Partyflock
 
Nieuws · oktober 2018
­ Nederland
Eerder deze maand kondigden elrow en STRAF_WERK de eerste helft van hun Klokgebouw 2018 editie aan.
Halloween is populairder dan ooit in Nederland. Dat is vandaag in Rotterdam weer gebleken toen duizenden bezoekers dit feest kwamen vieren op het uitverkochte Crazy Sexy Cool Halloween.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode.
November is de maand dat ook de Indian summer die dit jaar eeuwig leek te duren echt voorbij is. Het is zeker nog geen tijd om kerst te gaan vieren. Eerst nog even deze toffe feestjes! Bekijk hier de leukste feesten van November 2018:
Bonzai Records & Age Of Love slaan de handen in elkaar op oudejaar om 2019 met een knal in te zetten. Het belooft het grootste retro oudejaarsvent in België te worden met een line-up om ù tegen te zeggen!
Onlangs bracht de Nederlandse producer en DJ Jarreau Vandal, aka Ellroy Uyleman, de mixtape 'Anthology' uit.
Na ruim een jaar microclubben in club BASIS is het tijd voor een nieuwe locatie voor De Microclub in Utrecht.
Sunsetterz XXL
dinsdag 23 oktober 2018
Het populaire Trance & House concept viert zijn éénjarig bestaan en maakt de line –up bekend voor 'Sunsetterz XXL – The Indoor Edition' dat plaatsvindt op 22 december in 'The Box' in Amsterdam.
Bakermat staat bekend als één van de meest innovatieve en getalenteerde producers in de dance scene.
De bekende houseclassics feesten Wooferland en The Beginning slaan voor de tweede keer de handen ineen met een wintereditie.
Winnaar Vinylized 2018 bekend
maandag 22 oktober 2018
Met de track "Untroubled" heeft Mylow de veertiende editie van danceproducerscontest Vinylized gewonnen. LAu, Smeek, Mylow, Cool Tiger en Meraki waren de vijf finalisten van Vinylized 2018.
Martin Garrix is voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot populairste dj van de wereld. Hij staat opnieuw bovenaan in de publiekspoll die wordt georganiseerd door het gezaghebbende tijdschrift DJ Mag.
Exclusieve preview van zijn muziek ontroert gasten tijdens ADE
Gisteravond gaf Hardwell zijn voorlopig laatste show in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. Samen met het Metropole Orkest nam de dj met Symphony: The Global Revolution of Dance het publiek van jong tot oud mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek.
LIFE = CRAZY, het boek van Martin Garrix, is nu officieel te koop en dat werd gisteren gevierd met een lancering in × BANK.
Vorige week kondigde Nederlands meest geboekte feestact Snollebollekes zijn eigen stadionshow in het GelreDome aan. De kaartverkoop ging afgelopen zaterdag van start, maar na anderhalf uur waren alle 30.000 beschikbare tickets verkocht.
Veel Haarlemse dertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte Frank & Nick feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996.
Nog vier avonden en dan sluit Beitel90, oftewel de oude Peppermill, definitief.
Dinsdag 16 oktober september 2018, Amsterdam - Een alcoholvrije subcultuur doet zijn intrede in Amsterdam. Op woensdagochtend 17 oktober trapt het Amsterdam Dance Event (ADE) af met Daybreaker, een broodnuchter ochtendfeest in de WesterUnie.
Nog drie weken en dan zal het leukste en gezelligste thema feest van Nederland weer losbarsten. Dit feest is uniek en dat komt door jullie. Wij bouwen de locatie om tot een waar freaky circus zorgen voor de lekkere crazyland sound aan dj's, en natuurlijk het beste entertainment en shows. Samen met jullie gaan we de show stelen op 3 November en zul je het beste circus ooit beleven.
We all love 80's 90's 00's presenteert haar Eindhovense New year's eve special op maandag 31 december 2018 in het Evoluon.
Organisator Audio Obscura heeft alle drie de feesten in de voormalige Bijlmerbajes afgeblazen. De organisatie kon de veiligheid van de bezoekers niet meer garanderen. Boven de ruimte van de feesten wonen studenten en daar zit juist het probleem.
We All Love NYE Cruise
donderdag 11 oktober 2018
We All Love 80's 90' 00's sluit 2018 in stijl af met een exclusieve NYE Cruise in Rotterdam! NYE vieren we zoals je dat van We All Love 80's 90's 00's gewend bent.
Op evenementen in Twente is steeds minder politie-inzet nodig. Voor Eric van Oosterbaan van het Enschedese Absolutely Fresh is dat geen verrassing.
Festyland
donderdag 11 oktober 2018
Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober worden de poorten van dé afsluiting van hét festivalseizoen geopend. De opbouw van FestyLand op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden is gestart. Al enkele tenten staan en het begint nu echt zichtbaar te worden dat het niet lang meer duurt tot FestyLand. Artiesten als Golden Earring, Nicky Romero, Lil Kleine, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Lucas & Steve, Nielson & Band, The Dirty Daddies, Bizzey en BZB zijn erbij!
The Student Hotel is dit jaar een van de officiële ADE hotels en dé hub waar alles samenkomt tijdens het Amsterdam Dance Event.
Sfeer the Ibiza editie
woensdag 10 oktober 2018
A.s zaterdag is er weer een SFEER in het Noorderlicht in Schaijk. En 90% van alle tickets zijn verkocht. Met een decor, van led schermen, co2, confetti, vuurwerk en een dikke line-up met 2 eara's gaan we nog 1 keer het IBIZA gevoel beleven!
Sugar Factory presenteert haar volledige line-up voor Amsterdam Dance Event 2018. Het is een vol en veelzijdig programma, met clubnachten, concerten en afterparties.
ST8MENT The Rite of Voodoo
dinsdag 9 oktober 2018
Op zaterdag 20 oktober 2018 wordt Eventcentre Aquabest in Best overgenomen door de duistere krachten van ST8MENT: The Rite of Voodoo.
Martin Garrix heeft zojuist de volledige lineup voor zijn label night genaamd "Martin Garrix presents STMPD RCRDS" bekend gemaakt.
Het programma van AIR Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event is helemaal compleet!
Nederlands populairste feestact Snollebollekes knalt uit zunne panty. Zojuist werd bij de Coen en Sandershow op Radio 538 bekend gemaakt dat Snollebollekes op zaterdag 30 maart in de voetsporen zal treden van internationale grootheden als Prince, Justin Bieber, The Rolling Stones en Helène Fischer met zijn eigen stadiumshow in het Gelredome Arnhem.
W Amsterdam is dit jaar een officiële partner locatie van Amsterdam Dance Event.
De all ages ADE-show van Hardwell en het Metropole Orkest op 18 oktober in de Amsterdamse Ziggo Dome is uitverkocht. Hardwell verwijst op zijn website door naar TicketSwap als kanaal waar je veilig aan officiële kaarten kan komen.
Flirterz is op zaterdag 27 oktober terug in The Box Amsterdam met een speciale Halloween Editie!
Sexy Night Creatures komen samen tijdens deze monsterlijke editie voor een nacht gevuld met de beste artiesten gemixt met verbluffend entertainment.
W&W starten nieuwe ravecultuur
dinsdag 9 oktober 2018
Een nieuwe rave-beweging is gearriveerd en niemand minder dan W&W hebben dat op hun geweten.
De Amerikaanse rapper Nelly komt voor een exclusief optreden naar Amsterdam. Op 21 november zal hij voor een spetterende show Q-Factory aandoen.
Dutch Dance
maandag 8 oktober 2018
Precies 30 jaar na de doorbraak van housemuziek is Dutch Dance het allereerste Engelstalige overzichtswerk, in een internationale uitgave.
De bekende houseclassics feesten Wooferland en The Beginning slaan voor de tweede keer de handen ineen met een wintereditie. Op zaterdag 3 november wordt het terrein van Thuishaven opnieuw omgetoverd tot een raveplek waar acid, techno, house, rave en oldskool van 1989 tot 2000 samenkomen.
Op 27-10 -2018 gaat de tweede Rave, Acid, Techno, Oldskool en het House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave II" editie plaatsvinden op een van de mooiste locaties van Nederland "de Suikerunie", in de stad Groningen.
Het gebruik van lachgas neemt toe op evenementen, zo blijkt uit onderzoek van onder meer het Trimbos Instituut. De VVEM pleit voor meer educatie over het gebruik en de effecten van lachgas.
Valhalla Festival onthult Line-up
woensdag 3 oktober 2018
De line-up van de zevende editie van Valhalla Festival is bekend. Anders dan voorgaande edities programmeert de organisatie niet alleen muziekstijlen als house-, techno- en bigroom maar hier is nu ook hip-hop/urban aan toegevoegd.
Komende zaterdag 6 oktober 2018 kunnen alle bezoekers tijdens het Oktoberfest op de Goffertwei in Nijmegen hun drankjes en eten betalen met de op blockchain technologie gebaseerde Festicoin
betaalapp. Dit is een wereldprimeur.
DJ en producer Joris Voorn organiseert tijdens Amsterdam Dance Event een uniek evenement in Skatepark NOORD waar zijn twee passies muziek en skaten gecombineerd zullen worden.
GirlsLoveDJs NYE AIR Amsterdam
dinsdag 2 oktober 2018
Het is niet eens een keuze: dit jaar vier je NYE in de AIR Amsterdam cause GirlsLoveDJs takes over NYE!
Radio 538 opent ook dit jaar weer de deuren van het 538DJ Hotel tijdens het Amsterdam Dance Event. Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 oktober is The Student Hotel Amsterdam City de thuisbasis van 538 en komen alle programma's tussen 06.00 en 00.00 uur live vanuit Amsterdam.
XXlerator presenteert Lunatixx
dinsdag 2 oktober 2018
De leukste Freestyle Show van Nederland is terug! Op zaterdag 13 oktober is het tijd voor een nieuwe editie van Lunatixx; hét freestyle feest waarbij de timetable bepaald wordt door het lot!
*Na enige tijd van afwezigheid is de meest incapabele Britse spion terug van weggeweest op het witte doek; Rowan Atkinson is weer in de bioscopen te zien als Johnny English in de derde film uit de reeks, Johnny English Strikes Again!
Voor het derde jaar op rij keert STRAF_WERK terug naar het Klokgebouw in Eindhoven en dit keer doen zij dit samen met de Spaanse partij elrow. Vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt die op 7 december achter de draaitafels staan.
Dat B.T.C.H. een heel populair feest is , dat weet onderhand heel Nederland. Al 15 jaar timmert dit feest aan de weg en in die 15 jaar tijd is ieder feest op rij uitverkocht.
31 oktober 2018
De volledige line-up voor elrow × STRAF_WERK Klokgebouw
29 oktober 2018
Rotterdam vierde Halloween in het Zuiderpark
27 oktober 2018
De leukste feestjes met een dresscode in november
26 oktober 2018
Bonzai Records en Age Of Love presenteren: In With A Bang
Jarreau Vandal shined als live-artiest met exclusieve studio-jam voorafgaand aan eerste live-tour
24 oktober 2018
Nieuwe editie De Microclub in Utrecht bij Bar Stadstuin
23 oktober 2018
Sunsetterz XXL
22 oktober 2018
Bakermat brengt nieuwe single 'Partystarter' uit
Wooferland en The Beginning met houseclassics op Thuishaven
Winnaar Vinylized 2018 bekend
21 oktober 2018
And the winner is ... opnieuw Martin Garrix
19 oktober 2018
Willem de Bruin raakt met zijn album man in nood
Hardwell voor voorlopig laatste keer los in een uitverkocht Ziggo Dome
18 oktober 2018
Martin Garrix lanceert boek 'LIFE = CRAZY' in × BANK
Extra show voor Snollebollekes in het GelreDome
17 oktober 2018
Oproep voor de Haarlemse dertigers om hun jeugd te herbeleven
Nu komt er echt een einde aan de 'Peppermill'
16 oktober 2018
ADE trapt morgen af met een nuchter ochtendfeest
Crazyland Dark Circus of Pleasure 3 november bijna uitverkocht! Laatste 250 kaarten!
12 oktober 2018
WE ALL LOVE 80's 90's 00's NYE in het Evoluon met te gekke vuurwerkshow
11 oktober 2018
Vluchtroute Bijlmerbajes niet in orde: ADE-feesten kunnen niet doorgaan
We All Love NYE Cruise
Absolutely Fresh over afname politie-inzet: 'nog vóór probleem ingrijpen'
Festyland
10 oktober 2018
The Student Hotel is de hub van Amsterdam Dance Event
Sfeer the Ibiza editie
9 oktober 2018
Sugar Factory presenteert haar volledige line-up voor Amsterdam Dance Event 2018
ST8MENT The Rite of Voodoo
Martin Garrix maakt volledige lineup voor STMPD RCRDS label night tijdens Amsterdam Dance Event bekend
Check het ADE programma van AIR amsterdam
Snollebollekes zet Gelredome op z'n kop
W Amsterdam maakt programmering ADE bekend
Laatste show van Hardwell via livestream bij te wonen
Flirterz viert 'Halloween' op 27 oktober
W&W starten nieuwe ravecultuur
8 oktober 2018
Nelly voor exclusieve show naar Amsterdam
Dutch Dance
Wooferland en The Beginning met houseclassics op Thuishaven
4 oktober 2018
Paradigm , The Beginning & Taped pres
3 oktober 2018
Gebruik lachgas op evenementen neemt toe
Valhalla Festival onthult Line-up
Festicoin blockchain betaalapp op Oktoberfest in Nijmegen wereldprimeur
2 oktober 2018
Joris Voorn en Serge Organiseren gratis skaterave tijdens Amsterdam Dance Event
GirlsLoveDJs NYE AIR Amsterdam
Wereldberoemde dj's checken in bij 538DJ Hotel
XXlerator presenteert Lunatixx
1 oktober 2018
Johnny English danst tot in de vroege uurtjes op het van Vato Gonzalez
Eerste namen elrow × STRAF_WERK Klokgebouw onthuld
B.T.C.H. kaarten voor 15 jarig bestaan gaan aanstaande woensdag 12 uur in de verkoop