Partyflock
 

Julianapark

op de kaart
AdresJulianapark
Venlo
Nederland
Boek een overnachting in of in de buurt van Julianapark via Booking.com.

Uitgaansagenda Julianapark

Laatste feest was op zaterdag 3 juli 2021: Stereo Sunday
Statistieken
66·feesten
geen·in de toekomst
66·in het verleden
24·nieuwsberichten
5·fotoshoots
913·foto's
50·video's
19738·bezoekers · herkomst
7666·unieke bezoekers
19Partyflockfans
2384·albumfoto's
2·opmerkingen
7·waarderingen
goed·stemresultaat (8410 stemmen)
6 juli 2014
Foto's, Stereo Sunday, 6 juli 2014, Julianapark, Venlo
5 juli 2014
Foto's, Stereo Sunday, 5 juli 2014, Julianapark, Venlo
7 juli 2013
Foto's, Stereo Sunday, 7 juli 2013, Julianapark, Venlo
6 juli 2013
Foto's, Stereo Sunday, 6 juli 2013, Julianapark, Venlo
Nieuws
Stereo Sunday, het allereerste festival van Nederland, misschien wel van Europa, gaat plaatsvinden in het Julianapark te Venlo op 2 & 3 juli. Ondanks de eerdere negatieve berichtgeving heeft Stereo Sunday toch een vergunning toegekend gekregen van de gemeente Venlo en mag het festival op 2 & 3 juli met maar liefst 10.000 bezoekers per dag plaatsvinden. Stereo Sunday is hiermee het grootste festival dat mag aftrappen na een tijd van geen evenementen.
Stereo Sunday, dat gepland staat op 2 en 3 juli 2021, wordt verplaatst naar 1&2 juli 2022. Dat maakt de organisatie van het festival vandaag bekend. Ondanks de positieve berichtgeving vanuit de rijksoverheid, waarin staat dat grote evenementen vanaf 30 juni 2021 weer plaats kunnen vinden, krijgt het festival geen vergunning toegekend van de gemeente Venlo.
Op 2 en 3 juli komen onder andere Lucas & Steve, Moksi, Bizzey, Warface en Wildstylez naar het Julianapark! Vandaag maakt Stereo Sunday haar line-up bekend voor de 11e editie. Wat mag de bezoeker nog meer verwachten? Hardere stijlen op de vrijdag én zaterdag, nieuwe hostings op Route077 en dé ultieme Summer Carnival sfeer!
Beppie Kraft duikt de studio in met Stereo Sunday festival. Ter ere van de 11e editie besloot de festivalorganisatie contact op te nemen met Beppie Kraft voor een samenwerking. Al snel bleek dat het enthousiasme wederzijds was, een dance remix van haar hit In D'n Hiemel werd geboren.
Aanstaande vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli openen de deuren voor Stereo Sunday 2019. De organisatie bereid de laatste zaken voor en laat weten klaar te zijn voor een onvergetelijk feest. Met maar liefst 6 podia en een zwembad noteert Stereo Sunday de grootste productie uit haar geschiedenis!
Het 10 jarig bestaan van het tweedaagse dance festival beloofd een groot spektakel te worden
Op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli viert Stereo Sunday haar tiende verjaardag. Om op een unieke manier aandacht te vragen voor haar jubileum editie deelde Stereo Sunday gratis vlaai uit in Venlo. Het tweedaagse festival doet er een schepje bovenop en biedt iedereen de kans om 24 uur lang de Special Birthday Bird Weekend Tickets te kopen voor slechts €15,-.
De geruchten zijn waar. Vandaag maakt de organisatie van Stereo Sunday bekend dat Yellow Claw is toegevoegd aan de Line up van het festival.
Stereo Sunday zal vanaf dit jaar plaatsenvinden op vrijdagavond 30 juni en zaterdag 1 juli. Hiermee stapt het festival af van de zondag waarop het de voorgaande zeven edities plaatsvond.
Het grootste, gratis dancefestival van Limburg, Stereo Sunday, lanceert vandaag de Stereo Gold Club. Hiermee krijgen de echte Stereo Sunday-fans vele privileges tijdens het festival en ontvangen ze ook diverse unieke voordelen bij verschillende lokale ondernemingen. 1

7 waarderingen

venomxtreem
we missen freefunk kut kazerne terrein
chinch­illa:d­ood:H4­L
chill parkje
mooie locatie!
Ramzuzz
FreeFunk... (Y)(Y)(Y) Zomerparkfeesten... gezelligheidsfeest maar ook niets meer dan dat!
Fuck The System!
de parkfeesten zijn 3 keer niks daar! voor de rest super lokatie
Little-J
Als ze op deze lokatie eens wat hardere dance stijlen zouden presenteren :D ?
Kei mooi, veel ruimte en groen

2 opmerkingen

kerel volledig met je eens nieuwe locatie is gewoon harstikke KUT - nu heet het stereo sunday en het is gewoon `1000X zo kut as freefunk. lekker kutje vaag:vaag::vaag: in het gras neerploffen voor een stage zit er niet in bij stereo sunday. als je daar neer ploft lig je op het asfalt, nou lekker hard neerklappen is dat dan.

doe mij maar freefunk ipv stereo sunday ook nog op me verjaardag man damn wat missen we freefunk
laatste aanpassing