Partyflock
 
foto Josylvio
NaamJoost Theo Sylvio Yussef Abdelgalil Dowib
Functierapper
Geslachtman
Alias3Robi
Geboortedatum
Leeftijd28
HerkomstNederland
Genreship hop
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsoundcloudspotifywikipedia

Biografie

Josylvio is a Dutch rapper of both Dutch and Egyptian descent, from Naarden, North Holland, the Netherlands, rapping in Dutch.
Nieuws
Josylvio houdt zijn gage voor optredens laag voor clubeigenaars en fans · 4 november 2020
Josylvio houdt de gage die hij voor optredens vraagt bewust laag. De rapper wil niet dat clubeigenaars en fans met te hoge kosten worden opgezadeld, vertelt hij in een dinsdag verschenen gesprek met Andy van der Meijde.
Josylvio brengt tweede verzamelalbum van zijn label uit · 13 maart 2020
Dat Josylvio één van de grootste en meest ambitieuze artiesten is van Nederland heeft hij de afgelopen tijd ruimschoots bewezen. Vorige maand sleepte hij een Edison in de wacht voor 'Beste Hiphop', momenteel schittert hij in de nieuwe film Suriname, vorig jaar bracht hij zijn album 'Gimma' uit die de gouden status behaalde en in 2018 was hij de meest gestreamde artiest van Nederland. Datzelfde jaar is hij ook zijn eigen label gestart: 'Hella Cash'. Met hits als 'Voorbij' en 'Streets' maakte het grote publiek via het verzamelalbum 'Hella Cash Gang Vol. 1' in één klap kennis met de artiesten Ashafar, Moeman en KA, die sindsdien niet meer weg te denken zijn uit de Nederlandse muziekscene. Nu is daar het vervolg. Luister 'Hella Cash Gang Vol. 2' hier.
Josylvio brengt album Gimma uit · 4 oktober 2019
Vandaag dropt Josylvio zijn album 'Gimma'. Van het album werden eerder onder andere de nummers 'Vroeger', 'Waarom Zoeken Naar Liefde' en 'Cake' al uitgebracht. Hij werkte samen met household namen zoals Frenna, Hef, Idaly, Mula B en Kevin. De producties van het album komen van onder andere Esko, Monsif en Jack $hirak. Gisteravond vierde hij de album release in zijn eigen pop-up casino in Amsterdam.