Partyflock
 
­ Nederland

Vier jaar Studio 80

gepubliceerd door , op
Vier jaar Studio 80
29 juni 2009
FeestKatapult · 4 jaar Studio 80
Datumwoensdag 8 juli 2009
WinactieKatapult actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
FeestWKND · 4 jaar Studio 80
Datumdonderdag 9 juli 2009
WinactieWKND actiegesloten
FeestWelcome To The Future · 4 jaar Studio 80
Datumvrijdag 10 juli 2009
WinactieWelcome To The Future actiegesloten
FeestVoidd · 4 jaar Studio 80
Datumzaterdag 11 juli 2009
WinactieVoidd actiegesloten
Ok, ok, het is elke week feest in Studio 80, maar in de tweede week van juli doet de ‘Black Box’ er toch nog een flinke schep bovenop. Want vanaf woensdag 8 tot en met zaterdag 11 juli viert de club aan het Rembrandtplein haar vierde verjaardag! En er valt heel wat te vieren, omdat Studio 80 na een lange, driejarige aanloop in 2008/2009 is uitgegroeid tot een club van internationale klasse. En hoe kan dat beter gevierd worden dan door in juli alles uit de kast te halen voor een week met uitsluitend eigen producties en een line up met zo ongeveer alle dj’s, die Studio 80 hebben helpen groot maken.

Op woensdag 8 juli opent Katapult de feestweek met de Dubsided-act Sharkslayer en dj-sets van residents BIN en The Heykids - het dj-team dat aan de basis stond van het succes van de onovertroffen electro-woensdagavond, die ruim een jaar geleden van start ging.

Donderdag 9 juli volgt een speciale editie van de eigen house-avond WKND, die momenteel zo lekker gaat dat ze dit voorjaar helemaal vergaten het eenjarig jubileum te vieren, zodat ze nu extra uitpakken. Met residents Timstr aka Tim Avis en Ille Bitch plus drie van de grootste house-acts van onze hoofdstad: Bla Bla-voorman Daniel Sanchez, een live-optreden van dj-producer David Labeij (661, Polder) en niet te vergeten een set van Lauhaus, die recent nog daverend afsloot op 24 Hour Party People.

Welcome to the Future bereidt zich voor op het derde festival, dat op 1 augustus wordt gehouden in natuurgebied het Het Twiske. Maar daaraan voorafgaand op vrijdag 10 juli alvast een festival pre-party, met uitsluitend dj’s en live-acts van eigen bodem. Zoals Jason & The Argonauts (live), de 4-mansgroep die in 2005 op een van de eerste WTTF-feesten in Studio 80 stond, maar die op deze tiende juli ook nog een eigen feestje heeft, want ze bestaan dan vijf jaar! Ook live: het populaire Rauwkost en de gloednieuwe live-act Wouter de Moor & Gideon Bouwens, die diepe indruk maakten tijdens hun debuut op Koninginnenacht en ongetwijfeld een duo, waar we nog veel meer van gaan horen.
Verder op deze WTTF natuurlijk residents Dorine Dorado en Jobez en als afsluiter in de tweede zaal Juan Sanchez – een uitmuntend dj, die momenteel ook als producer hoge ogen gooit met releases op onder andere Bla bla en Wolfskuil.

Zaterdag 11 juli haalt ook Voidd alles uit de kast, want niet alleen alle residents staan op het programma (Moritz, Florian R & Matthijs G en Kennedy), maar ook vrienden en geestverwanten De Man Zonder Schaduw (Sunday Spirit), Boris Werner (WKND), Ille Bitch & unders (24HPP) en als klap op de vuurpijl Cocoon-ster Tobi Neumann, die in het afgelopen jaar goed bevriend is geraakt met de Voidd-crew en uit Berlijn komt overvliegen voor een exclusieve vijf uurs set! En zoals al duidelijk wordt uit de grootte van de line-up: het feest gaat door tot de volgende (zon)dag, want Studio 80 zet op dit feestweekend natuurlijk een verlenging in voor wat ongetwijfeld weer een legendarische after gaat worden!

28 opmerkingen

Qua geluid en sfeer altijd perfect, maar hoe ze deze bezemkast in godsnaam een "Club" (van internationale klasse nog wel :lol: ) kunnen noemen :rot:
tof! hier ben ik bij!!!!
GEFELICIFLAPSTAART EN TOT DE 11e!
"het feest gaat door tot de volgende (zon)dag, want Studio 80 zet op dit feestweekend natuurlijk een verlenging in voor wat ongetwijfeld weer een legendarische after gaat worden!"

lijkt me een klare zaak, ik zeg gewoon door laten gaan overdag en laten overlopen in Dance erger je Niet!
 
Artiest {SHOWLIST artist 51833, 65138}
Grappige tent, alleen jammer dat het geluid vaak te schel is (N)
Club van internationale klasse: een club waar in het afgelopen jaar niet alleen alle, maar dan ook alle NL-dj’s en live-acts stonden die ook maar iets voorstellen in de nieuwe techno, house en minimal (zo’n 300+ van eigen bodem). Maar ook een club, die in 2008-2009 meer internationale house-, techno- en minimal-acts neerzette dan welk ander Nederlands podium dan ook. Een kleine greep: Luciano, Reboot, Andre Galluzzi, Karotte, Nick Curly, Rozzo, Agnes, Ripperton, Baaz, Billy Nasty, Black Dog, Brothers Vibe, Catz n Dogz, Chaton, Chris Carrier, D’Julz, Dan Berkson & James What, Dan Curtin, Dan Ghenacia, Dandy Jack, Daniel Stefanik, David K, Deetron, Dinky, Format B, Fabrice Lig, Gorge, Guillaume & The Coutu Dumonts, Guy Gerber, Heartthrob, Heiko Laux, Jickael Mackson, Jimpster, Johnny D, Konrad Black, Lemos, Luna City Express, Lutzenkirchen, Marco Passarani, Marek Hemman, Mathias Kaden, Mikael Stavostrand, Mike Huckaby, Monoblock, Onur Ozur, Rick Wade, Rush, Shur-I-Kan, Solomun, Stimming, The Mole, Tim Xavier, Tobi Neumann, Todd Bodine, Octave One, Move D, Chris Liebing, Ali Nasser, Wighnomy Brothers, Raresh & Rhadoo, Matthias Tanzmann, Audio Werner, Terry Francis, Maetrik, Mr White, Claro Intellecto, Robert Dietz, Anthony Collins en vele anderen. Nuff said.
laatste aanpassing
Uitspraak van NavigatorG op maandag 29 juni 2009 om 18:01:
Club van internationale klasse: een club waar in het afgelopen jaar niet alleen alle, maar dan ook alle NL-dj’s en live-acts stonden die ook maar iets voorstellen in de nieuwe techno, house en minimal (zo’n 300+ van eigen bodem). Maar ook een club, die in 2008-2009 meer internationale house-, techno- en minimal-acts neerzette dan welke Nederlandse club dan ook. Een kleine greep: Luciano, Reboot, Andre Galluzzi, Karotte, Nick Curly, Rozzo, Agnes, Ripperton, Baaz, Billy Nasty, Black Dog, Brothers Vibe, Catz n Dogz, Chaton, Chris Carrier, D’Julz, Dan Berkson & James What, Dan Curtin, Dan Ghenacia, Dandy Jack, Daniel Stefanik, David K, Deetron, Dinky, Format B, Fabrice Lig, Gorge, Guillaume & The Coutu Dumonts, Guy Gerber, Heartthrob, Heiko Laux, Jickael Mackson, Jimpster, Johnny D, Konrad Black, Lemos, Luna City Express, Lutzenkirchen, Marco Passarani, Marek Hemman, Mathias Kaden, Mikael Stavostrand, Mike Huckaby, Monoblock, Onur Ozur, Rick Wade, Rush, Shur-I-Kan, Solomun, Stimming, The Mole, Tim Xavier, Tobi Neumann, Todd Bodine, Octave One, Move D, Chris Liebing, Ali Nasser, Wighnomy Brothers, Raresh & Rhadoo, Matthias Tanzmann, Audio Werner, Terry Francis, Maetrik, Mr White, Claro Intellecto, Robert Dietz, Anthony Collins en vele anderen. Nuff said.

word!
Gaan met die banaan!

En door tot en met zondagnacht dus met Dance Erger je Niet!
:)
laatste aanpassing
congratulations, boyz & girlz!
Uitspraak van kbm_ op maandag 29 juni 2009 om 16:46:
Qua geluid en sfeer altijd perfect, maar hoe ze deze bezemkast in godsnaam een "Club" (van internationale klasse nog wel ) kunnen noemen

Ik vond het ook een grappige zin :lol: mijn huiskamer is groter :P
Dastego
Werkzaam bij Dastego
Artiest Dastego
Studio 80 rockt gewoon! Er zit zoveel muzikale liefde in de organisaties, de DJ's en het personeel! Gefeliciteerd iedereen die 80 een warm hart toe draagt...:-)

Wordt een mooie celebration!
laatste aanpassing
!!!e Bitchital (zeg maar gewoon ille)
Artiest {SHOWLIST artist 23234, 26378, 24374}
als ik op een verjaardag in een kringetje zit met een gebakje op schoot, vertel ik altijd aan iedereen dat ik verliefd ben op studio80 (l)

gefeliciteerd en nog vele jaren toegewenst! (Y)
JimInc
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Uitspraak van kbm_ op maandag 29 juni 2009 om 16:46:
Qua geluid en sfeer altijd perfect, maar hoe ze deze bezemkast in godsnaam een "Club" (van internationale klasse nog wel :lol: ) kunnen noemen :rot:

:[

Uitspraak van verwijderd op maandag 29 juni 2009 om 17:57:
Grappige tent, alleen jammer dat het geluid vaak te schel is (N)

:[

Gaattie?
Beste tent van Amsterdam!
laatste aanpassing
(y) :cheer:
Flow!
Werkzaam bij Flowing Productions
Artiest {SHOWLIST artist 15640, 46488}
Gefeliciteerd! Erg jammer dat wij er niet bij kunnen zijn .....

Maar we denken aan jullie vanuit Berlijn!
Leuke tent, echter het geluid mag nog wel een teppie beter... iig Gefeliciteerd:D
 
leuke club om te draaien
lekker geluidje (Y)
Uitspraak van !!!e Bitchital (zeg maar gewoon ille) op dinsdag 30 juni 2009 om 03:43:
als ik op een verjaardag in een kringetje zit met een gebakje op schoot, vertel ik altijd aan iedereen dat ik verliefd ben op studio80

Hahahaha, vertel je dan ook dat je alleen maar op de bank mag blijven slapen;-)
Ik had net iets echt SUPER VETTS bedacht om te schrijven,
maar dat was toen ik op de plee zat en kreeg opeens met hele andere complicaties te maken dan voorzien..

had iets van doen met 'Studio80' en 'warm hart'..
nou ja, als ik er weer aan denk zet ik het hier alsnog neer!

GEFELICITURD HOMIES!!! :-D

oh ja.. 10 juli bij jullie: Jason and the Argonauts 5 jr!! :-P
laatste aanpassing
leuk alleen bijna een uur in de rij staan terwijl je een kaartje hebt is echt NOT done
 
Uitspraak van kbm_ op maandag 29 juni 2009 om 16:46:
Qua geluid en sfeer altijd perfect, maar hoe ze deze bezemkast in godsnaam een "Club" (van internationale klasse nog wel ) kunnen noemen

(y) namen zijn altijd top, maar ken je kont niet keren daar ;)