Partyflock
 
­ Nederland

Linke Soep
Oud & Nieuw tot 07:00 uur

gepubliceerd door , op
Linke Soep
16 november 2011
FeestLinke Soep · Oud & Nieuw
Datumzaterdag 31 december 2011
WinactieLinke Soep actiegesloten
LocatieVeemkade
Yessa! Met 2012 in het vooruitzicht maken we ons natuurlijk weer op voor een marathon die meestal pas op 2 januari z'n einde kent. Dus voor alle doorhalers, feestbeesten, partymachers en confetti-fielen. Linke Soep – Oud & Nieuw! Wederom een voorrecht met naast een sluitingstijd die naast wat meer magie op de dansvloer zorgt ook line-up met een internationaal randje. Dat er gevaren gaat worden (met een stop) was al langzaam duidelijk geworden, de jaarwisseling op het Ij-meer is dus nu voor iedereen binnen handbereik!

Met Red Robin, Olivier Weiter, Hoge Toon, KlapRoos, Gideon Bouwens & Bert Jimmink zal er van 23:00 tot 07:00 piraatje worden gespeeld. Dus of je nou op doortocht bent of enkel oud & nieuw mee wilt pakken, er wordt gezorgd voor een fantastisch party rendement.

Mr. Red Robin, zijn sets kunnen niet lang genoeg duren. Een 24 uur met louter plaatjes draaien werd behaald in de Berlijnse underground club 'Salon - Zur Wilde Renate'. De eerste 18 uur b2b met Olivier Weiter, de laatste zes uur zelf. Zijn huidige residentie bij de opvolger van Bar25 (Katerholzig) brengt het tot ver over de Duitse grens, en voor de eerste keer met de jaarwisseling buiten zijn geboorte stad. Wees welkom Red Robin!!

Afsluitheld Olivier Weiter is er weer voor de 4e keer op rij bij, altijd afsluiten en altijd geslaagd. Dat hij zich kan meten met de beste liet hij zien tijdens ADE. Zijn set na Swen Väth, Onur Özer en Frank Lorber op de cocoon showcase zou wel eens in zijn top 3 hoogte punten ooit kunnen staan. Gelukkig is hij van Linke Soep op 31 december, dus dat komt helemaal goed.

Uit het hoge noorden laten we de rode leeuw per trein naar Amsterdam afreizen, Hoge Toon gaat ervoor deze avond! Iedereen is natuurlijk op de hoogte van zijn succes verhaal. Zijn Youtube kanaal herbergt ruim duizend abonnees vandaag de dag, waarmee hij muziekliefhebbers over de hele wereld informeert over zijn keuzes op House gebied.

Support van deze helden wordt geleverd door KlapRoos en Gideon Bouwens b2b met Bert Jimmink.

Kaartverkoop en locatie
De Pure Liner vertrekt vanaf de veemkade in Amsterdam vlakbij de Passengers Terminal om 02:00 precies. Daarna zal hij om 04:00 en om 07:00 de wal aantippen. De kaartverkoop loopt zoals te verwachten op uitverkoop koers, op www.piekup.nl en 'Le Patron' op de vijzelgracht 63 zijn ze te verkrijgen voor €37,50.



Dat wordt weer spektakel!

1 opmerking

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Red Robin, tot 07:00... lekkerrr!