Partyflock
 

Stereo Sunday

afbeelding Stereo Sunday
concept
SiteSite stereosunday.nl
E-mailinfo@stereosunday.nl
AdresBegijnengang 15 C
5911 JL
Venlo
Nederland
KvK14132253
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
6 juli 2014
Foto's, Stereo Sunday, 6 juli 2014, Julianapark, Venlo
5 juli 2014
Foto's, Stereo Sunday, 5 juli 2014, Julianapark, Venlo
7 juli 2013
Foto's, Stereo Sunday, 7 juli 2013, Julianapark, Venlo
6 juli 2013
Foto's, Stereo Sunday, 6 juli 2013, Julianapark, Venlo
3 juli 2011
Foto's, Stereo Sunday, 3 juli 2011, Kazerneterrein Venlo-Blerick, Blerick
Nieuws
Stereo Sunday, het allereerste festival van Nederland, misschien wel van Europa, gaat plaatsvinden in het Julianapark te Venlo op 2 & 3 juli. Ondanks de eerdere negatieve berichtgeving heeft Stereo Sunday toch een vergunning toegekend gekregen van de gemeente Venlo en mag het festival op 2 & 3 juli met maar liefst 10.000 bezoekers per dag plaatsvinden. Stereo Sunday is hiermee het grootste festival dat mag aftrappen na een tijd van geen evenementen.
Stereo Sunday, dat gepland staat op 2 en 3 juli 2021, wordt verplaatst naar 1&2 juli 2022. Dat maakt de organisatie van het festival vandaag bekend. Ondanks de positieve berichtgeving vanuit de rijksoverheid, waarin staat dat grote evenementen vanaf 30 juni 2021 weer plaats kunnen vinden, krijgt het festival geen vergunning toegekend van de gemeente Venlo.
Op 2 en 3 juli komen onder andere Lucas & Steve, Moksi, Bizzey, Warface en Wildstylez naar het Julianapark! Vandaag maakt Stereo Sunday haar line-up bekend voor de 11e editie. Wat mag de bezoeker nog meer verwachten? Hardere stijlen op de vrijdag én zaterdag, nieuwe hostings op Route077 en dé ultieme Summer Carnival sfeer!
Thuis de volledige festivalbeleving nabootsen: muziekfestival Stereo Sunday faciliteert op zaterdagavond 4 juli een thuisfestival, compleet met livestream, eten, drinken en aankleding voor in huis.
Beppie Kraft duikt de studio in met Stereo Sunday festival. Ter ere van de 11e editie besloot de festivalorganisatie contact op te nemen met Beppie Kraft voor een samenwerking. Al snel bleek dat het enthousiasme wederzijds was, een dance remix van haar hit In D'n Hiemel werd geboren.
Aanstaande vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli openen de deuren voor Stereo Sunday 2019. De organisatie bereid de laatste zaken voor en laat weten klaar te zijn voor een onvergetelijk feest. Met maar liefst 6 podia en een zwembad noteert Stereo Sunday de grootste productie uit haar geschiedenis!
Het 10 jarig bestaan van het tweedaagse dance festival beloofd een groot spektakel te worden
Op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli viert Stereo Sunday haar tiende verjaardag. Om op een unieke manier aandacht te vragen voor haar jubileum editie deelde Stereo Sunday gratis vlaai uit in Venlo. Het tweedaagse festival doet er een schepje bovenop en biedt iedereen de kans om 24 uur lang de Special Birthday Bird Weekend Tickets te kopen voor slechts €15,-.
De geruchten zijn waar. Vandaag maakt de organisatie van Stereo Sunday bekend dat Yellow Claw is toegevoegd aan de Line up van het festival.
Stereo Sunday zal vanaf dit jaar plaatsenvinden op vrijdagavond 30 juni en zaterdag 1 juli. Hiermee stapt het festival af van de zondag waarop het de voorgaande zeven edities plaatsvond.

1 opmerking

Wel lagge:D! alleen mag wat harder :P