Partyflock

Paradigm

 

Paradigm

op de kaart
Paradigm (afbeelding)
AdresHelsinkistraat 6
9723 BD
Groningen
Nederland
SiteSite paradigm050.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudvimeoyoutube
Medewerkers
Informatie
The opening of Paradigm in the summer of 2011 was celebrated with the first edition of Technootjes Festival in and around the former grain storage housing the new nightclub. Connecting over 2500 partypeople and an internationally-renowned program headlining Tobi Neumann, Nick Curly and Sascha Fünke, made the festival one of the most well received festivals of the season amongst both visitors and artists.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Paradigm via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
222·feesten
9·in de toekomst
213·in het verleden
3·feesten elders
19·nieuwsberichten
1·fotoshoot
130·foto's
14·video's
4587·kliks
5381·bezoekers · herkomst
1614·unieke bezoekers
305Partyflockfans
31.1 KFacebooklikes
12·albumfoto's
1·opmerking
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (1597 stemmen)
Nieuws
Op 27-10 -2018 gaat de tweede Rave, Acid, Techno, Oldskool en het House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave II" editie plaatsvinden op een van de mooiste locaties van Nederland "de Suikerunie", in de stad Groningen. 1
The Beginning X Taped
21 februari 2018
Zaterdag 17-03-2018 gaat voor het eerst het Rave, Acid, Techno, Oldskool en House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave" plaatsvinden. Dit zal gebeuren op een van de mooiste locaties van Nederland 'de Suikerunie' in Groningen. 1
Paradigm staat aan de vooravond van een definitieve verhuizing. In een eerder stadium hakten de eigenaren de knoop door om de Helsinkistraat te verlaten en deze zomer naar hun nieuwe locatie te vertrekken: het voormalige Suikerunie Terrein te Groningen.
Aankomende zondag viert Paradigm het vijfjarig bestaan. De Groningse club doet dit tijdens het maandelijks terugkerende "Sunday Afternoon Collective" concept. De lijst met artiesten die komen optreden werd onlangs bekendgemaakt. Op de lijst is het Duitse duo Kollektiv Turmstrasse terug te vinden.
Het waren de dagen dat dance nog puur was, de tijd dat dansmuziek nog simpelweg house heette, zonder verdeling tussen mellow, gabber, trance of techno. Klinkt sentimenteel, toch stond iedereen vanaf de eerste housegolf, eind jaren '80, tot 1994 op dezelfde muziek te feesten. Reden genoeg voor classics-feest The Beginning om terug te blikken op deze unieke periode met dj's die ook toen al van de partij waren. Van Erick E en Buzz Fuzz tot Remy Unger en Bass-D op 7 mei verzamelt de dancescene zich weer als vanouds in Paradigm te Groningen.
Op donderdag 4 februari brengen studenten van de Hanzehogeschool en het Prins Claus Conservatorium in samenwerking met de underground club Paradigm De Nachtwacht op muzikale wijze tot leven. Het project initieert een live ontmoeting tussen klassieke muzikanten en elektronische pioniers. Dit in de oude, gestripte loods aan de Helsinkistraat te Groningen die in een ver verleden dienst deed als graansilo maar nu een unieke locatie vormt voor de grootste underground club van Groningen.
Het uitzonderlijke en harde transport 'Convoi Exceptionnel' maakt zijn opwachting om alweer voor de zesde keer zijn vracht te lossen in de befaamde Groningse club Paradigm. De club is klaar voor een nieuwe lading (inter)nationale artiesten die de top van de industrial hardcore bekleden.
Aankomend weekend vindt de vijfde editie van Paradigm Festival plaats. Het festival duurt dit jaar voor het eerst twee dagen en voltrekt zich rondom de Groningse uitgaansgelegenheid Paradigm. Naast optredens van internationaal gewaardeerde techno- en houseartiesten zoals David August, Thugfucker, Guy J, Rhadoo en Speedy J, is er veel aandacht voor creatieve en artistieke beleving.
Het eerste weekend van juni is Groningen weer de plek voor de industriële liefhebber. Nachtclub Paradigm zal weer worden omgetoverd tot geel zwarte bunker en biedt tot in de vroege uurtjes diepe kicks en vuige klanken. Uiteraard is de top van de scene uit binnen- en buitenland uitgenodigd om menig oor te verwennen.
Het platenlabel Magnetron Music bestaat tien jaar en dat wordt de aankomende maanden groots gevierd met tal van evenementen. De kick-off vindt plaats op donderdag 15 januari op het Eurosonic Festival. Magnetron Music host samen met agentschap Topbillin' een feestje op dé plek voor elektronische muziek in Groningen: Paradigm met o.a. Magnetron artiesten zoals De De Jeugd van Tegenwoordig, Falco Benz en Rimer London. In februari gaat de '10 Years of Magnetron Music; now we're talking!' clubtour van start.
5 waarderingen
Mylène
Mijn 2e thuis
Pieter..
Paradigm op de nieuwe locatie waardeloos.­
CrazyF­ahrrad­Fahrer­NL
Industrial athmospfere
FlyingD
(L)
Jay Christian
Hier zat groningen al jaren op te wachten!

1 opmerking