Partyflock
 

Welcome to the Future

afbeelding Welcome to the Future
concept
Concept van .
SiteSite welcometothefuture.nl
E-mailinfo@welcometothefuture.nl
AdresAmsterdam
Nederland
Postadres1057 VB
Amsterdam
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube

Informatie

Welcome to the Future started as an indoor event at club Paradiso 20 years ago and has organically evolved to one of the most credible house and techno festivals the Netherlands has to offer.

Our festival stands for intimacy, a forward thinking musical vision, great (Funktion One) sound and a big green heart.
Loco Dice, Ricardo Villalobos, Dubfire, Luciano, Marco Carola, Solomun, Carl Craig, Josh Wink and Seth Troxler are just a few of the names headlining the 7 stages through the years.

Welcome to the Future is the only Dutch festival ranked 'highly recommended' by the 'Greener Festival Award'. This makes us the greenest festival in the Netherlands and one of the 20 greenest in the world. Something to be proud of together with our visitors!
Nieuws
Het Twiske staat 25 juli in het teken van de 14e editie van Welcome to the Future. In totaal worden zeven stages gebouwd, waarop ruimte is voor de beste house en techno uit binnen- en buitenland. De main stage is ditmaal exclusief voorbehouden aan Nederlandse artiesten: van Joris Voorn tot Benny Rodrigues en Prunk & Chris Stussy. De early bird-tickets zijn inmiddels uitverkocht.
Welcome to the Future, dat zaterdag 20 juli, van 12.00 tot 00.00 uur plaatsvindt op Het Twiske nabij Amsterdam, heeft het tijdschema bekend gemaakt. Op acht verschillende podia is het beste van Techno en House te verwachten. Eerder werd al bekend dat bij deze 13e outdoor-editie onder meer Sven Väth en Joseph Capriati hun debuut maken. Daarnaast zijn onder meer Luuk van Dijk en Benny Rodrigues vastgelegd voor de main stage.
Zaterdag 20 juli, van 12.00 tot 00.00 uur, is Het Twiske nabij Amsterdam het domein van Welcome to the Future (WTTF). Op acht verschillende podia is het beste van Techno en House te verwachten. Voor deze 13e outdoor-editie zijn onder meer Sven Väth en Joseph Capriati vastgelegd. Zij maken beiden hun debuut bij Welcome to the Future.
Organisator ID&T heeft besloten dat het festival Welcome to the Future volgend jaar niet zal uitbreiden. Afgelopen zomer kondigde de organisatie aan dat het dagfestival in natuurgebied het Twiske volgend jaar een zogeheten weekender zou worden.
Dit jaar vindt Welcome to the Future plaats op 22 juli. Voor het elfde jaar op rij is het natuurgebied Het Twiske – net buiten Amsterdam – weer de plek voor een van 's lands meest uitzonderlijke house & techno evenementen.
Daniel Sanchez is een druk man. De Amsterdamse dj draait niet alleen in clubs en festivals over de hele wereld, maar ook is hij een begenadigd producer, die vaak nachtenlang in de weer is in zijn eigen studio. Daarnaast geeft hij ook al jaren zijn eigen feesten en runt hij op dit moment maar liefst 5 internationale platenlabels, waarvan Bla Bla de bekendste is.
Welcome to the Future Festival heeft na ampel beraad met gemeente en hulpdiensten moeten besluiten het evenement af te gelasten. 15
Ons kraanwater is prachtig zuiver. Het wordt gefilterd en staat nooit stil. Het is altijd vers. Kraanwater komt uit een bron bij jou in de buurt. Het hoeft daarom niet van ver te worden getransporteerd of lang in plastic flessen te worden opgeslagen. Kraanwater is simpel, schoon, fris. Welcome to the Future vindt dat het gratis zou moeten zijn, dus ze geven het weg. 36
Woensdagnacht, ADE 2013, ergens in een lang vergeten loods zal voor Studio 80 Warehouse het startschot klinken voor een reeks nachten die de legendarische Multigroove raves van 20 jaar geleden zullen evenaren en overtreffen. Niemand minder dan Dubfire, eigenaar van het label SCI+TEC, geeft de aftrap van ADE 2013, samen met Tiga, Oliver Huntermann, Audion (Live), Miss Kittin en een leger aan bevriende DJ's . 1
Het festivalseizoen is goed op gang en het zomerweer begint eindelijk te komen. Hoog tijd om met je vrienden naar de beste dance festivals te gaan. De combinatie van wereldberoemde dj's en de extatische sfeer maken ID&T events Sensation, Welcome to the Future en Mysteryland ongekend populair. Om te zorgen dat jij hier de ultieme party experience krijgt, introduceert Vodafone, partner van ID&T, de Party Gods app. 17

7 waarderingen

DW.
2008 & 2009 goede organisatie :respect:
Dastego
Clubedities in 80 en festival zijn ongeevenaard!
Jelly83
Top festival!
Joey
Top Festival with Mountain People, Guillaume, Mathias Tanzmann and Guido Top perfromance
graham.s
altijd topfeesten.­ geweldige muziek, goede sfeer, relaxed &­ into the music.­
huh wttf niet relaxt?
ssoepkip
wees wat relaxter met dat zero tolerance beleid

4 opmerkingen

he ssoepkip, dat beleid komt van de gemeente.­ Als je niet weet waarover je praat, hou dan lekker je mond...­
 
dit jaar weer festival?!!!
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 januari 2008 om 13:15:
dit jaar weer festival?!!!

jaaaaaaaaa :D