Partyflock
 
­ Nederland

Bonzai Records en Age Of Love presenteren: In With A Bang

gepubliceerd door , op
Bonzai Records & Age Of Love slaan de handen in elkaar op oudejaar om 2019 met een knal in te zetten. Het belooft het grootste retro oudejaarsvent in België te worden met een line-up om ù tegen te zeggen! Daarnaast heeft de organisatie ook een unieke VIP-formule samengesteld met diner op het dak van Artcube, in het beste rooftop restaurant van Gent genaamd 'Gaston'.

De legendarische merken: "Bonzai Records" & "Age Of Love" zullen voor de eerste keer de handen in elkaar slaan op oudjaar. Ze serveren een mix van de beste retro en classics aan de feestgangers onder het motto: Laat je wegblazen door de overvloed aan straffe club hits uit de jaren 90.

'In With A Bang' wordt een muzikaal feest voor de oren, dat staat vast. Én er is meer, voor deze speciale gelegenheid gaat de organisatie een samenwerking aan met het "Gaston Rooftop Restaurant". Zij voorzien op het dak van Artcube een exclusief menu om je duimen en vingers bij af te likken. Wat je mag verwachten? Champagne, kaviaar, tartaar van Belgisch wit-blauw rund, zeebaars én nog veel meer. Drink gerust een glaasje extra want de dranken zijn inbegrepen en na het eten moet je enkel nog met de lift naar beneden waar je het feest tot in de vroege uurtjes kan verderzetten.

Duizelingwekkende line-up


Ticket info
Tickets en diner kan je online reserveren via: inwithabang.com

Formule 1: Regular ticket = 25 Euro + reservatie kost
  • Toegang tot het feest


Formule 2: VIP ticket = 49 Euro + reservatie kost
  • Toegang tot het feest en de VIP-ruimte in The Big Love Room
  • Gratis parking / gratis toilet
  • Een glaasje bubbels om middernacht op het exclusieve dak van Artcube met uitzicht op de Gentse skyline en een indrukwekkend vuurwerk


Formule 3: VIP DELUXE = 109 Euro + reservatie kost
  • Toegang tot het feest en de VIP-ruimte in The Big Love Room
  • Gratis parking / gratis toilet
  • Inclusief ons speciale 'New Year's Deluxe' menu in het 'Rooftop Restaurant Gaston' vanaf 19u30. Bekijk hier het volledige menu: www.inwithabang.com/menu
  • Dranken inbegrepen tot middernacht
  • Een glaasje bubbels om middernacht op het exclusieve dak van Artcube met uitzicht op de Gentse skyline en een indrukwekkend vuurwerk.

1 opmerking

Ziet er goed uit, jammer dat ik daar echt niemand mee naartoe krijg van me naasten.