Partyflock
 
­ Nederland

Boothstock festival presenteert Playground

gepubliceerd door , op
Naast de eerder gepresenteerde line-up op de stages van zes toplabels met alleen producerende DJ's is het nu tijd voor de Boothstock Playground. De labels presenteerden namen als Paul Johnson, Michel de Hey, Tomba, Kraak & Smaak, Moullinex en Zwart Licht. De Playground herbergt drie leuke stages tijdens het Boothstock Festival in het Rotterdamse Zuiderpark op zaterdag 11 augustus.

Brothers in the Boothstock
Met een naam als Brothers in the Booth kan je niet ontbreken op dit festival. De mannen draaien dan ook meteen 10 uur en worden ieder uur 'gesupport' door een van de volgende DJ's: Steven Pieters, Jasper Clash, Georgio Star, Weslo, Cat Carpenters, Sirena, D-Ribeiro, Abstrakt, Jay Are en Brian S.

Rollerdisco
In samenwerking met RSI en We Skate, de grote partijen achter de welbekende Wednesday Night Skate in Rotterdam, zal er een heuse Rollerdisco ontstaan op het asfalt van het Zuiderpark. Bootsy Paul, André Dadi en nog wat gasten zullen net als in de glorietijden van de Energiehal zorgdragen voor de muzikale begeleiding. De rollerskates kan je uiteraard op het terrein huren.

Mess with the dj
Je bepaalt in deze hysterische festival area zelf en van tevoren wat er wordt gedraaid. Via Facebook kan je een keuze maken uit 50 'mess' platen. Daarnaast kan er een willekeurige mess track worden toegevoegd, waardoor de DJ de meest uiteenlopende platen aan elkaar draait. Wannabeastar is de DJ die deze uitdaging aangaat. Dit doet zij samen met RipTide en Miss Bunty. Wannabeastar sluit deze stage ook af met haar bloedeigen live band.

Remix thursday
Wil je graag een keer een remix van een grote track van een grote artiest maken? Hou dan iedere donderdag www.boothstock.nl in de gaten. Onder de tracks die geremixed kunnen worden zitten platen van o.a. Michel de Hey en The Partysquad. De winnende remixers winnen onder andere een workshop van Paul Johnson en Gene Farris.

Volledige line-up


Op de website Boothstock.nl staat uitgebreide informatie over alle artiesten en hun werk.

Kaartverkoop
Tickets zijn slechts €25,-. En te koop via de eigen website www.boothstock.nl en koop tickets.

1 opmerking

er gaat eea mis met dit nieuwsbericht:

Wannabeastar{Artiest met ID 2820 bestaat niet!} is de DJ die deze uitdaging aangaat. Dit doet zij samen met RipTidE en Miss Bunty. Wannabeastar{Artiest met ID 2820 bestaat niet!} sluit deze stage ook af met haar bloedeigen live band.