website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

XXL Events

afbeelding XXL Events
organisator
AdresTramsingel 21
4814 AB
Breda
Nederland
KvK20148618
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitteryoutube
Informatie
XXL Events & Experience. De naam zegt het al: dit zijn meer dan random events. Het is een evenementenbureau dat zich focust op dance events. Zowel indoor als outdoor. Het zijn feesten waarbij je de dansvloer wilt occupyen tot sluitingstijd. Dat gevoel. De bezoekers weten dat stilstaan geen optie is tijdens deze events. Je gaat hoe dan ook op in de avond.

XXL Events & Experience is een jong bedrijf dat verantwoordelijk is voor een viertal dance concepten. Rauw&Lauw en Luxaflex als eigen concepten en daarnaast hosten zij de concepten Yellow Claw en RunBig binnen Breda. Inmiddels weet XXL ook buiten de stadsgrenzen van Breda te opereren.
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
259·feesten
9·in de toekomst
250·in het verleden
3·nieuwsberichten
2·fotoshoots
227·foto's
49·video's
2·winacties
3877·bezoekers
1592·unieke bezoekers
61Partyflockfans
3.8 KFacebooklikes
17·albumfoto's
1·verslag
goed·stemresultaat (1075 stemmen)
aftermovie
Duikboot Festival
'18

aftermovie
Daisy Festival
'17

aftermovie
Daisy's Carnaval XL
'17

aftermovie
Duikboot Festival
'17

aftermovie
Breda Drijft
'17

aftermovie
Knaltival
'17

aftermovie
Duikboot Festival
'16

aftermovie
Breda Drijft
'15

promo
Zonnig
'16

Nieuws
Je zonnebril op, muziek op de achtergrond, koud drankje in de hand en met je beste vrienden de boot in. Op zondag 7 juli 2019 gaat het grootste rubberbotenfestival met 2750 deelnemers, Breda Drijft, weer van start in de haven van Breda!
We doen bijna een strik om het festivalseizoen van 2016 en kijken direct wat het clubseizoen dit najaar gaat brengen. De Sluwe Vos pakt het serieus aan met een solo tour langs acht verschillende Nederlandse clubs. Vier weekenden achtereen zal hij van OOST in Groningen tot een nog geheime locatie in Amsterdam de volle nacht voor zijn rekening nemen.
Een festivalweekend zonder rugpijn, kapotte luchtbedden en chaos in je tent? Dat is wat Weekend Magnifiek te bieden heeft! Drie onvergetelijke dagen met vrienden op een vakantiepark, waar het festival centraal staat en waar de mogelijkheden oneindig zijn. 1