Partyflock
 
­ Nederland

Army of Hardcore 25 december in Turbinenhalle Oberhausen

gepubliceerd door , op
Army of Hardcore
2 september 2012
FeestArmy of Hardcore · The Indoor Festival 2012
Datumdinsdag 25 december 2012
LocatieTurbinenhalle Site
21 December 2012 is een datum die iedereen over de hele wereld kent. Op deze datum zou er iets groots gebeuren met de wereld. Er gaan vele complot theorieën rond en de meeste zijn niet meer als een verzinsel. De mensheid zal niet uitsterven door een gigantische meteoriet die in slaat op de aarde, ook zullen we niet sterven doordat de polen verschuiven. Echter is er een theorie die wel klopt en dat is diegene van de nieuwe wereld orde.

De Illuminatie, de nieuwe wereld orde, een stel rijke families die de macht willen grijpen in de wereld, tenminste, dit is het verhaal dat in de rondte gaat. De nieuwe wereld orde zal niet bestaan uit rijke families, niet uit de topregeringen van de wereld. De leiders van de nieuwe wereld orde zullen niemand minder dan Confusion Events en A.L.E.X. Events zijn. Ze hebben de handen in een geslagen en zullen gaan heersen over de wereld. Natuurlijk kunnen ze dit niet alleen en daarom hebben ze jullie nodig, The Army of Hardcore!

Op 25 december 2012 zullen de leiders van de nieuwe wereld orde, Confusion Events en A.L.E.X. Events, keihard neerstrijken in de Turbinenhalle in Oberhausen. Dit wordt de nacht van Army of Hardcore en jullie kunnen er allemaal bij zijn. Jullie zullen allemaal deel uitmaken van de nieuwe wereld orde.

Line-up
Om dit nieuwe hoofdstuk in de wereld geschiedenis in te luiden hebben we de elite uitgekozen om jullie te voorzien van het muzikale geweld. Verdeeld over 6 zalen zullen alle stijlen binnen de hardcore scene aan bod komen. Dit gaat gepaard met een snoeihard en loep zuiver geluidssysteem zodat de Turbinenhalle op zijn grondvesten staat te schudden. Check hieronder de complete line-up:



Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 42,50 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl of je kunt ze kopen bij één van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt.

Overige info
De minimumleeftijd bedraagt 16 jaar. Neem te allen tijde je ID-kaart of paspoort mee. Army of Hardcore begint om 20:00 uur en eindigt pas weer om 07:00 uur. De Turbinenhalle ligt net over de Nederlands/Duitse grens in Oberhausen en is zeer goed bereikbaar met de auto. Tevens is er een grote parkeerplaats, waar je gratis kan parkeren. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer tot aan de locatie te komen. Er zijn twee treinstations en bushaltes op slechts een minuut loopafstand van de locatie. Er is ook een grote merchandisestand van Confusion Events aanwezig.

Trailer:

15 opmerkingen

Misschien toch maar eens met kerst gaan checken :D
Geen bussen vanuit nl :/ ??
 
Jezus wat een lijn up !!!
Ticket al weken in de pocket :)
Dikke trailer :respect:

Dit word zeker weer een knaller met deze line up in de Turbinenhalle! :honger:
Artiest {SHOWLIST artist 54960, 53465, 49037}
Uitspraak van BAS.S. op woensdag 28 november 2012 om 12:45:
Go quitara!!


Heyyyy Basjuhhh!!! Kom je ook naar Army :D?
Artiest Pele
Dikke trailer hulde
dit word zekers gekkke bende
Aftellen naar de 6e oorverdovende kerst in de Turbinenhalle! (L)
Gruwelijk zin in! :bier: :bounce:
Ja daar ben ik weer in m'n roze aussi na 35 seconden :P
Om eerlijk te zijn kom ik hier me bed niet voor uit.
Die track in de trailer; zo'n standaard bonk-basje.