Partyflock

Breeze Festival

 

Breeze Festival

gepubliceerd door , op
Op zondag 10 februari 2019 brengen wij een klein stukje van de Caribbean naar Nederland. Het Klokgebouw in Eindhoven wordt omgetoverd tot de ultieme Latinbestemming tijdens een gloednieuwe en zomerse editie van Breeze Festival Indoor! Een combinatie van de heerlijkste cocktails, exotische gerechten en de beste nationale en internationale artiesten verdeeld over vijf area's. Breeze Festival is het perfecte festival voor iedere liefhebber van Salsa, Kizomba, Bachata, Latin Eclectic en Caribbean.

Breeze Festival brengt een selectie van de beste Latin artiesten naar Klokgebouw Eindhoven voor het meest exotische festival van Nederland.

Line-up
De line-up is nog niet bekend maar zal zoals gewoonlijk weer bestaan uit de beste Latin artiesten. Door de combinatie van nationale en internationale (live) artiesten, dj's en workshops is Breeze een festival wat je niet wilt missen!

Workshops
Tijdens Breeze Festival kan de dansvloer natuurlijk niet leeg blijven! Daarom kunnen de bezoekers hun dans skills bijspijkeren tijdens diverse dansworkshops.

Tickets
De ticketverkoop start binnenkort. Houdt de social media kanalen van Breeze Festival in de gaten voor meer informatie over de ticketverkoop.

Volg Breeze Festival
Volg Breeze Festival op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle informatie met betrekking tot de ticketverkoop en line-up.
Facebook
Instagram