Partyflock
 

Inter Lab Sessions

afbeelding Inter Lab Sessions
AdresBalistraat 19
2612 ED
Delft
Nederland
Aanwezigheidsoundcloud

Uitgaansagenda Inter Lab Sessions

Laatste feest was op donderdag 1 december 2011: We Like Techno, Ciccionina, Delft
Statistieken
12·feesten
12·in het verleden
14·nieuwsberichten
1·video
8·winacties
384·bezoekers
341·unieke bezoekers
4Partyflockfans
2·verslagen
zeer goed·stemresultaat (121 stemmen)
Nieuws
We Like Techno
29 november 2011
Donderdag 1 december 2011 gaat in de boeken als de officiële kick-off van We Like Techno. Hiermee wordt direct het startsein gegeven voor een gruwelijk gezellige feestmaand. We Like Techno heeft grootse plannen, maar alvorens uit de school te klappen wordt dit heuglijke feit eerst op intieme wijze ingeluid.
Interlab Music heeft met Interlab Sessions tijdens ADE het Amsterdamse evenementenschip Pure Liner als thuisbasis geconfisqueerd. Er zijn aansprekende labels uitgenodigd om één van de ADE-nachten in te vullen en te hosten. Op vrijdag 21 oktober stapt het Britse houselabel CR2 aan boord met een zeer aansprekende line-up.
Voor sommigen nog een grote onbekende en voor anderen een verfrissende verwelkoming voor het Amsterdamse nachtleven. Het gaat hier om de Pure Liner, de meest opzienbarende varende evenementenlocaties die ons land rijk is. Pure Liner werd vorig jaar voor het eerst op de kaart gezet in de dance scene tijdens het Amsterdam Dance Event 2010. Dit jaar vaart Pure Liner wederom uit. 2
Interlab Music sluit ADE 2011 af met een speciale Nederlands-Italiaanse coalitie: Bla Bla / Remote Area / Alchemy (ADE showcase). Op de Pure Liner, tijdens ADE de thuisbasis van Interlab, hosten deze drie labels de laatste festivalnacht tot een zinderend slotstuk.
Interlab Music keert voor de tweede achtereenvolgende ADE terug naar het high-tech evenementenschip Pure Liner. Vorig jaar waren de Interlab Sessions tijdens het festival een groot succes, dit jaar is de opzet hetzelfde. Interlab nodigt gerenommeerde labels en organisatoren uit om de nacht op de Pure Liner op eigen wijze in te kleuren. 2
Flying Circus on Board
19 september 2011
Flying Circus on board with: Supernature, Rekids vs Supplement Facts Interlab Music heeft, net als vorig jaar, een unieke programmering voor Amsterdam Dance Event in de pijplijn. De thuishaven, het high-tech evenementenschip Pure Liner, varend over het Amsterdamse IJ, is tijdens ADE het decor van een aantal spectaculaire showcases onder de vlag van zeer gerenommeerde hostingpartners. 2
Onze hoofdstad staat in de derde week van oktober weer in het teken van Amsterdam Dance Event. ADE is inmiddels uitgegroeid tot dé plek waar artiesten, promotors, labels en bookers uit de mondiale dancescene elkaar ontmoeten tijdens één van de vele conferenties, borrels of party's. Ook Interlab Music kijkt reikhalzend uit naar ADE. Daarom wordt er op zaterdag 1 oktober alvast een speciale pre-party georganiseerd op het Amsterdamse evenementenschip Pure Liner, de thuisbasis van Interlab Music.
Traditiegetrouw vindt op 1e Pinksterdag, zondag 12 juni, het jaarlijkse Pinksterdans plaats bij Elements Beach te 's-Gravenzande. Bij het best bewaarde geheim van de Nederlandse kust, onder de rook van Den Haag en Rotterdam is Pinksterdans sinds 4 jaar een zeer succesvol terugkerend repertoire op de agenda van deze heerlijk Oosters uitstralende beachclub.
Op zondag 22 mei trakteren This Is en InterLab Music je op een wel hele exclusieve culinaire party. Om te beginnen is de locatie is er eentje om je vingers bij af te likken. Het prachtige evenementenschip Pure Liner wordt ingezet om de opzet van dit totaalconcept te gaan laten slagen. Bij 'This is the boat show' worden namelijk alle zintuigen van de bezoeker geprikkeld.
This is gaat je het komende jaar verrassen met verfrissende evenementen waar kwaliteit en het plezier van de bezoeker hoog in 't vaandel staan. Naast dikke line-ups, vette visuals en entertainment staan ook interessante locaties hoog op het verlanglijstje. 3