Partyflock
 

Daisy

afbeelding Daisy
concept
SiteSite kusjedaisy.nl
E-maildaisy@kusjedaisy.nl
AdresTilburg
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudspotify

Informatie

Glijers, hijgers, zweters, geilers, schuivers en schuurders opgelet... Ik verander elke dansvloer in één groot ordinair dans –en sjansfestijn met de beste hits van nu en toen.
Nieuws
Nu de zomer op haar einde loopt, is het hoog tijd voor een laatste groet aan de langere, warmere dagen. Daarom slaan Daisy, bekend van uitverkochte club-edities door heel Noord-Brabant, en Vunzige Deuntjes op zondag 20 september de handen ineen voor een Silent Sit Down-festijn aan de oevers van de IJzeren Man in Eindhoven.
Je favoriete schoonzonen van DAISY brengen vandaag hun dansbare clubhit 'Handstand' uit. Het nummer is een rauwe tune waarop vrouwen met gemak een handstand kunnen doen en laten zien welke skills ze beheersen. 'Handstand' volgt op de track 'Signalen', waarmee DJ Daan de Vries en MC Edward Spitters debuteerden op het label van Mr. Polska. DAISY is bezig met héél veel nieuwe muziek, dus maak jezelf klaar! 'Handstand' is vanaf vandaag op alle streamingportals te beluisteren.
Voor het 4e jaar op rij strijkt Tilburgs leukste hitjesconcept weer neer in de Koepelhal voor het jaarlijkse Daisy Carnaval Festival. Met de grootste Dj's uit Nederland en de gezelligste mensen uit Tilburg e.o. staat dit feest garant voor ongekend plezier. Verwacht een spetterend decor, drie area's met muziek van R&B/Urban tot aan carnaval, de beste carnavalsoutfits en hostings van Nederlands' finest Rewind Amsterdam en Vunzige Deuntjes! 1