Partyflock
 
­ Nederland

Extra show voor Snollebollekes in het GelreDome

gepubliceerd door , op
Snollebollekes
18 oktober 2018
Vorige week kondigde Nederlands meest geboekte feestact Snollebollekes zijn eigen stadionshow in het GelreDome aan. De kaartverkoop ging afgelopen zaterdag van start, maar na anderhalf uur waren alle 30.000 beschikbare tickets verkocht. Omdat organisator Matrixx duizenden reacties kreeg, besluit Snollebollekes nu een tweede show te geven op vrijdag 29 maart.

De afgelopen week toonde aan hoe populair de feestact eigenlijk is. Na landelijke aandacht van onder andere Coen & Sander, SBS Shownieuws, RTL Late Night, de Telegraaf en Powned liep het storm voor de preregistraties van het concert. Meer dan 15.000 fans hadden zich al opgegeven om als eerste tickets te kunnen kopen. Online zorgde het nieuws voor tienduizenden comments en views: Snollebollekes is hot!

Net als de groten der aarden zoals The Rolling Stones, Prince en Lady Gaga, kan Snollebollekes zich nu in het illustere rijtje artiesten scharen die meerdere concerten in het Gelredome geven.

Op vrijdag 29 maart zal een extra show worden gegeven in het Gelredome, waar dan eveneens ruimte is voor 30.000 bezoekers vanaf 16 jaar. Met speciale publieksdecks worden de tribunes gekoppeld aan de vloer, zodat er extra loop- en sta ruimte is voor alle feestende mensen. Op die manier kan iedereen zich overal begeven. Ook hier zullen gastartiesten als de Vengaboys, Gerard Joling, DJ Paul Elstak en vele anderen een speciale show gaan geven.

De kaartverkoop voor het tweede concert gaat zaterdag 20 oktober om 11:00 van start via de website Snollebollekeslive.nl. Tickets zijn dan, net als bij het eerste concert, te koop met €7,50 korting voor slechts €25,- (ex fee). Voor de eerste 5.000 ticketkopers is een gratis Snollebollekes muts beschikbaar.

Aanmelden voor de ticketsale kan vanaf nu via bovenstaande website. De mensen die zich hebben ingeschreven ontvangen ongeveer een uur voor de kaartverkoop start een speciale ticketlink waar zij hun ticket al kunnen bemachtigen. Let op: ook deze kaartverkoop kan wel eens hard gaan!