het Volkspark." aldus festivaldirecteur Eric van Oosterbaan van Absolutely Fresh.

In Het Volkspark is een popfestival in het oudste park van Enschede, dat wordt georganiseerd door de organisatoren van festivals als Freshtival en Concert at SEA. Het Volkspark is om meerdere redenen bijzonder. Ooit in het hoogtij van de textielindustrie begonnen als landgoed, daarna aan de stad gegeven en verworden tot een park voor het volk. Als oudste Volkspark van Nederland gelegen in het hart van de stad Enschede, doet het haar naam eer aan. Het festival brengt pop- en feestliefhebbers van alle leeftijden samen met optredens op drie podia, en in een gezellige sfeer met meerdere foodtrucks en een speciaal bierenpaviljoen en wijnbar.