Partyflock
 

Spoorzone 013

op de kaart
Spoorzone 013
22 juni 2020
AdresBurgemeester Brokxlaan 2-8
5014 SB
Tilburg
Nederland
Telefoon+31 13 54 29 807
SiteSite spoorzone013.nl
Linksfacebookinstagramxyoutube
Boek een overnachting in of in de buurt van Spoorzone 013 via Booking.com.

Statistieken

60·feesten
1·in de toekomst
59·in het verleden
23·nieuwsberichten
1·fotoshoot
130·foto's
48·video's
925·bezoekers · herkomst
538·unieke bezoekers
80Partyflockfans
goed·stemresultaat (47.7027 stemmen)

Nieuws

Het Moment, het hiphopfestival dat op 20 juli 2024 zijn tweede editie in de Tilburgse Spoorzone gaat beleven, komt met elf nieuwe namen. Daartussen zitten naast de drie toegevoegde headliners Zwart Licht, [artist=19879"] (+ special guests) en IliassopdeBeat ook de Brusselse Jazz Brak, sor, Dopebwoy en Nina × Ella.
Hiphopfestival Het Moment keert terug naar het kloppende hart van Brabant; de Spoorzone in Tilburg. Het rauwe terrein dient op 20 juli 2024 wederom als het epicentrum voor de Nederlandstalige hiphop. Grote hitkanonnen, opkomend talent en alles wat ertussen zit: de crème de la crème van de Lage Landen zal zich op die dag verzamelen voor een keur aan liveshows en dj-sets.
Het Moment, het nieuwe hiphopfestival dat op 29 juli 2023 plaatsvindt in de Tilburgse Spoorzone, komt met een indrukwekkende tweede worp namen. Levende legende Hef is toegevoegd als vierde headliner, naast Kevin, Mula B en Sticks. Daarnaast presenteren NESS & GUAN hun nieuwe album en is er een DJ-stage toegevoegd waar alleen de hardste vrouwelijke selectors van de lage landen het publiek laten dansen. Nieuw op het affiche zijn onder meer Deejay Abstract, Q'n, Rockefellababe, IMANI, Iris Rooth en 4SHOBANGERS.
Je hebt er even op moeten wachten, maar Het Moment is daar: een nieuw hiphopfestival in de Spoorzone, het meest rauwe stukje Tilburg. Op zaterdag 29 juli 2023 brengt het festival het beste wat Nederlandstalige hiphop te bieden heeft samen op drie podia. Het Moment belooft zowel live-shows als dj-sets van de crème de la crème. De headliners zijn Kevin en Mula B, de ticket sale start donderdag 23 maart om 12:00.
Het langstdurende gratis festival van Nederland heeft 10 dagen lang de Spoorzone op zijn kop gezet, in totaal trok deze editie in 2019 zo'n 39.500 bezoekers. Veel bezoekers kwamen uit Tilburg, "maar via ons zogenaamde vroegboeksysteem zagen we dat er ook veel festivalgangers vanuit Eindhoven, Breda, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen en Rotterdam deze kant op zijn gekomen." meldt de organisatie.
De organisatie van Desperados Road Show festival maakt vandaag haar line-up bekend met daarbij ook de bekendmaking van maar liefst 11 hostende partijen: Rewind - Disco Snolly - Herrie met Gerrie - Soepel by Desperados - Sjannies schuurtent - Smerrig - Q-music the party fout! - Vroeg pieken - Café de Puinhoop - Ik mis de zeroes & De grootste silent disco van Tilburg (RBG).
Het langst durende festival van Nederland komt dit jaar weer naar Tilburg tijdens de Tilburgse Kermis van 19 tot en met 28 juli. De grootste feestconcepten van Nederland nemen tien dagen op rij de podia van de Desperados Road Show in de Tilburgse Spoorzone over.
De eenendertigste editie van Festival Mundial is een groot succes geweest. De 14.000 bezoekers hebben volop gefeest, gedanst, genoten van alle optredens, straattheater, lezingen en heerlijk eten.
'Vrijheid betekent voor mij de mogelijkheid om dingen op je eigen manier te doen. En om te kunnen zijn wie je bent."
Festival Mundial bevestigt alle namen voor het weekend van 23 en 24 juni 2018. Kraantje Pappie, Gallowstreet en De Likt zullen optreden in de Tilburgse Spoorzone.