Partyflock
 
­ Nederland

Soenda maakt festival line up compleet!
o.a. Nina Kraviz en Paula Temple toegevoegd

gepubliceerd door , op
Het tweede deel van de line-up voor Soenda Festival, zaterdag 23 mei 2020, is bekend! Nadat eerder o.a. Rebekah, Max Cooper, Attention Deficit Disorder (AnD & Dasha Rush), Ross From Friends (dj set) en N'TO (live) bekend waren gemaakt, is er met Nina Kraviz en Paula Temple verder uitgepakt voor de 12e editie van Soenda Festival. Verdeeld over maar liefst 6 stages valt er genoeg te genieten op zaterdag 23 mei in het groene, waterrijke hart van Utrecht.

De twaalfde editie van Soenda Festival vindt dit jaar wederom plaats in Groenekan, een karakteristiek stukje natuur op de hoek van Utrecht. De unieke ambiance van is voor een groot deel te danken aan het grootse decor - waar Soenda om bekend staat - dat speciaal voor het festival gebouwd wordt. Vooral de Java-stage, het grootste buitenpodium, is glorieus, al kun je ook lekker intiem dansen in de intieme Lombokstage, die gehost wordt door Pablo Discobar. Waar je ook bent op het festivalterrein, het programma sluit perfect aan bij de sfeer.

Naast de vertrouwde Soenda gezichten, zoals Paula Temple, Rebekah, Anetha en Fjaak (live), zijn er met Nina Kraviz, Max Cooper, Ross From Friends (dj set) en N'TO (live) veel nieuwkomers te horen. AnD, toch wel 'vrienden van het festival' te noemen, zal dit jaar samen met Dasha Rush als Attention Deficit Disorder terugkeren op Soenda Festival. SHDW & Obscure Shape zullen voor het eerst live spelen en bij allemansvriend ROD, Miss Djax, The Horrorist (live) en Stranger kun je de 90's techno herleven. Overige must sees zijn De Sluwe Vos b2b Samsjoedin, Somewhen en rising star KI/KI.

De kaartverkoop is inmiddels in de laatste fases: soenda.com

Line-up

1 opmerking

Leuk, denk dat ik er dit jaar weer eens naar toe ga:-)