Partyflock
 

Perron 55

op de kaart
afbeelding Perron 55
Locatie is opgeheven.
AdresKaldenkerkerweg 55
5912 AC
Venlo
Nederland
Boek een overnachting in of in de buurt van Perron 55 via Booking.com.

Uitgaansagenda Perron 55

Laatste feest was op zaterdag 19 april 2014: This was our House
Statistieken
190·feesten
geen·in de toekomst
190·in het verleden
20·nieuwsberichten
1·fotoshoot
58·foto's
5136·bezoekers · herkomst
1443·unieke bezoekers
39Partyflockfans
4.4 KFacebooklikes
1377·albumfoto's
2·opmerkingen
4·waarderingen
goed·stemresultaat (2668 stemmen)
29 december 2007
Foto's, Mind Machine, 29 december 2007, Perron 55, Venlo
Nieuws
Fisherman & Hawkins - A 6 hour journey: een zes uur durende trance-reis met her en der uitstapjes naar big room house, techno, electro en uiteraard wordt het tempo tegen het einde van de avond flink opgeschroefd. 1
Vanwege het sluiten van Perron 55 eind april is dit de laatste editie van Titty Twister op deze locatie en die willen ze onvergetelijk maken! Daar hoor je dus zeker bij te zijn! Het thema: Krijg Tieten! Spreekt voor zich toch?!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van degelijke Techno muziek. Sonic Planet kwam in 2013 na een pauze van 3 jaar weer terug in Poppodium Perron 55! Dit legendarische club concept bracht in het verleden al internationale acts en DJ's als Len Faki, Aril Brikha, Heiko Laux en James Ruskin naar Venlo. 1
Techno is terug, gelukkig maar. Of was het nooit weg? De meningen verschillen, maar 100%55 houdt ervan. Met Pitched Invites laten ze je graag alle diepe hoeken van dit genre zien. gratis en voor niets, want echt goede techno deelt Perron 55 graag met iedereen.
F*ck it, niet meer dat gedoe. Lekker drum & bass en dubstep weer terug samen op één avond. Zoals het een flink aantal jaren terug ook begon. De drum & bass heren van Future Flavour en dubstep hero's van Strijkijzer brengen samen de avond van je leven.
Waarom? Gewoon omdat het kan! Perron 55 organiseert weer een gratis dancefeest voor iedereen die graag met de voetjes van de vloer gaat. Dat het niets hoeft te kosten wil niet zeggen dat ze niet uitpakken!
Alle hardcoreliefhebbers uit Noord-Limburg en omstreken opgelet! Na een reeks succesvolle oldschool/early rave en freestyle feesten, gaat Perron 55 in samenwerking met organisatie LCV een tandje harder! Deze avond krijg je de mogelijkheid om weer eens een echt hardcore feest in Venlo mee te maken.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van degelijke technomuziek. Sonic Planet: komt na een pauze van drie jaar weer terug in Poppodium Perron 55! Dit legendarische club concept bracht in het verleden al internationale acts en DJ's als Len Faki, Aril Brikha, Heiko Laux en James Ruskin naar Venlo. Nu volgt er een nieuwe reeks feesten.
Het vetste feestje van Perron 55 is weer terug. De avond zal deze keer een Deutsch tintje hebben. Dus laat je verrassen met wat de heren resident dj's in petto hebben voor jullie. 3
Najaar 2012 zullen de 'masters of the mash-up' met hernieuwde superkrachten door het ganse land reizen met de supersize clubtour 2012. Ten opzichte van de vorige clubtour zal er heel veel nieuw materiaal zijn, dus bereid je voor op een adembenemende avond waarbij de grenzen tussen genres, waanzin, entertainment en virtuositeit bruut om zeep worden geholpen. 2

4 waarderingen

ThOmAsZz
was een leuk tentje jammer dat perron weg is de locatie zelf had echt iets wat onvervangbaar was :'(
RobLa87;)
leuke intieme mini club, goed personeel, eerlijke drankprijzen, leuk soundsystem:D
HEERLUK geluidje :D
Mr.­ Eliminate
:jaja: Vetste lokatie van VENLO !!!!!!! :respect: Perron 55 :respect:

2 opmerkingen

wanneer komt fakkelbrigade er nou eens op te staan?????