Partyflock
 

Piekup

afbeelding Piekup
concept
AdresNieuwe looiersstraat 14-1
1017 VC
Amsterdam
Nederland
KvK34269668
Concept

Uitgaansagenda Piekup

Laatste feest was op zaterdag 7 september 2013: Linke Soep, Studio 80, Amsterdam
Statistieken
78·feesten
78·in het verleden
60·nieuwsberichten
51·winacties
5090·bezoekers
2474·unieke bezoekers
9Partyflockfans
78·albumfoto's
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (1741 stemmen)
Nieuws
Het vijfjarig bestaan wordt dit jaar groots gevierd met een uitgebreide tour en waar zou Upon.You haar verjaardag in Nederland beter kunnen vieren dan in Studio 80 bij hun vrienden van Linke Soep?
Op 28 september keert Linke Soep na een lange, natte en slopende zomer terug naar Studio 80 met een spetterende aftrap van het nieuwe clubseizoen. Zoals je inmiddels gewend bent doet men dat niet met de eerste de beste dj's maar met twee internationale favorieten.
Zaterdag 21 juli is er 's avonds eigenlijk maar 1 plek waar je echt terecht kunt om eens even lekker door te trekken na de warming up op een van de vele festivals die dag. Linke Soep neemt dan namelijk Studio 80 over voor een extra lange editie met niemand minder dan de enige echte housegangster DJ Sneak! 3 uur lang zal hij laten zien waarom hij al zo lang 'on top' is en met een sluitingstijd van 9 uur 's ochtends kan iedereen dus volledig voldaan de tent verlaten op weg naar be 2
Vrijdag 18 mei mag er weer massaal gedanst worden in Studio 80! Na Format:B, Pan-Pot en Monika Kruse staan er nu maar liefst twee acts geprogrammeerd in de grote zaal van de donderdoos aan het Rembrandtplein. Niemand minder dan Italoboyz en Luna City Express (Norman) treden aan voor een dubbel potje muzikaal geweld.
Monika Kruse komt weer naar Studio 80 op zaterdag 7 april voor een speciale editie van linke soep, helemaal gewijd aan Monika's label Terminal M.
Na een drukbezochte Linke Soep editie van 15 juli jl. kon er niet anders dan een vervolg worden ingepland. Deze avond was zo erg op niveau dat publiek en artiest (Franziskus) toch wel samen tot de conclusie waren gekomen nog een editie te doen voor een get-together.
Linke Soep
16 november 2011
Yessa! Met 2012 in het vooruitzicht maken we ons natuurlijk weer op voor een marathon die meestal pas op 2 januari z'n einde kent. Dus voor alle doorhalers, feestbeesten, partymachers en confetti-fielen. Linke Soep – Oud & Nieuw! Wederom een voorrecht met naast een sluitingstijd die naast wat meer magie op de dansvloer zorgt ook line-up met een internationaal randje. Dat er gevaren gaat worden (met een stop) was al langzaam duidelijk geworden, de jaarwisseling op het Ij-meer is dus nu voor iedereen binnen handbereik! 1
November en december zijn feestmaanden, dat is duidelijk. In de aanloop naar de jaarwisseling gooit iedereen nog even z'n slechte gewoontes eruit om vervolgens vanaf januari (of februari) lekker te stoppen met roomtaartjes, rondjes en roken. Linke Soep komt met twee data waarbij je zeker even de kans krijgt jezelf lekker te laten gaan voordat het nieuwe jaar begint. 2
Elke Linke Soep editie wordt natuurlijk met zorg en vleit in elkaar gezet. Line-up wordt bepaald op gevoel, artwork sluit aan op de muziek en de aankleding is geïnspireerd door invloeden van buiten af. Deze keer was geluk een grote factor bij het samenstellen van de monsterlijke line-up aan dj's, want wie had nou kunnen bedenken tijdens de boeking twee maanden geleden dat Laura Jones op nr.1 in de Beatport top 100 binnen zou komen?
Yes! De tweemaandelijkse residentie in Studio 80 staat weer voor de deur! Na een ondergesneeuwde 17 december, waarbij de Duitse Upon.You delegatie vast kwam te zitten, is het nu tijd voor een rematch. Aangezien de laatste sneeuwbui in juli werd geregistreerd in de ijstijd kun je er nu wel vanuit gaan dat iedereen netjes aanwezig zal zijn. 1

1 opmerking