Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

anoniem gepubliceerd op
· Inhoud




· Opmerkelijk


Al lijkt het nog zo uitzichtloos, er is altijd een 'escape' mogelijk :9



· Filmpje


Je moet toch wat doen in de zomervakantie als het dagenlang regent... ?

{dienst bestaat niet meer: googlevideo}

·PvdK


Poll, geopend op dinsdag 17 juni 2008, looptijd van 5790.7 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Gebruik jij wel eens drugs?

84455%
Jazeker! :xtc:
68845%
Nee, gek genoeg van mezelf :bounce:


· Column


Get a grip! · Het is om gek van te worden!! Ik had deze ochtend gereserveerd om lekker uit te kunnen slapen. Niet om samen met een hond een vreugdedansje te doen om de zonsopgang te vieren. Het is maar goed dat ik niet weet waar dat rotbeest woont, anders had ik allang zijn schriele nekje omgedraaid.

· Recensies


Evil Activities - Evilution · Kelly van Soest, Evil Activities, behoeft eigenlijk geen introductie. Mensen die deze man niet kennen houden waarschijnlijk niet van hardcore en dus is deze cd voor hen ook niet interessant. Iedereen die hardcore wel een warm hart toedraagt kan maar beter snel doorlezen en daarna naar de winkel rennen, want ‘Evilution’, het nieuwe album van Evil Activities is al enige tijd uit.

Marc O'Tool - My Manifest · De naam Marc O’Tool zal niet bij iedereen direct als muziek in de oren klinken maar het feit dat hij met zijn producties in de platentas van diverse grote dj-namen terecht is gekomen verteld wel wat over dat we hier niet met een koekenbakker te maken hebben. Een goed voorbeeld is “Come Along!” onder zijn alias Ballroom, die op diverse mixcompilaties zoals Magik Seven van Tiësto terecht gekomen is. Onder de zelfde alias heeft hij ook nog veel succes gehad met “Passenger” en later ook nog met “Remember Me”.

High Contrast Recordings presents Rank 1 · Met de eerste twee delen bewees de “High Contrast Presents…” serie een succesvol concept te zijn, waarbij de artiest een platform werd geboden om zijn geluid tentoon te spreiden. De eerste twee delen werden samengesteld en gemixt door afzonderlijk Marcel Woods en Joop. Voor het derde deel is één van de grootste namen uit de nationale en internationale dancescene gevraagd: Rank 1.

Longplayers - Intercom · Longplayers wordt opgericht in de zomer van 1999. Producer Bart Knol en DJ Stephan van den Bos bundelen hun krachten en creëren een formule, waarmee zij later dat jaar de Grote Prijs van Nederland winnen in de categorie Dance. In 2000 wordt Longplayers uitgebreid met vocalist Martin Hilkhuysen die met zijn raps de nummers een extra energie injectie geeft.

Bassleader 2008 Compilation · De Bassleader feesten zijn weer zo'n mooi voorbeeld van regionale party's die op vruchtbare Belgische bodem snel zijn uitgegroeid tot blijvende massafestijnen zoals wij Nederlanders ze al een aantal jaar kennen. Deed de Belgische moederorganisatie Bass Events het eerst nog een aantal jaar op eigen voet, sinds vorig jaar sloeg men de handen ineen met de Hollandse rauwdouwers van Art of Dance.

FabricLive.40 - Noisia ·Noisia is een driemanformatie uit Groningen die al een tijdje goede zaken doet in (vooral) de UK. Met releases op hun eigen Vision Recordings (onderdeel van Triple Vision), maar ook via aansprekende labels zoals RAM Records, Moving Shadow en DJ Friction’s Showgun label, is het drietal hard op weg zich een elite status aan te meten binnen het landschap der drum & bass en breaks.

· Goed fout (y)


Iemand nog een fietsenstalling nodig?


· Fotografen


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!



· In de spotlight : Niemand


De Spotlight van deze week is verwijderd door de redactie van de KNIP, vanwege de wijziging die de betrokken persoon dacht te moeten maken op zijn profiel. De redactie controleert altijd voor het plaatsen de profielen van de te plaatsen leden. Onze excuses voor het ongemak en stappen worden ondernomen.

De KNIP-redactie.


· Uit de oude doos


Piet van Dolen had in de periode 1995-1998 enkele Happy Hardcorehits. Van Dolen was in eerste instantie een boegbeeld binnen de gabberscene. Hij werkte als promotiemedewerker van platenlabel ID&T. Ook was hij gastheer op raves en hij presenteerde het programma Hakkuh! bij televisiezender TMF. Als reactie op de gabberparodie Gabbertje van Hakkûhbar wilde platenmaatschappij Bunny Music een soortgelijke parodie uitbrengen. De gabberscene liet hem vallen omdat het nummer de gabbers op de hak nam. Daarna nam hij het album Love The Hardcore op, waarmee hij zijn imago van echte gabber probeerde te redden. Onderstaand nummer stond hier als bonustrack op, inclusief verontschuldiging aan de gabberscene :flower: Ach.. het blijft jeugdsentiment ;)
{argument 'id' ontbreekt}

· Anekdotes


.... tja ... :D ... we maken ze niet zelf hè? ;) ....

· Geen heden zonder verleden


  • 64 - In Rome ontstaat een grote brand die waarschijnlijk door princeps Nero is aangestoken. Deze brand duurt tot 28 juni. De christenen krijgen de schuld.
  • 1930 - Oprichting van het Nationaal Instituut voor Radio-Omroep (NIR), de Belgische officiële radio.
  • 1970 - Een hevige bosbrand op het Artillerie Schietkamp (ASK) nabij 't Harde.
  • 1972 - West-Duitsland wint in Brussel het EK voetbal door de Sovjet-Unie in de finale met 3-0 te verslaan. :@ :$
  • 1981 - Introductie van het eerste, genetische gemodificeerde vaccin (een vaccin tegen mond-en-klauwzeer).
  • 1983 - Sally Ride is de eerste Amerikaanse vrouw in de ruimte.
  • 1989 - In Berlijn eindigt de Nederlandse hockeyploeg als tweede bij het toernooi om de Champions Trophy.



· Nieuwsberichten


Justice @ 5 Days Off – Neem je eigen kruis mee
Op zaterdag 5 juli treedt het succesvolle electroduo Justice op in de Amsterdamse Heineken Music Hall als onderdeel van electronic music festival 5 days off. Het Parijse tweetal dat met hun moddervette sound Pinkpop al compleet op z'n kop zette komt terug voor meer en vraagt nu ook het publiek om een gunst. Het overbekende symbool van Justice, dat zelfs de titel van hun album werd, heeft een prominente plek in de live optredens van Gaspard Augé en Xavier de Rosnay. Voor het optreden in de Heineken Music Hall tijdens 5 days off wordt het publiek nu ook gevraagd hun eigen kruis mee te nemen. De band, naast hun muziek ook bekend om hun originele video's, vraagt vooral creativiteit van de bezoekers; zelf ontworpen T-shirts, fake tattoos, kartonnen creaties, alles is welkom, zolang het geen gevaar oplevert voor jezelf of de overige bezoekers.

De twee meest originele kruizen winnen een Meet & Greet met het duo direct na de show en een gesigneerde 12' van de hit DVNO. Kruizen die het zicht belemmeren of een gevaar voor andere bezoekers zouden kunnen opleveren dingen mee naar de Meet & Greet maar mogen niet mee de zaal in. Deze worden in bewaring genomen en zijn na afloop van de avond weer op te halen door de rechtmatige eigenaar. Snelle ontwerpers kunnen ook al een foto of filmpje van hun creatie sturen naar info@5daysoff.nl. Een selectie wordt gepost op de website van 5 days off en maakt nog kans op kaarten voor de avond zelf, en een 5 days off T-shirt. Meer informatie is terug te vinden op www.5daysoff.nl.

Lees verder



Tussen zeepbellen en decibellen
Nimmer was zoveel te doen om een Amstelveens festival als om A day at the park, afgelopen zaterdag op het Amsterdamse Bos. Politieke spanningen, boze burgers, gekapte bomen en een spoeddebat dicteerden afgelopen weken het Amstelveense nieuws. Zaterdag was het D-Day, voor organisatie, gemeente en omwonenden. Terwijl op het feestterrein duizenden festivalgangers zich uitbundig vermaakten op de beats van Europese top-dj's, irriteerden omwonenden zich vooral aan het onophoudelijke 'kadoeng-kadoeng' dat van 's ochtends 11 tot 's avonds 11 uit het Amsterdamse Bos schalde. Lang bestond onduidelijkheid of het evenement doorgang kon vinden, maar nadat het college de dinsdag voorafgaand aan het feest besloot toch vergunning te verlenen, kon dat bijna niet meer missen: een aangekondigde spoedprocedure van omwonenden verdween in de anonimiteit, omdat de aanspanners ervan vrijdag 16.00 uur (!) niet bij de rechtbank op kwamen dagen.

Twee dingen waren in ieder geval zeker: A day at the park verliep vlekkeloos, maar anderzijds werd de doorgaans serene rust in het bos ruw verstoord door de overmatige productie van decibellen.. De duizenden festivalgangers gedroegen zich vrijwel voorbeeldig. Organisator Tjeerd Bijnsdorp, bedenker van het 'In-The-Park-concept', kan achteraf spreken van een geslaagd festival, dat met achtduizend bezoekers uitverkocht was. Voor Bijnsdorp is de voorbarige afgelasting van het volgende festival, dat 9 augustus in het bos stond gepland, een fikse tegenvaller. Werelds beste dj, Armin van Buuren, was al geboekt. Maar gemeente Amstelveen zal geen vergunning verlenen: A day at the park wordt vooralsnog gezien als een eenmalige uitzondering, omdat evenementenbeleid ontbreekt. Dat dompelt een hoop trance- en festivalliefhebbers uit de regio in diepe rouw. ,,We hebben besloten geen juridische stappen te ondernemen, maar Armin van Buuren had speciaal voor ons een concert met de Red Hot Chili Peppers in Amerika afgezegd, dat was wel een probleempje, " aldus Bijnsdorp. ,,Nee, we wijken niet uit naar een andere locatie in de buurt. Armin is van de baan. We hopen volgend jaar iets moois te kunnen regelen." Lees verder
Bron: Echo.nl





BAX-SHOP.NL en Slam!FM geven nieuw DJ en produceertalent een kans
Jong DJ en produceer talent moet de kans worden geboden om door te breken, althans deze mening hebben Bax-shop.nl en Slam!FM. Daarom zal er vanaf 1 juni een nauw samenwerkingsverband worden opgezet tussen beide partijen waarmee er verschillende evenementen worden georganiseerd om nieuwe DJ’s en producenten te laten ruiken en proeven aan het grote werk. Nederland is altijd al goed geweest in het leveren van top DJ’s en goede producenten. Sla de jaarlijkse DJ top 10 erop na en het wordt snel duidelijk dat Nederlandse DJ’s een grote rol spelen in het hedendaagse produceren en draaien. Er zijn vele gevestigde namen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben, maar er loopt ook nog een boel aan nieuw jong talent in Nederland rond. Om dit talent de kans te geven zich te presenteren voor het grote publiek zijn er door Bax-shop.nl en Slam!FM grote evenementen georganiseerd waarin er door verschillende nieuwe DJ’s kan worden gestreden om een gloednieuw Pioneer set (twee CDJ 800’s en een DJM 700 zilver), een set draaien op de nationale radiozender Slam!FM, draaien in de hipste beachclub van Nederland, Beachclub Vroeger te Bloemendaal aan zee en natuurlijk de eeuwige roem! Stuur daarom een demo van een goede set in juni naar Slam!FM en maak kans op deze te gekke prijzen. Vanaf juni zal er een actiepagina online staan op www.slamfm.nl met daarin de actievoorwaarden.

Naast het opzetten van dit evenement gaat de webwinkel in licht, geluid en DJ-gear een rol spelen in Slam!FM’s Clubbin’ On Tour, een door Pioneer en Bax-shop.nl gesponsorde show die deze zomer en in het najaar heel Nederland door zal toeren en heel wat grote clubs zal bezoeken. Ook treedt Bax-shop.nl op als hoofdsponsor van het programma Clubbin’ op vrijdagavond. Dit radioprogramma, gepresenteerd door Erik van Kleef en ondersteund door gastprogramma’s van onder andere Armin van Buuren en DJ Jean, is elke vrijdagavond te beluisteren en brengt de luisteraar het nieuwste omtrent dancemuziek.




Muzikale subculturen van toen en nu bij Holland Doc
Een kaal hoofd of paars gekleurd haar dat stijf staat van de gel, bij muziekstromingen horen verschillende kapsels en levensstijlen. Van 21 t/m 27 juni vertoont Holland Doc documentaires die een mooi beeld geven van stromingen van toen en nu. Frans Bromet trok begin jaren tachtig naar Los Angeles en sprak daar met jonge punkers. In zijn documentaire Surfpunks vertelt hij over een muziekstroming, waarbij hanenkammen, veiligheidsspelden en afgescheurde shirts, maar ook nazisymbolen terugkomen. Waren dit alleen maar verveelde jongeren of was er meer aan de hand?

In House: gewoon uit je dak neemt Kees Driehuis een kijkje bij legale en illegale houseparty's toen de stroming zo'n vijftien jaar geleden net groot aan het worden was. Jungle wordt ook wel drum&bass genoemd en is een aparte stroming binnen de dancemuziek. De makers van de muziek staan liever niet in de spotlights. Uit deze aflevering van Loladamusica van Bram van Splunteren blijkt dat jungle deels geïnspireerd is op jazzmuziek. In Gabbers schetst David Kleijwegt een beeld van de gabberscene in Rotterdam zo'n tien jaar geleden. Deze dansstroming in de dancemuziek gaat gepaard met harde beats. Echte gabbers dragen kale koppen en trainingspakken. In Dutch touch - Hiphop in Nederland praat regisseur Ulrike Helmer met rappers Brainpower en Jay Colin over hun muziek en de scene die erbij hoort. Welke politieke en sociaal maatschappelijke invloeden komen naar boven in deze subcultuur?

Lees verder waar je deze uitzendingen kunt zien



Junkie XL op Lowlands
De Nederlandse dj Junkie XL staat komende zomer op het muziekfestival Lowlands. Dat maakte de organisatie woensdag bekend. Overige namen die de festivalorganisatie woensdag aan de line-up toevoegde zijn De Jeugd van Tegenwoordig, Ellen Allien, GEM, Hit Me TV, Jeremy's, Kraak & Smaak, LeLe, Lucky Fonz III, The Opposites en The Presidents of the USA. Het driedaagse festival is dit jaar op 15, 16 en 17 augustus.







Buiten roken, maar je biertje blijft binnen
Rokers mogen na het ingaan van het rookverbod in de horeca op 1 juli hun biertje of wijntje niet meenemen naar buiten. Dit hebben gemeente Amsterdam en Horeca Nederland afgesproken. De kroegbaas is verantwoordelijk voor het voorkomen van overlast van rokers buiten. ''Hij zal er alles aan moeten doen om overlast te vermijden,'' staat in een brief aan de horecaondernemers. De gemeente legt dus alle verantwoordelijkheid bij de hen, zegt Robert Domhof, straatmanager Leidseplein en voorzitter van de Belangenvereniging Horeca Leidseplein. Volgens Arjen Roosen, eigenaar van discotheek Amsterdamned, vlak bij het Leidseplein, is de tactiek van de gemeente: ''Gewoon invoeren, afwachten wat er gebeurt en dan pas regels bedenken.'' Daar komt volgens hem bij dat horecabazen die geen aparte rookruimte hebben, hun buiten rokende klanten geen faciliteiten mogen aanbieden. ''We mogen geen warmtelampen op het terras hangen of een aparte rookruimte buiten de zaak creëren. Dan gaan onze rokende klanten dus inderdaad met zijn allen op het plein staan. En als er dan opstootjes komen, spreekt de gemeente ons daar weer op aan.'

Bron: Parool.nl


· Nieuws waar iedereen naar kan fluiten


Muziekles voor jonge vogels zonder ouders
De Britse dierenbeschermingsorganisatie RSPCA is begonnen met het geven van muzieklessen aan jonge merels, spreeuwen en andere vogels die hun ouders hebben verloren. De organisatie speelt in haar opvangcentra cd's met vogelgeluiden, opdat de vogels op de juiste wijze leren zingen. De aanleiding voor het project is een recent onderzoek naar vogels in gevangenschap. Uit die studie bleek dat de meeste vogelsoorten er baat bij hebben als in hun aanwezigheid cd's met vogelgeluiden worden afgespeeld. „Het helpt de vogels goede zangers te worden, zodat ze beter kunnen overleven als ze worden vrijgelaten", stelde Rspca-medewerker Tim Thomas in de maandageditie van de Britse krant The Times. Thomas liet weten dat zingen voor een vogel essentieel is bij het afbakenen en verdedigen van een territorium en het zoeken naar een partner.

Bron : Trouw.nl




· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Nederland speelt zaterdag een kwartfinale in het EK-voetbal 2008 B)

KNIP – 3e jaargang – nr.24

84 opmerkingen

 
Artiest Bams
knipperde knip knip.. heel snel geknipt deze knip..
 
Uitspraak van Tha Clown op woensdag 18 juni 2008 om 19:02:
Gabber Piet 8)

muzikaal talent :jaja:
 
:respect:
OPZOUTUUUUUUUUUUUH..
ZAGUUUUUUUUUUUUUUH..
HAKKUUUUUUUUUUUUUH..
Die ventjes helemaal (Y)
Crazy Frog wahaha:roflol: geweldig!
 
Anekdotes meoten terug!! (Y)
Mensen, met ze allen massaaal komende weken stomme vragen stellen enzo, dan hebben we weer leesmateriaal :D
Jammer dat de anekdotes weer ontbreken..
Als je soms de dinge las die de PF'ers opstuurde..te hilarisch :D
 
Je moet toch wat doen in de zomervakantie als het dagenlang regent... ?

Oudje natuurlijk al, maar hij blijft echt meesterlijk :lol:
dude, volgnes mij krijgt die boy in het rode shirtje het echt niet meer geregeld als die een pilletje op heeft en gaat house :bounce: Wat een halve haan wahaha! dan te bedenken dat ik er ook zo bij heb gestaan met de hardcore plaatjes uit de radio op die leeftijd :X
Uitspraak van Tha Clown op woensdag 18 juni 2008 om 19:02:
Gabber Piet 8)

Die goede ouwe tijd (F):P

Buiten roken, maar je biertje blijft binnen

:no:(N)
laatste aanpassing
 
Humor
 
Gabber piet :X
Wel triest hoor dat veel leuke feesten verziekt worden en soms niet eens door mogen gaan door mensen die alsmaar blijven zeiken! Zijn ze soms vergeten dat ze zelf in de jaren 60/70 stijf stonden van de wiet, hash lsd etc :s :frusty:

Bah irritante zeiklijers...Tis gvd 1x in een jaar ofzo dat je 1 dag of nacht overlast hebt :s
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 juni 2008 om 19:20:
Anekdotes meoten terug!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Uitspraak van Tha Clown op woensdag 18 juni 2008 om 19:02:
Gabber Piet

owoow... het voelt nog aan als gistere 8) :D
 
Lekker wijf die Meijer!
 
gabber piet(n) hielp de gabber alleen maar verder de goot in met ze nep muziek!!!!!
 
hm.. de laatste paar weken valt het erg tegen bij de knip :(
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 juni 2008 om 19:20:
Anekdotes meoten terug!!

Dan moeten ze er wel zijn ;)
Als heel de knip van de anekdotes moet gaan afhangen gaat er toch echt iets fout :)

nu is het bewijs dat de gemiddelde flocker hoog op niveau zit :9

en eindelijk snappen ze waar het envelopje voor is :9
Piet van Dolen had in de periode 1995-1998 enkele Happy Hardcorehits. Van Dolen was in eerste instantie een boegbeeld binnen de gabberscene. Hij werkte als promotiemedewerker van platenlabel ID&T. Ook was hij gastheer op raves en hij presenteerde het programma Hakkuh! bij televisiezender TMF. Als reactie op de gabberparodie Gabbertje van Hakkûhbar wilde platenmaatschappij Bunny Music een soortgelijke parodie uitbrengen. De gabberscene liet hem vallen omdat het nummer de gabbers op de hak nam. Daarna nam hij het album Love The Hardcore op, waarmee hij zijn imago van echte gabber probeerde te redden. Onderstaand nummer stond hier als bonustrack op, inclusief verontschuldiging aan de gabberscene Ach.. het blijft jeugdsentiment

:lol: :roflol: :lol:
Uitspraak van actief op woensdag 18 juni 2008 om 20:03:
gabber piet hielp de gabber alleen maar verder de goot in met ze nep muziek!!!!!

Hehe, maar tis wel grappig :lol: Echt uit mijn tijd B)
Wat gebruik je het meest op Partyflock?
de agenda natuurlijk, maar ook wel de forums en radiozenders..

1 · forumbericht


:lol:
hehe wel grappig om hakke en zagen weeres te zien :P
hoe slecht dat nummer ook was :P
Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op woensdag 18 juni 2008 om 21:04:
nu is het bewijs dat de gemiddelde flocker hoog op niveau zit

De examens zijn ook net voorbij, misschien dat ze zich eindelijk in de Nederlandse taal hebben verdiept
laatste aanpassing
Haha dat filmpje van die 2 gasten had ik wel eens gezien,maar lijkt wel of dat Herman is met zn dansmoves!!:P
Uitspraak van >< R.ichardd., op woensdag 18 juni 2008 om 21:50:
De examens zijn ook net voorbij, misschien dat ze zich eindelijk in de Nederlandse taal hebben verdiept

Jij mag volgend jaar nog een keer, deed je ook met opzet. Je wou gewoon nog een keer naar Barcelona! :p
Werkzaam bij UF Events
Artiest {SHOWLIST artist 34781, 75120, 39433}
Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op woensdag 18 juni 2008 om 21:04:
nu is het bewijs dat de gemiddelde flocker hoog op niveau zit

en eindelijk snappen ze waar het envelopje voor is

:lol:

'En als er dan opstootjes komen, spreekt de gemeente ons daar weer op aan.'

Had ook niet anders verwacht,ze moeten zich toch indekken op 1 of andere manier :S
 
lol

PvdK

Partij van de Kaart..:D
laatste aanpassing
Dat eerste filmpje blijft geweldig :roflol:
Moet er gewoon naar blijven kijken :lol:

En Gabber Piet :x
Ik vind Anita Meyer een leukere voor de oude doos :D
 
wat fijn omdat weer eens terug tehoren .... :D gabber piet _o_
 
Uitspraak van L!N op woensdag 18 juni 2008 om 22:55:
Gabber Piet

Ach, ben er mee opgegroeid :9
 
Uitspraak van Tha Clown op woensdag 18 juni 2008 om 19:02:
Gabber Piet 8)

:D

Weet iemand wat er met m gebeurd is:lol:?
matige knip
Uitspraak van actief op woensdag 18 juni 2008 om 20:03:
gabber piet(n) hielp de gabber alleen maar verder de goot in met ze nep muziek!!!!!

en? kan het toch wel leuk zijn om nog eens een keertje te bekijken
 
En wederom, geen anekdotes, geen leuke knip (N) :no:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 juni 2008 om 23:17:
Gabber Piet

Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 juni 2008 om 23:17:
Weet iemand wat er met m gebeurd is?

Jah hij speelt mee in de Lama's :P
laatste aanpassing
Uitspraak van L!N op woensdag 18 juni 2008 om 22:55:
Ik vind Anita Meyer een leukere voor de [b]oude doos[b/]

tegenwoordig wel ja :lol:
crazy frog jochies :roflol:
Das toch die gozert met dat ZIEKE ge"knip"te kapsel! die jumpfucker
(Y) Magere, maar toch goeie knip deze week...
Artiest Imil
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 juni 2008 om 19:12:
OPZOUTUUUUUUUUUUUH..
ZAGUUUUUUUUUUUUUUH..
HAKKUUUUUUUUUUUUUH..

Nee! niks ok! Het moet maar eens afgelopen zijn met al die nephardcore in al die hitlijsten hier, en hier naast mij heb ik nog iemand die er zo over denkt!
-Yo, this is motherfuckin' Delta 9 kickin' it with my man J.D.A.
And we got something to say: We're sick of all the commercial Bitch-ass punk-ass wannabe hardcore that's hitting the charts in Holland!
-Ja, precies!
So this is for all you sorry motherfuckers to move your feet! J.D.A., give me a real hardcore beat!
Uitspraak van ((Gideon)) op donderdag 19 juni 2008 om 09:00:
Jah hij speelt mee in de Lama's

Volgens mij is dat die ene van hakkuhbar hoor :/
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 juni 2008 om 19:56:
Lekker wijf die Meijer!

Muhahahaa :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 juni 2008 om 23:17:
Weet iemand wat er met m gebeurd is?

hij produceerd nu voor enzyme
 
Gabber piet, haha geweldige kerel :lol:
 
(in een gat bij roosendaal en omgeving)

2 rotondes en 3x knipperen met je ogen en je bent er doorheen 8)
gabber piet had wel bij goed fout kunneng staang :[
Uitspraak van Hammertime op donderdag 19 juni 2008 om 13:40:
Uitspraak van ((Gideon)) op donderdag 19 juni 2008 om 09:00:
Jah hij speelt mee in de Lama's

Volgens mij is dat die ene van hakkuhbar hoor

Ruben van de meer is van hakkuhbar. wat met piet is gebeurd weet ik niet
 
Ik wil ANEKDOTES!
Verzin ze desnoods zelf maar :[

(F)
laatste aanpassing
Pfff.. Dat gezeur over die anekdotes:s
Stuur zelf wat op ofzo;)

Je moet toch wat doen in de zomervakantie als het dagenlang regent... ?

:roflol: :roflol: Hij blijft lachen:roflol: :roflol:
Dat ventje in het zwart doet mega serieus.. Dat ventje in het rood gaat echt helemaal uit zijn plaat:roflol:

Toet Toet Boing Boing :bounce:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 19 juni 2008 om 08:48:
En wederom, geen anekdotes

:'(

Uitspraak van Tha Clown op woensdag 18 juni 2008 om 19:02:
Gabber Piet 8)

jeugdsentiment :respect:
 
Wat een mongool die Gabber Piet, een van de oorzaken waardoor de gabberscene toen der tijd 'dood' gegaan is :nocheer:
64 - In Rome ontstaat een grote brand die waarschijnlijk door princeps Nero is aangestoken. Deze brand duurt tot 28 juni. De christenen krijgen de schuld.

Dat waren nog eens tijden :lief: :lol:
gabber piet en die crazy frog :)
Why tell me why...:lol:
 
anekdotes moeten terug

lachte me er altijd dubbel mee
leuke knip weer:yes:

aleen altijd veeeeeeeeeeeeeeeel ste kort 8)
Verbazingwekkende uitkomst van de poll :D
Had een groter verschil verwacht :lol:

Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Nee, gek genoeg van mezelf :bounce:"

En toch jammer van de anekdotes :nocheer:
Wel tof, 3 goed fout filmpjes deze knip. :D
  → als beheerder
De KNIP-redactie heeft besloten de Spotlight van het lid te verwijderen. (F)
 
saaie knip :no:
volgende week beter :D
Uitspraak van actief op vrijdag 20 juni 2008 om 09:37:
De KNIP-redactie heeft besloten de Spotlight van het lid te verwijderen

:respect: Blij om dit te lezen. Wat een godse nerd zeg.

Volgende week weer een ECHTE Flocker in de Spotlight die wel snapt wat hier wel en niet kan. (l) Konden jullie idd ook niet ruiken, beetje jammer van die goos.
haha gabber piet had eigenlijk bij de goed fout moeten staan
 
Zaguhhhhhhhhhh :x
Artiest Reload
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 juni 2008 om 13:12:
ik kan wa zeggen.. maar dan heb ik helemaal geen pf meer wss.. ******************

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 juni 2008 om 13:12:
ga een leven zoeken
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 juni 2008 om 13:12:
haha nee jij dan oma ga een leven zoeken

Liever een oma dan een kutventje met een grote bek en een hakenkruis in z'n haar geschoren.
laatste aanpassing door een beheerder
 
was ik maar 'n vogel!
 
Uitspraak van Raving Butterfly op zondag 22 juni 2008 om 16:25:
wie stond er in de spotlight dan??

Ik denk die jumpFUCKER als ik de quotes zo lees
:P