Partyflock
 

Stereo Sunday

afbeelding Stereo Sunday
concept
SiteSite stereosunday.nl
E-mailinfo@stereosunday.nl
AdresBegijnengang 15 C
5911 JL
Venlo
Nederland
KvK14132253
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Medewerkers
6 juli 2014
Foto's, Stereo Sunday, 6 juli 2014, Julianapark, Venlo
5 juli 2014
Foto's, Stereo Sunday, 5 juli 2014, Julianapark, Venlo
7 juli 2013
Foto's, Stereo Sunday, 7 juli 2013, Julianapark, Venlo
6 juli 2013
Foto's, Stereo Sunday, 6 juli 2013, Julianapark, Venlo
3 juli 2011
Foto's, Stereo Sunday, 3 juli 2011, Kazerneterrein Venlo-Blerick, Blerick
Nieuws
Thuis de volledige festivalbeleving nabootsen: muziekfestival Stereo Sunday faciliteert op zaterdagavond 4 juli een thuisfestival, compleet met livestream, eten, drinken en aankleding voor in huis.
Beppie Kraft duikt de studio in met Stereo Sunday festival. Ter ere van de 11e editie besloot de festivalorganisatie contact op te nemen met Beppie Kraft voor een samenwerking. Al snel bleek dat het enthousiasme wederzijds was, een dance remix van haar hit In D'n Hiemel werd geboren.
Aanstaande vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli openen de deuren voor Stereo Sunday 2019. De organisatie bereid de laatste zaken voor en laat weten klaar te zijn voor een onvergetelijk feest. Met maar liefst 6 podia en een zwembad noteert Stereo Sunday de grootste productie uit haar geschiedenis!
Het 10 jarig bestaan van het tweedaagse dance festival beloofd een groot spektakel te worden
Op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli viert Stereo Sunday haar tiende verjaardag. Om op een unieke manier aandacht te vragen voor haar jubileum editie deelde Stereo Sunday gratis vlaai uit in Venlo. Het tweedaagse festival doet er een schepje bovenop en biedt iedereen de kans om 24 uur lang de Special Birthday Bird Weekend Tickets te kopen voor slechts €15,-.
De geruchten zijn waar. Vandaag maakt de organisatie van Stereo Sunday bekend dat Yellow Claw is toegevoegd aan de Line up van het festival.
Stereo Sunday zal vanaf dit jaar plaatsenvinden op vrijdagavond 30 juni en zaterdag 1 juli. Hiermee stapt het festival af van de zondag waarop het de voorgaande zeven edities plaatsvond.
Het grootste, gratis dancefestival van Limburg, Stereo Sunday, lanceert vandaag de Stereo Gold Club. Hiermee krijgen de echte Stereo Sunday-fans vele privileges tijdens het festival en ontvangen ze ook diverse unieke voordelen bij verschillende lokale ondernemingen. 1
Zaterdag 13 juni vindt er opnieuw een Stereo Sunday pre-party plaats in Horst. In 'De Lange' zullen onder andere DJ Blackburn en Focuz stevige hardstyle door de speakers laten knallen. Om 22:00 uur openen de deuren en het feest duurt tot 04:00 uur.
Zaterdag 30 mei organiseert Stereo Sunday voor het eerst in haar geschiedenis een preparty in Roermond. Om 23.00 uur start het feest in Café Le Journal met DJ David Ghetto als headliner.

1 opmerking

Wel lagge:D! alleen mag wat harder :P