Partyflock
 

Paradigm

op de kaart
Paradigm
4 december 2018
AdresSuikerlaan 2
9743 DA
Groningen
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 6 10 90 70 08
SiteSite paradigm050.com
E-mailinfo@paradigm050.com
Linksfacebookpageinstagramlinktreesoundcloudxvimeoyoutube
Minimumleeftijd21

Informatie

The opening of Paradigm in the summer of 2011 was celebrated with the first edition of Technootjes Festival in and around the former grain storage housing the new nightclub. Connecting over 2500 partypeople and an internationally-renowned program headlining Tobi Neumann, Nick Curly and Sascha Fünke, made the festival one of the most well received festivals of the season amongst both visitors and artists.

Despite being situated in the rural Northern part of the Netherlands, Paradigm soon established herself as the new hotspot for the Dutch techno and house scene by inviting a wide variety of artists over the first months and continuing to do so. Innovative concepts, like 'Sunday Afternoon Collective', were set-up to provide partypeople with the full hedonistic dancefloor experience and gave local DJ's a stage to perform alongside established names like Shaun Reeves, Dinky, Minilogue and Kollektiv Turmstrasse.
Boek een overnachting in of in de buurt van Paradigm via Booking.com.
10 augustus 2019
Foto's, Paradigm Festival, 10 augustus 2019, Paradigm, Groningen
9 augustus 2014
Foto's, Paradigm Festival, 9 augustus 2014, Paradigm, Groningen

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Op 05-10 -2019 gaat de derde Rave, Acid, Techno, Oldskool en het House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave III " plaatsvinden op een van de mooiste locaties van Nederland "de Suikerunie", in de stad Groningen.
Op 9, 10 en 11 Augustus 2019 vindt de negende editie van Paradigm Festival plaats op het Paradigm-terrein in Groningen. Het jaarlijks terugkerende evenement zal ook dit jaar drie dagen en drie nachten toegankelijk zijn voor duizenden bezoekers.
Op 27-10 -2018 gaat de tweede Rave, Acid, Techno, Oldskool en het House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave II" editie plaatsvinden op een van de mooiste locaties van Nederland "de Suikerunie", in de stad Groningen. 1
The Beginning X Taped
21 februari 2018
Zaterdag 17-03-2018 gaat voor het eerst het Rave, Acid, Techno, Oldskool en House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave" plaatsvinden. Dit zal gebeuren op een van de mooiste locaties van Nederland 'de Suikerunie' in Groningen. 1
Paradigm staat aan de vooravond van een definitieve verhuizing. In een eerder stadium hakten de eigenaren de knoop door om de Helsinkistraat te verlaten en deze zomer naar hun nieuwe locatie te vertrekken: het voormalige Suikerunie Terrein te Groningen.
Aankomende zondag viert Paradigm het vijfjarig bestaan. De Groningse club doet dit tijdens het maandelijks terugkerende "Sunday Afternoon Collective" concept. De lijst met artiesten die komen optreden werd onlangs bekendgemaakt. Op de lijst is het Duitse duo Kollektiv Turmstrasse terug te vinden.
Het waren de dagen dat dance nog puur was, de tijd dat dansmuziek nog simpelweg house heette, zonder verdeling tussen mellow, gabber, trance of techno. Klinkt sentimenteel, toch stond iedereen vanaf de eerste housegolf, eind jaren '80, tot 1994 op dezelfde muziek te feesten. Reden genoeg voor classics-feest The Beginning om terug te blikken op deze unieke periode met dj's die ook toen al van de partij waren. Van Erick E en Buzz Fuzz tot Remy Unger en Bass-D op 7 mei verzamelt de dancescene zich weer als vanouds in Paradigm te Groningen.
Op donderdag 4 februari brengen studenten van de Hanzehogeschool en het Prins Claus Conservatorium in samenwerking met de underground club Paradigm De Nachtwacht op muzikale wijze tot leven. Het project initieert een live ontmoeting tussen klassieke muzikanten en elektronische pioniers. Dit in de oude, gestripte loods aan de Helsinkistraat te Groningen die in een ver verleden dienst deed als graansilo maar nu een unieke locatie vormt voor de grootste underground club van Groningen.
Het uitzonderlijke en harde transport 'Convoi Exceptionnel' maakt zijn opwachting om alweer voor de zesde keer zijn vracht te lossen in de befaamde Groningse club Paradigm. De club is klaar voor een nieuwe lading (inter)nationale artiesten die de top van de industrial hardcore bekleden.
Aankomend weekend vindt de vijfde editie van Paradigm Festival plaats. Het festival duurt dit jaar voor het eerst twee dagen en voltrekt zich rondom de Groningse uitgaansgelegenheid Paradigm. Naast optredens van internationaal gewaardeerde techno- en houseartiesten zoals David August, Thugfucker, Guy J, Rhadoo en Speedy J, is er veel aandacht voor creatieve en artistieke beleving.

4 waarderingen

Mijn 2e thuis
CrazyF­ahrrad­Fahrer­NL
Industrial athmospfere
FlyingD
(L)
Jay Christian
Hier zat groningen al jaren op te wachten!

1 opmerking

Para 'normaal' digitaal movement :)

Echt genoten van die 4 feesten die hebben geleden tot de chemie die ik nu altijd voel van binnen :)