Partyflock
 
­ Nederland

Paradigm , The Beginning & Taped pres
The Warehouse rave Pt.II

gepubliceerd door , op
The Warehouse Rave
31 mei 2018
Op 27-10 -2018 gaat de tweede Rave, Acid, Techno, Oldskool en het House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave II" editie plaatsvinden op een van de mooiste locaties van Nederland "de Suikerunie", in de stad Groningen.

Dit is een unieke samenwerking tussen Paradigm , The Beginning en Taped. De eerste editie was uitverkocht en overtrof alle verwachtingen, en al snel werd duidelijk dat vanuit de organisatie en op verzoek van het publiek, een nieuwe editie van ''The Warehouse Rave'' in 2018 niet kon uitblijven.

Dat iedereen weer zin heeft in een vette rave is dus overduidelijk! De (super) Early Birds zijn uitverkocht en de kaarten gaan harder dan die van de eerste editie. Voor de komende editie wordt er dan ook weer flink uitgepakt met mooi geluid, schitterend licht, opvallende decoraties en verrassende acts om er weer een onvergetelijke nacht van te m aken.

Area 1: The Beginning (Rave, Oldskool)
De grote zaal in ''de Suikerunie'' staat in het teken van de Rave en Oldskool. Deze stroming is ontstaan in de begin jaren negentig toen de raves nog vaak illegaal en ruig waren, en het publiek helemaal uit haar dak ging op de hardere varianten van de House. De headliner in deze zaal is niemand minder dan Marc Acardipane. Met acts als The M over en Pcp is hij een van de grondleggers van de harde sound. Verwacht van deze man vuurwerk met zijn eigengereide en unieke stijl. De acid liefhebbers kom en deze keer ook weer flink aan hun trekken m et de uit Eindhoven afkomstige formatie ''de Acid Junkies''. Deze heren staan garant voor een solide opzwepende live act. Met Rob & MC Joe, Alexander Koning vs Gizmo, en Lars Johansson vs Cellie wordt deze area op vakkundig wijze gesloopt met de originele Rave uit de jaren negentig!

Area 2: Taped (Acid, Techno en House Classics)
Met de vorige editie ging het dak eraf in deze Taped area, waar je de diepere klanken van de House zult gaan horen. Verwacht in deze zaal een mooie mix van Grove, Techno, Acid en een vleugje Trance. Deze stijlen zijn dé stijlen waar deze organisatie Taped uit Groningen bekend om staat. Quazar gaat hier een live optreden verzorgen. Ze hadden begin jaren negentig een paar grote hits en met hun eigenwijze sound is stilstaan geen optie. Ook deze keer kom en de artiesten in deze area weer uit alle windstreken van Nederland. Zoals: Ronald Molendijk, 100% Isis, Eric de Man en residents van Taped: Ven, Booy en Miss Mana. Dat wordt gegarandeerd weer uit je bol gaan tot in de late uurtjes!

Area 3: De Regio Helden (Underground of the Nineties)
Deze area is nieuw. Het is een intieme zaal die deze ongekende rave compleet zal m aken. We nemen je in deze area mee terug naar het roem ruchte verleden van de Groninger House scene. De feesten van die tijd stonden bekend om hun mystieke karakter en de mooie fuor aankleding. Je wist nooit wat je precies kon verwachten, maar de sfeer was altijd geweldig! Met de regio specialisten van het eerste uur: K.Cee, Orchid, Rabies en Danny Seidel wordt het naar verwachting een dik feest in deze sfeervolle zaal.

Facebook Event

Line up:

1 opmerking

Toffe locatie, afgelopen weekend nog geweest.