Partyflock
 

Elevation Events

Elevation Events
12 april 2021
organisator
SiteSite elevation-events.com
E-mailinfo@elevation-events.com
AdresLeidseweg 125
3533 HC
Utrecht
Nederland Nederland
Telefoon+31 302433717
KvK30255736
Oprichting2009
Linksfacebookpageinstagramresidentadvisorsoundcloudxyoutube
Medewerkers

Informatie

Elevation Events is opgericht in 2009 door de broers Jasper en Joris Coenen. De broers kwamen op het idee om de verjaardag van Joris eens goed te vieren. Zo huurde ze een studio af en nodigde zoveel mogelijk mensen uit. Dit begon met een kleine 200 man, maar groeide al snel uit naar een eerste editie van Soenda Festival op SOIA – Strand Oog in Al. Door de jaren heen zijn er steeds meer concepten bijgekomen en is Elevation Events uitgegroeid tot een bekende festivalorganisatie.

Waar Elevation Events begon met twee broers is het team inmiddels uitgebreid tot een professioneel team met eenzelfde passie voor elektronische muziekevenementen. Bij Elevation Events draait het niet enkel om de muziek maar de totaalbeleving waarin de bezoeker en sfeer centraal staat. Een goede mix van sfeer, muziek, aankleding en ontspanning zorgen voor een perfect evenement.
13 september 2014
Foto's, Smeerboel Festival, 13 september 2014, Grasweide Papendorp, Utrecht
17 mei 2014
Foto's, Soenda Festival, 17 mei 2014, Ruigenhoek, Utrecht
9 november 2013
Foto's, Soenda Indoor, 9 november 2013, Central Studios, Utrecht
14 september 2013
Foto's, Smeerboel Festival, 14 september 2013, Festivalpark Leidsche Rijn, Utrecht
10 november 2012
Foto's, Soenda Indoor, 10 november 2012, Central Studios, Utrecht
8 september 2012
Foto's, Smeerboel, 8 september 2012, Festivalpark Leidsche Rijn, Utrecht
4 februari 2012
Foto's, Soenda Indoor, 4 februari 2012, Central Studios, Utrecht
12 november 2011
Foto's, Soenda Indoor, 12 november 2011, Central Studios, Utrecht
28 mei 2011
Foto's, Soenda Festival, 28 mei 2011, Ruigenhoek, Utrecht

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Tussen het gras ontkiemt zich 10 september een gigantisch gekkenhuis. Ren van Singlefeestje naar De Centrale, huppel via David Vunk & Friends naar de Stille Disco om te eindigen met een duizendklapper bij de Basis. Dit is de indeling van de stages van Smeerboel Festival 2022
Onze Stages
17 maart 2022
Deze zomer zijn we terug!! Samen met de lekkerste partners - verspreid over 6 stages - zullen we twee jaar stilte in één dag inhalen. Hier wil jij bij zijn!
Het tweede deel van de line-up voor Soenda Festival, zaterdag 23 mei 2020, is bekend! Nadat eerder o.a. Rebekah, Max Cooper, Attention Deficit Disorder (AnD & Dasha Rush), Ross From Friends (dj set) en N'TO (live) bekend waren gemaakt, is er met Nina Kraviz en Paula Temple verder uitgepakt voor de 12e editie van Soenda Festival. Verdeeld over maar liefst 6 stages valt er genoeg te genieten op zaterdag 23 mei in het groene, waterrijke hart van Utrecht. 1
Na een succesvolle uitverkochte eerste editie keert Vrijstad Festival terug! Op 5 mei 2020 zal de unieke locatie "Down Under" transformeren tot een kleurrijke stad met vijf podia waar bezoekers kunnen dansen op een breed scala aan muziekstijlen. Hiervoor heeft de organisatie de handen ineengeslagen met meerdere hostingpartijen uit het nacht- en festivalleven van Utrecht als Vunzige Deuntjes, Fiesta Macumba, Prunk & Friends, Nachtcollege en Stille Disco. Naast een brede diversiteit aan muziek staat de identiteit van de bezoekers centraal op Vrijstad.
Slot Zuylen, vlakbij Utrecht, is een petitie gestart tegen de komst van het Smeerboelfestival, dat op 14 september plaatsvindt in het natuurgebied aan de rand van het plaatsje Oud-Zuilen. 2
Op zaterdag 14 september viert festival Smeerboel zijn tiende verjaardag in Utrecht. Waar het ooit tien jaar geleden klein begon als creatief dorp op Strand Oog in Al is het inmiddels uitgegroeid tot het meest creatieve festival van Utrecht. Bezoekers kunnen zich hier vermaken met verschillende spellen en zich onderdompelen in muziek van 32 acts verdeeld over vijf podia.
Met nog iets meer dan 6 weken te gaan heeft Soenda Festival zijn stages bekend gemaakt! Van de internationale headliners op de Java, Komodo en Soembawa, tot de intieme sfeer op de Roti en Lombok stages.
Vrijstad Festival, hét nieuwe bevrijdingsfestival in Utrecht dat 5 mei voor het eerst plaatsvindt, is op zoek naar een burgemeester. Een die weet hoe een mooi feestje te bouwen. Een die boordevol gekke ideeën zit. Een die uitblinkt in lintjes doorknippen. Een die weet wat te doen met €1500, vrij te besteden voor de stad. Maar vooral een die buiten de kaders denkt, want dat is waar Vrijstad Festival immers voor staat. Niet voor niets is het motto 'Doe maar gek, dan doe je al normaal genoeg!'.
Tijdens de elfde editie van Soenda Festival krijgen de bezoekers verspreid over vijf stages een zeer indrukwekkende internationale line-up voorgeschoteld. Grootheden als Fritz Kalkbrenner, Speedy J, Âme, Rebekah en Paula Temple komen op zaterdag 18 mei naar het groene, waterrijke hart van Utrecht.
"Doe maar gek, je bent al normaal genoeg!" Dat is het credo van Vrijstad Festival, hét nieuwe bevrijdingsfestival van Utrecht, dat op 5 mei voor het eerst georganiseerd wordt. Naast een brede diversiteit aan muziek staat de identiteit van de bezoekers centraal op Vrijstad.

7 waarderingen

SabrinaTJE
Altijd zeer veel respect gehad voor de organisatie, tot een aantal weken geleden. Ik zal er verder niet over uitwijden, ik denk dat de mensen die zich aangesproken voelen heel goed weten wat ik hiermee bedoel. Anyway, you can't pass karma..
Malam
SOENDA SMEERBOEL ELEKT MOUSE ! ! !
prima voor elkaar! helemaal eens met Dim :)
Onno S
Ze gaan heel NL veroveren :)
Dim
toporganisatie! altijd alles tot in de puntjes goed geregeld :)
wesdex
Elevation Events op XT3 radio: http://soundcloud.com/wesdex/soenda-radioshow-dj-set-by-wesdex
Lauhaus op soenda: http://www.elevation-events.com/muziek/Lauhaus_@_Soenda_09-05-09.mp3

15 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Elevation Events is de opvolger van Vieze Feesten!

Het concept Smeerboel blijft gewoon bestaan en er komt een nieuw concept aan:Soenda, maar hier later meer over! :)
laatste aanpassing
 
Nog wat beelden van afgelopen Smeerboel

Carlos Valdes & Sandrien, Boris Werner en Alberto Pascula & Psyk


Invite
wesdex
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex


laatste aanpassing
Elevation Events in DJ Mag (UK)

[img width=800 height=289]http://album.partyflock.nl/74798864.jpg?nocache;46785139[/img]{non-image link}


Foto's van Soenda Festival ook op het internationale Resident Advisor !http://www.residentadvisor.net/photo-gallery.aspx?id=157715
komt er dit jaar nog een smeerboel op het strand?