Partyflock
 
­ Nederland

Gelderpop presenteert op 9 februari een wintereditie in Hart van Holland

gepubliceerd door , op
Gelderpop
22 oktober 2018
FeestGelderpop · 90's & 00's indoor
Datumzaterdag 9 februari 2019
LocatieHart van Holland Site
Met helden als Paul Elstak, Twenty 4 Seven, T Spoon en Def Rhymz is er voor ieder wat wils tijdens het gloednieuwe feestconcept van de organisatie van Gelderpop. Zojuist is de complete line-up bekend gemaakt van deze avond vol nostalgische hits, welke 9 februari plaats zal vinden in Nijkerk.

De Loods, onderdeel van Hart van Holland in Nijkerk leent zich perfect voor dit indoor nineties en zeroes festival. Organisator Huub van de Vecht: "We zijn volop bezig met alle plannen rondom de outdoor editie van Gelderpop in 2019 en gaan uitbreiden met een nieuw 90's & 00's podium." Op 9 februari krijgen bezoekers alvast een voorproefje van dit nieuwe stage tijdens Gelderpop presents: 90's & 00's indoor.

"Naast de zomer editie die naar waarschijnlijkheid 6 juli 2019 terugkeert hopen we dat we dit 90's & 00's concept in februari jaarlijks kunnen laten terugkeren." Voor deze eerste editie is flink uitgepakt qua live artiesten en DJ's welke elkaar afwisselen. Met zijn immer populaire 'Rainbow in the Sky' en 'Love U More' is Paul Elstak toegevoegd aan de line-up als één van de headliners. "Naast de typische Happy Hardcore uit de jaren 90 krijgt ook Eurodance een groot podium op 9 februari." Aldus van de Vecht. Naast Elstak en de Party Animals schitteren bijvoorbeeld Twenty 4 Seven en T-Spoon op de indoor Mainstage. Ook Def Rhymz zal hier het podium betreden met zijn onuitputtelijke energie.

Club stage
Gelderpop presents: 90's & 00's indoor zal bestaan uit twee podia. Naast de Mainstage brengen o.a. Johan Gielen, DJ Jean en Klubbheads vs Boozywoozy de beste house tracks ten gehore wanneer ze plaats nemen achter de draaitafels van het Club Stage in de tweede hal.

Meer informatie
Het feest begint zaterdag 9 februari om 19:30 en zal eindigen om 02:00. De toegang is vanaf 18 jaar en de kaartverkoop start 26 oktober om 12:00. De eerste 500 tickets kosten slechts €19,50 (ex. fee).

Programmering
Paul Elstak, Tweny 4 Seven, T-Spoon, Erick E, Def Rhymz, Party Animals, DJ Jean & meer!