Partyflock
 

XXL Events

XXL Events
3 april 2020
organisator
E-mailinfo@xxl-event.nl
AdresTramsingel 21
4814 AB
Breda
Nederland Nederland
Telefoon+31 76 750 43 88
KvK20148618
Oprichting2008
Linksfacebookinstagramlinkedinlinktreesoundcloudxyoutube
25 augustus 2018
Foto's, Duikboot Festival, 25 augustus 2018, Asterdplas, Breda
20 december 2013
Foto's, YellowClaw, 20 december 2013, Kerkplein, Breda

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Op zaterdag 13 februari brengen FeestDJRuud, WE OWN THE NIGHT TV en Ziggo TV samen een speciale editie van Knaltival. Zo kunnen feestvierders Carnaval in hun huiskamer vieren met de vertrouwde kilo's confetti, ladingen opblaasbeesten, Zanger Kafke, Team TNT en nog veel meer knaltalent uit de Nederlandse clubscene.
Nu de zomer op haar einde loopt, is het hoog tijd voor een laatste groet aan de langere, warmere dagen. Daarom slaan Daisy, bekend van uitverkochte club-edities door heel Noord-Brabant, en Vunzige Deuntjes op zondag 20 september de handen ineen voor een Silent Sit Down-festijn aan de oevers van de IJzeren Man in Eindhoven.
Je favoriete schoonzonen van DAISY brengen vandaag hun dansbare clubhit 'Handstand' uit. Het nummer is een rauwe tune waarop vrouwen met gemak een handstand kunnen doen en laten zien welke skills ze beheersen. 'Handstand' volgt op de track 'Signalen', waarmee DJ Daan de Vries en MC Edward Spitters debuteerden op het label van Mr. Polska. DAISY is bezig met héél veel nieuwe muziek, dus maak jezelf klaar! 'Handstand' is vanaf vandaag op alle streamingportals te beluisteren.
Voor het 4e jaar op rij strijkt Tilburgs leukste hitjesconcept weer neer in de Koepelhal voor het jaarlijkse Daisy Carnaval Festival. Met de grootste Dj's uit Nederland en de gezelligste mensen uit Tilburg e.o. staat dit feest garant voor ongekend plezier. Verwacht een spetterend decor, drie area's met muziek van R&B/Urban tot aan carnaval, de beste carnavalsoutfits en hostings van Nederlands' finest Rewind Amsterdam en Vunzige Deuntjes! 1
Je zonnebril op, muziek op de achtergrond, koud drankje in de hand en met je beste vrienden de boot in. Op zondag 7 juli 2019 gaat het grootste rubberbotenfestival met 2750 deelnemers, Breda Drijft, weer van start in de haven van Breda!
We doen bijna een strik om het festivalseizoen van 2016 en kijken direct wat het clubseizoen dit najaar gaat brengen. De Sluwe Vos pakt het serieus aan met een solo tour langs acht verschillende Nederlandse clubs. Vier weekenden achtereen zal hij van OOST in Groningen tot een nog geheime locatie in Amsterdam de volle nacht voor zijn rekening nemen.
Een festivalweekend zonder rugpijn, kapotte luchtbedden en chaos in je tent? Dat is wat Weekend Magnifiek te bieden heeft! Drie onvergetelijke dagen met vrienden op een vakantiepark, waar het festival centraal staat en waar de mogelijkheden oneindig zijn. 1