Partyflock
 
­ Nederland

ST8MENT The Rite of Voodoo
Timetable

gepubliceerd door , op
ST8MENT
27 september 2018
FeestST8MENT · The Rite of Voodoo
Datumzaterdag 20 oktober 2018
LocatieEventcentre Aquabest Site
Op zaterdag 20 oktober 2018 wordt Eventcentre Aquabest in Best overgenomen door de duistere krachten van ST8MENT: The Rite of Voodoo. Van 14:00 tot 01:00 uur bundelen verschillende voodoo goden hun krachten om met meedogenloos harde muziek en show alle zintuigen te prikkelen. Melodieën worden versneld en omgevormd tot rauwe, donkere en helse klanken. Warface: heavy artillery, Miss K8 en Rebel[UT]ion worden door de voodoo priester opgeroepen om samen met 13 andere grootheden uit de rawstyle scene de bezoekers te bespelen. Check snel de timetable van misschien wel de hardste ST8MENT editie ooit!

Timetable
Na de succesvolle eerste editie in de nieuwe thuisbasis van ST8MENT, Eventcentre Aquabest in Best, gaat ST8MENT deze editie nog een tikkie harder en verder! Verwacht harde live sets, een next level show, b2b sets én een unieke set van Rebel[UT]ion, welke maar drie optredens in 2018 over de gehele wereld gaat doen.



Pendeldienst
Nog op zoek naar vervoer naar ST8MENT? In samenwerking met Partyreizen organiseert ST8MENT een pendelbusdienst tussen Eindhoven Centraal Station en Eventcentre Aquabest. De pendelbustickets zijn niet verbonden aan bepaalde tijden. Iedereen kan er dus voor kiezen om te gaan wanneer hij of zij wil. Let wel op, want vol=vol. Vanaf 21:00 uur staan de bussen weer klaar om bezoekers veilig terug naar Eindhoven Centraal Station te brengen.

Tickets
Voor maar €32,50 sluit jij je aan bij het ritueel en mis jij geen enkele duistere beat op ST8MENT: The Rite of Voodoo! Wacht niet te lang en haal jouw tickets snel via st8ment.nl, voordat het te laat is.

Volg ST8MENT
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom deze speciale editie van ST8MENT via het officiële kanaal op Facebook en Instagram. Wie niet in het bezit is van een Facebook account, maar toch op de hoogte wil blijven kan terecht op de officiële website; st8ment.nl.