Partyflock
 

Het Twiske

op de kaart
afbeelding Het Twiske
AdresNoorderlaaik 1
1511 BX
Oostzaan
Nederland
SiteSite hettwiske.nl
Aanwezigheidfacebookpagetwitter
Informatie
Recreatiegebied Het Twiske ligt tussen Amsterdam, Zaandam en Purmerend en bestaat voor een derde uit water. Naast ontspanning op en aan het water, kunt u hier urenlang wandelen, fietsen of skeeleren in het afwisselend landschap van bos, natuurgebieden en weilanden.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Het Twiske via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Het Twiske
Lente Kabinet Festival
Lente Kabinet Festival
Welcome to the Future Festival
Statistieken


x
28·feesten
2·in de toekomst
26·in het verleden
36·nieuwsberichten
8·fotoshoots
1827·foto's
41·video's
125·kliks
17719·bezoekers · herkomst
10451·unieke bezoekers
51Partyflockfans
376Facebooklikes
1231·albumfoto's
1·opmerking
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (5680 stemmen)
Nieuws
Welcome to the Future, dat zaterdag 20 juli, van 12.00 tot 00.00 uur plaatsvindt op Het Twiske nabij Amsterdam, heeft het tijdschema bekend gemaakt. Op acht verschillende podia is het beste van Techno en House te verwachten. Eerder werd al bekend dat bij deze 13e outdoor-editie onder meer Sven Väth en Joseph Capriati hun debuut maken. Daarnaast zijn onder meer Luuk van Dijk en Benny Rodrigues vastgelegd voor de main stage.
Zaterdag 20 juli, van 12.00 tot 00.00 uur, is Het Twiske nabij Amsterdam het domein van Welcome to the Future (WTTF). Op acht verschillende podia is het beste van Techno en House te verwachten. Voor deze 13e outdoor-editie zijn onder meer Sven Väth en Joseph Capriati vastgelegd. Zij maken beiden hun debuut bij Welcome to the Future.
Organisator ID&T heeft besloten dat het festival Welcome to the Future volgend jaar niet zal uitbreiden. Afgelopen zomer kondigde de organisatie aan dat het dagfestival in natuurgebied het Twiske volgend jaar een zogeheten weekender zou worden.
Na een reeks succesvolle seizoensfeesten is Blijburg terug met de lenteviering. De bonte blije familie verzamelt om te dansen op instrumentale muziek en diepe melodieuze beats.
De line-up van Pleinvrees Festival 2017 op zaterdag 2 september is bekend! Wat onderscheidt de line-up van andere festivals in Nederland? Een bonte van verzameling van melodieën, een buslading Berlijnse artiesten en een groot aantal Live optredens. 1
Dromen worden werkelijkheid voor Pleinvrees. Na één jaar Overhoeks en drie jaar Sportpark Riekerhaven, is het tijd voor de Amsterdamse organisatie om haar vleugels creatief uit te slaan.
Dit jaar vindt Welcome to the Future plaats op 22 juli. Voor het elfde jaar op rij is het natuurgebied Het Twiske – net buiten Amsterdam – weer de plek voor een van 's lands meest uitzonderlijke house & techno evenementen.
Welcome to the Future Festival heeft na ampel beraad met gemeente en hulpdiensten moeten besluiten het evenement af te gelasten. 15
Vanaf mei 2015 is Nederland weer een festival rijker! Team LatinVillage komt met een nieuw concept; EastVille festival. Op zondag 31 mei zoeken ze in recreatiegebied 't Twiske met dit festival de intimiteit van kleinschaligheid weer op. In het recreatiegebied zullen ze richten op drie essentiële festivalaspecten: de omgeving, de muziek en het gezelschap.
Ons kraanwater is prachtig zuiver. Het wordt gefilterd en staat nooit stil. Het is altijd vers. Kraanwater komt uit een bron bij jou in de buurt. Het hoeft daarom niet van ver te worden getransporteerd of lang in plastic flessen te worden opgeslagen. Kraanwater is simpel, schoon, fris. Welcome to the Future vindt dat het gratis zou moeten zijn, dus ze geven het weg. 36
1 waardering
-Frenky-
Als het weer een beetje meezit een geniale locatie!!!!

1 opmerking

top lokatie voor een festival:)