Partyflock
 
­ Nederland

Linke Soep met Formatik Label Night

gepubliceerd door , op
Na een drukbezochte Linke Soep editie van 15 juli jl. kon er niet anders dan een vervolg worden ingepland. Deze avond was zo erg op niveau dat publiek en artiest (Franziskus) toch wel samen tot de conclusie waren gekomen nog een editie te doen voor een get-together. Na het Oud & Nieuw geweld op de Pure-Liner ziet Piekup iedereen graag terug voor de eerste editie van 2012 op 20 januari!

Format: B, Convex Shape, Men in Trees & Hayte Bouchier, Dik&Hard en Vincent van Nimwegen doen 't erom op deze mooie vrijdag.

Format: B zal live optreden in de grootste zaal die Studio 80 rijk is. Van 02:00 tot 03:00 kan je verwachten dat de toon zal worden gezet voor weer een sterk staaltje up-tempo electronica. Energiek, funky en stevig zijn toch wel de steekwoorden die bij je opkomen zodra het eerste wordt gehoord. Met bijna 100.000 Facebook likes bewijzen ze dat er in binnen- en buitenland van ze wordt genoten.

Convex Shape komt uit voor het Formatik label dat sinds 2010 online is, hij wordt als toekomstig wereldster overal naar voren geschoven om op de beste podia zijn kunsten te vertonen. Convex is een van de pareltjes die Berlijn rijk is, luister daarom ook zijn Fallen-Leave-Mix op de Linke Soep Facebook pagina om alvast in de stemming te komen.

Nog een mooie act, Men in Trees die samen met Hayte Bouchier de eerste drie uur op zich gaan nemen. Men in Trees heeft een bescheiden hit gehad op het Piekup label met 'Western Idol' en werd de gehele zomer opgepikt door Marco Corola. Hayte Bouchier - captain van Piekup Records – legde ze al vroeg vast door een ingezonden demo. Dat was een prima stukje scouting!

Als support acts in Studio 2 komen twee debutanten draaien, Dik&Hard en Vincent van Nimwegen. Niet de minsten als je het de underground vraagt.

Dus Format: B, Convex Shape, Men in Trees & Hayte Bouchier, Dik&Hard en Vincent van Nimwegen. Maar liefst vier debutanten!

Bekijk alle foto's van Oud & Nieuw op de Linke Soep Facebook pagina en meld je ook dan maar aan op dit verse event.

Hatsiekadee met Format: B!