Partyflock
 
­

Stereo Sunday verplaatst naar 1&2 juli 2022

gepubliceerd door , op
Stereo Sunday, dat gepland staat op 2 en 3 juli 2021, wordt verplaatst naar 1&2 juli 2022. Dat maakt de organisatie van het festival vandaag bekend. Ondanks de positieve berichtgeving vanuit de rijksoverheid, waarin staat dat grote evenementen vanaf 30 juni 2021 weer plaats kunnen vinden, krijgt het festival geen vergunning toegekend van de gemeente Venlo.

Alles aan gedaan
De organisatie, bestaande uit tientallen vrijwilligers, heeft er naar eigen zeggen echt alles aan gedaan om het festival plaats te kunnen laten vinden. Alles staat klaar om er een energieke Summer Carnival van te maken. 'Wij zijn enorm teleurgesteld over deze beslissing. Het is een hard gelag voor ons als organisatie en zeker ook voor alle trouwe bezoekers' aldus Mark Boots, hoofd marketing & communicatie.

Kaartverkoop
Dat de behoefte naar Stereo Sunday 2021 groot is blijkt uit de kaartverkoop; Alle tickets voor de zaterdag zijn al uitverkocht en ook de weekendtickets zijn nauwelijks meer beschikbaar. 'Het is niet moeilijk voor te stellen wat voor positieve impact de doorgang op jongeren en de stad Venlo zou hebben gehad; en dat maakt de deceptie alleen maar groter'.

Gevolgen voor tickethouders
Tickethouders ontvangen per mail meer informatie, zoals gecommuniceerd hebben zij de keuze om hun geld terug te vragen of hun ticket te bewaren voor volgend jaar