Partyflock
 
­ Nederland

Beats against Cancer

gepubliceerd door , op
Sommige tradities moet je je aan vast blijven houden en sommige mogen iets verwateren. Zo hebben we t concept van" Beats Against Cancer sinds vorig jaar veranderd van een Classics/Oldschool/early rave-concept naar een evenement waar de nadruk meer ligt op Early Rave. Maar ondanks dat zijn de oprichters en diegene die vanaf het eerste moment betrokken waren, ook deze keer van de partij om jullie op de allerbeste beats te trakteren: onder andere onze eigen jongens van LCV Events ( Dj's Tango & Cash, Morphine) En Dj's Xrazz & Taa staan al te popelen om volgende maand Grenswerk te laten schudden voor t goede doel! Maar naast de gevestigde orde is er ook plaats voor weer wat vernieuwing in de line-up en De eerste is zeker niet de minste. Een ouwe hardcore held die eigenlijk overal wel heeft gedraaid en nu nog elk weekend wel meerdere boekingen heeft staan.. Tegenwoordig houd hij zich eigenlijk meer bezig met Hardstyle maar voor een avond ouwe rave klappers voor het goede doel was hij zeker te porren. Het is :" DJ PAVO! "

Maar naast ouwe helden is er ook voor de jongere generatie plaats. Eigenlijk is het vreemd dat Mike een jaartje of 10/15 te jong is. Want deze jongen leeft de Early Raver style nog steeds. kale kop (en niet door haaruitval zoals inmiddels vele van ons Aussie aan en het weekend knallen als een gek!). En als ie niet staat te stuiteren op de dansvloer dan is hij wel bezig met de productie of het draaien van hardcore. Make way for: the chatterer!

Maar we zijn er nog niet, want toen we de datum 24 oktober in hadden gepland kwamen we erachter dat deze avond de klok weer verzet werd, dus: een uur langer feest! Maar ook daar moest weer een feestelijke Dj gepland worden. Wie kan er net zo goed feesten als de zuidelijke Nederlanders? Juist, de Belgen! De vaste Dj van de legendarische club X komt weer naar Venlo. Dat word dus Bonzai classics en pompende Belgische rave allemaal feilloos aan elkaar gemixed door:" DJ YVES!"

En om te zorgen dat de hele avond netjes doorloopt en jullie opzweept net wanneer t nodig is, hebben we speciaal voor de 5e editie van B.A.C toch voor een mc gekozen. en wat voor een! Hij treed vaak op met DJ Paul maar ging ook met Neophyte Records op tour. Microphone Master: "MC ALEE!"

Als dit geen knallende avond gaat worden, dan weten wij het ook niet meer.

1 opmerking

Werkzaam bij Basement Events
Artiest The Impact
"om volgende maand" lees ik, maar is volgende week al :-)

Mooie line-up maar belangrijker nog het geode doel........KIKA !!!