Partyflock
 

Paradigm Festival

afbeelding Paradigm Festival
concept
Concept van .
SiteSite paradigmfestival.com
E-mailinfo@paradigm050.com
AdresGroningen
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

Elektronisch muziekfestival waar veel aandacht is voor kunst en creativiteit.
10 augustus 2019
Foto's, Paradigm Festival, 10 augustus 2019, Paradigm, Groningen
13 augustus 2017
Foto's, Paradigm Festival, 13 augustus 2017, Suikerunie, Groningen
9 augustus 2014
Foto's, Paradigm Festival, 9 augustus 2014, Paradigm, Groningen
Nieuws
Op 9, 10 en 11 Augustus 2019 vindt de negende editie van Paradigm Festival plaats op het Paradigm-terrein in Groningen. Het jaarlijks terugkerende evenement zal ook dit jaar drie dagen en drie nachten toegankelijk zijn voor duizenden bezoekers.
Op 27-10 -2018 gaat de tweede Rave, Acid, Techno, Oldskool en het House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave II" editie plaatsvinden op een van de mooiste locaties van Nederland "de Suikerunie", in de stad Groningen. 1
Op 12, 13, 14 en 15 augustus vindt het fameuze Paradigm Festival wederom plaats. Dit jaarlijks terugkerende concept zal voor het eerst, in haar vijf jarige bestaan, 72 uur non-stop duren. Tijdens het festival zullen op de 7 podia ruim 100 DJ's hun draaikunsten vertonen. Nieuw is dat er dit jaar ook overnacht kan worden op de speciaal hiervoor ingerichte camping. Naast een verscheidenheid aan dancemuziek biedt het festival een platform aan artistiekelingen en creatievelingen, die er hun kunstzinnige objecten en projecten tonen.
Aankomend weekend vindt de vijfde editie van Paradigm Festival plaats. Het festival duurt dit jaar voor het eerst twee dagen en voltrekt zich rondom de Groningse uitgaansgelegenheid Paradigm. Naast optredens van internationaal gewaardeerde techno- en houseartiesten zoals David August, Thugfucker, Guy J, Rhadoo en Speedy J, is er veel aandacht voor creatieve en artistieke beleving.
Op zaterdag 9 augustus 2014 vindt voor de vierde maal Paradigm Festival plaats. Het festival voltrekt zich in en rondom de Groningse uitgaansgelegenheid Paradigm en staat bekend als één van de meest veelzijdige en vernieuwende elektronische muziekfestivals van Nederland. Het thema van dit jaar is 'La maison de Paradigme' oftewel 'Het huis van Paradigm'.
Op zaterdag 11 augustus 2013 vindt voor de derde maal Paradigm Festival plaats. Het festival is gelieerd aan de gelijknamige nachtclub Paradigm en richt zich volledig op elektronische muziek uit de underground. De organisatie presenteert dit jaar een divers aanbod van muziekstijlen binnen het spectrum van dance. Daarnaast ligt de nadruk sterk op de creatieve en artistieke beleving, en zullen verschillende kunstenaars en performance-artiesten uit de regio Groningen en Friesland hun werk tonen. 3