Partyflock
 

Moove XXL

afbeelding Moove XXL
organisator agency
SiteSite moovexxl.nl
E-mailmino@moovebookings.nl
AdresAsterweg 20 G2
1031 HN
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

Moove is een Nederlands Bookings Agency gevestigd in Amsterdam. Met een brede muzikale oriëntatie dekt hun artiesten roster zowel de underground als het mainstream deel van het Nederlandse nachtleven. Gerund door een toegewijd en persoonlijk team dat al een decennium lang artiesten en promoters van over de hele wereld samenbrengt, is Moove een heldere en effectieve bemiddelaar waarin de wereld van elektronische muziek naadloos samensmelt.
24 augustus 2019
Foto's, Paperclip Festival, 24 augustus 2019, Landgoed Duynenwater, Eersel
Nieuws
Amsterdam, 21 november 2019 - Op de plek waar nachtclub Claire haar deuren afgelopen maand sloot komt een nieuwe restaurant in combinatie met een club. Het geheel is een initiatief wat de oude eigenaren samen met de teams achter feestconcepten Bambu, Terug Naar Toen, Happy Feelings en Rewind hebben opgezet. Op zaterdag 7 december opent Oliva haar deuren. Letterlijk deuren, in meervoud, want er zijn twee entrees met ieder een andere beleving.
Het is ondertussen alweer halverwege november en de kerstverlichting hangt al in de straten: de feestdagen komen eraan.
Save the best for last! Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen af.
Nazomeren Festival
3 februari 2017
Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen. We rekenen op net zo'n geweldige en zonovergoten editie als in 2016.