Partyflock
 

Moove XXL

Moove XXL
22 juni 2018
organisator agency
SiteSite moovexxl.nl
E-mailben@moovexxl.nl
AdresAsterweg 20 G2
1031 HN
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 610863813
Linksfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

Moove is een Nederlands Bookings Agency gevestigd in Amsterdam. Met een brede muzikale oriëntatie dekt hun artiesten roster zowel de underground als het mainstream deel van het Nederlandse nachtleven. Gerund door een toegewijd en persoonlijk team dat al een decennium lang artiesten en promoters van over de hele wereld samenbrengt, is Moove een heldere en effectieve bemiddelaar waarin de wereld van elektronische muziek naadloos samensmelt.

Naast het boeken en managen van artiesten kun je bij Moove ook terecht voor complete programmeringen of 1 van onze concepten als The Pineapple Club, Happy Feelings, Disco Bingo en Hit It.

Statistieken

705·feesten
15·in de toekomst
690·in het verleden
6·nieuwsberichten
2·fotoshoots
153·foto's
32·video's
1·winactie
749·bezoekers
586·unieke bezoekers
38Partyflockfans
goed·stemresultaat (66.9434 stemmen)
11 maart 2023
Foto's, Happy Feelings, 11 maart 2023, IJland, Amsterdam
24 augustus 2019
Foto's, Paperclip Festival, 24 augustus 2019, Landgoed Duynenwater, Eersel

soundcloud Recente muziek

Nieuws

De volledige line-up voor het Papi Chulo Beachfest in Zoetermeer is bekend. Headliners Bizzey, Bryan MG, Frenna, Idaly, Ir Sais en Jinho 9 maken op zaterdag 20 mei hun opwachting in het SilverDome.
Festivalorganisator Papi Chulo organiseert op zaterdag 20 mei Papi Chulo Beachfest, een groot tropisch festival op het strand van Scheveningen, met onder andere een optreden van Bizzey. Wat is er mooier dan een strandfestival met de zonsondergang en je voetjes in het zand?
Amsterdam, 21 november 2019 - Op de plek waar nachtclub Claire haar deuren afgelopen maand sloot komt een nieuwe restaurant in combinatie met een club. Het geheel is een initiatief wat de oude eigenaren samen met de teams achter feestconcepten Bambu, Terug Naar Toen, Happy Feelings en Rewind hebben opgezet. Op zaterdag 7 december opent Oliva haar deuren. Letterlijk deuren, in meervoud, want er zijn twee entrees met ieder een andere beleving.
Het is ondertussen alweer halverwege november en de kerstverlichting hangt al in de straten: de feestdagen komen eraan.
Save the best for last! Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen af.
Nazomeren Festival
3 februari 2017
Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen. We rekenen op net zo'n geweldige en zonovergoten editie als in 2016.