Partyflock
 

Poppodium Grenswerk

op de kaart
Grenswerk
8 augustus 2023
AdresPeperstraat 10
5911 HA
Venlo
Nederland Nederland
Telefoon+31 77 32 66 530
SiteSite grenswerk.nl
E-mailinfo@grenswerk.nl
Linksfacebookinstagramsoundcloudxyoutube

Informatie

Grenswerk is het nieuwe poppodium van Venlo, een waanzinnig nieuw gebouw in het hart van de stad met een grote zaal en kleine zaal, oefenruimtes, een eetcafé en diverse multifunctionele ruimtes. Grenswerk is een plek die wordt gecreëerd met en door haar bezoekers. Een podium zonder publiek is immers niets meer dan een verzameling stenen…
Boek een overnachting in of in de buurt van Grenswerk via Booking.com.

soundcloud Recente muziek

Nieuws
One of the top icons of Trance, having a truck load of hits attached to his name and playing the biggest arenas around the globe. Markus Schulz is one of those few artists that always delivers. Quality guaranteed!
Na diverse try-outs, hun deelname aan de Op In Rook tour van Hef én hun eigen avond tijdens Eurosonic Noorderslag is Het Hiphop Journaal klaar voor een nieuwe stap. De driemans dj-formatie brengt dertig jaar Nederlandse hiphophistorie tijdens tien nachten naar diverse popzalen in Nederland en België tijdens hun eigen tour. Tijdens de tour, die loopt van 28 maart tot en met 22 mei 2020, hoor je de beste Nederlandse hiphoptracks; van Opgezwolle en Extince via The Opposites naar Ronnie Flex, Snelle en Josylvio. Tickets zijn te koop vanaf 3 februari, 12:00.
Op vrijdag 8 december staat Ferry Corsten tijdens zijn Blueprint Album Tour in Poppodium Grenswerk in Venlo!
Kings of Freestyle
24 april 2017
Voor de 2e keer opend Poppodium Grenswerk op verzoek van LCV Events tijdens Koningsnacht haar deuren voor de Koningen van de Freestyle. De hele nacht van 22:00 tot 5:00 doorfeesten met alleen de allerbeste Freestyle en als knallende afsluiter een Hardcore set, gaat ervoor zorgen dat je Koningsdag zult moeten gebruiken om bij te komen!
Poppodium Grenswerk brengt in samenwerking met Sounds Records Venlo vier keer per jaar een vinylsingle uit onder de naam Singles Only Club.
Het grootste, gratis dancefestival van Limburg, Stereo Sunday, lanceert vandaag de Stereo Gold Club. Hiermee krijgen de echte Stereo Sunday-fans vele privileges tijdens het festival en ontvangen ze ook diverse unieke voordelen bij verschillende lokale ondernemingen. 1
Aankomende Koningsnacht pakt LCV Events samen met poppodium Grenswerk royaal uit met een knallend freestyle event!
Na een uitverkocht Grenswerk tijdens de eerste "Airwalk presents." met Ferry Corsten vorig jaar is het nu de beurt aan een andere grootheid uit de trance scene. En dit keer gaan we zelfs een tandje harder. De tweede baas die het podium van Grenswerk zal gaan betreden is niemand minder dan de Ierse DJ en producer John O'Callaghan!
Sonic Planet presenteert deze avond een clubnight die geheel in het teken staat van het legendarische R&S Records. Het label met het 'Ferrari paard' kan met recht gezien worden als meest invloedrijke en belangrijkste platenlabel voor elektronische muziek dat België heeft voortgebracht.
Beats against Cancer
15 oktober 2015
Sommige tradities moet je je aan vast blijven houden en sommige mogen iets verwateren. Zo hebben we t concept van" Beats Against Cancer sinds vorig jaar veranderd van een Classics/Oldschool/early rave-concept naar een evenement waar de nadruk meer ligt op Early Rave. 1

1 waardering

DreamCatcher
Super gave locatie. Heel mooi van binnen! Soms alleen benieuwd of het er wel allemaal inpast :) daar moet ik bij zeggen dat er goeie evenementen plaats vinden! Laatst Coldharbour Night, binnekort Ferry Corsten en Pure Trance!! Gaaf, dit word mijn favoriete locatie van mijn omgeving! :D

3 opmerkingen

Goeie locatie, heel goed geluid daar binnen!
En er zijn ook een paar goeie feestjes!
Zaterdag naar Coldharbour Recordings Night geweest. Was het zeker waard. En binnenkort ook Ferry Corsten! Dit mag er meer wezen!
Uitspraak van DreamCatcher op maandag 15 december 2014 om 18:25:
Dit mag er meer wezen!

Met een Pure Trance night op 5 juni in het vooruitzicht lijken we op onze wenken bediend te worden :D
Enige Puntje moet ik wel zeggen dat de Lasers soms wel irritant zijn. Ze schijnen vaak letterlijk recht in je ogen. Ze mogen van mij wat hoger schijnen.
Voor de rest een goeie locatie!