Partyflock
 
JMR
10 september 2018
organisator
SiteSite jmr.nl
E-mailinfo@jmr.nl
AdresVan der Takstraat 46
3071 LM
Rotterdam
Nederland Nederland
PostadresPostbus 1739
3000 BS
Rotterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 10 4331300
KvK24274907
Oprichting1993
Linksfacebookpagex

Informatie

Na de oprichting in 1993 is JMR uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende evenementenorganisaties van Nederland. JMR beslaat groot- en kleinschalige evenementen in drie aspecten van cultuur; kunst, muziek, theater, en alle mogelijke combinaties hier tussen.

Met een creatieve geest heeft JMR een aantal jaarlijks terugkomende concepten bedacht en uitgevoerd, zoals Strand aan de Maas, Winterplein, de Nacht van de Kaap, Art at the Warehouse, maar ook prijswinnende evenementen van het grootschalige elektronische dansfestijn Dance Parade (Beste Dance event Lucky Strike Dance Awards) tot het intieme theatrale Camping Rotterdam (Leukste stadsevenement van NL). Ook bestaande evenementen, zoals het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en het Metropolis festival, zijn evenementen waaraan JMR organisatorisch haar naam aan heeft verbonden.
Nieuws
Ruim 10.000 fans van Techno, House, Hiphop en R&B kunnen op zaterdag 9 juni in het Rotterdamse Kralingse Bos met hun voeten in het zand genieten van een gevarieerd muziekaanbod op vijf verschillende stages.
Op zaterdag 10 juni wordt het Rotterdamse Kralingse Bos omgetoverd tot festivalparadijs voor meer dan 10.000 danceliefhebbers.
Het grootste dance festival van Rotterdam vindt dit jaar op zaterdag 11 juni plaats in het prachtige Kralingse Bos. De vijfde editie wordt gevierd met een indrukwekkende line-up met onder andere de Britse house-legendes Basement Jaxx en de mysterieus gemaskerde DJ Claptone uit Berlijn.
Over minder dan 10 dagen vindt de 4e editie van Boothstock plaats in het Kralingse Bos te Rotterdam. De beste DJ's uit de dance scene komen op 13 juni langs! Van Techno held Ben Sims, een van de grondleggers van House Todd Terry, baas van de UK Garage DJ EZ, groovemasters Kraak & Smaak tot Rotterdamse held Michel de Hey. Maar dat is nog niet alles!
Het is mooi weer en daar moet wat mee gedaan worden, daarom hebben beste vrienden Michel en Benny de handen ineen geslagen met Boothstock! Vrijdag 18 juli vanaf 16.00 is het Suiderstrand in Kijkduin (Den Haag) het decors van een nu al legendarische HEY! Hittegolf party.
Boothstock Festival vindt zaterdag 2 augustus voor de derde keer plaats. De organisatie heeft voor dit jaar wederom grootse plannen en pakt nu al uit met de line-up voor de 2014 editie. Boothstock staat weer voor garant voor kwaliteit en programmeert enkel DJ's die naast platen draaien ook zelf muziek produceren.
Zaterdag 10 augustus vindt de tweede editie van Boothstock festival plaats. Het dancefestival met alleen maar producerende DJ's. Met trots presenteert men de timetable. De organisatie is bijzonder trots op de full support uit Rotterdam en wijde omstreken. Verdeeld over zeven podia en van Michel de Hey tot Kenny Dope tot hiphopsensatie Great Minds en 2000 and One. Check de volledige timetable hier. 2
Iedere vrijdag en zaterdag kun je in BIRD dansen tijdens de leukste feestjes van verschillende Rotterdamse initiatieven, zoals YardBird, Hip Hip, Lovebirds, Analog, All Eyes On, Storm en Fat Lady.
Naast de eerder gepresenteerde line-up op de stages van zes toplabels met alleen producerende DJ's is het nu tijd voor de Boothstock Playground. De labels presenteerden namen als Paul Johnson, Michel de Hey, Tomba, Kraak & Smaak, Moullinex en Zwart Licht. De Playground herbergt drie leuke stages tijdens het Boothstock Festival in het Rotterdamse Zuiderpark op zaterdag 11 augustus. 1
Boothstock Festival is het nieuwe outdoor elektronische festival van Nederland. Op zaterdag 11 augustus wordt het Zuiderpark in Rotterdam omgetoverd tot een Dance festival. 1

1 waardering

X
De Bavaria city racing is pas volgende week hor!! Wat scheurde die wagens door de stad!!

5 opmerkingen

Anoebis
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2187, 1094}
Artiest Anoebis
(Y)
Ik hoop dat het beter weer is dan vorig jaar.
Uitspraak van hc4life op dinsdag 15 mei 2007 om 01:25:
Ik hoop dat het beter weer is dan vorig jaar

Das 1 ding wat zeker is :)
Het mooiste schaffen ze af. kutzooi!. dan maar Outland als afterparty!