Partyflock
 

Club Up

op de kaart
afbeelding Club Up
AdresKorte Leidsedwarsstraat 26
Amsterdam
Nederland
SiteSite clubup.nl
E-mailinfo@kring.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
Capaciteit200

Informatie

De Club Up is onderdeel van De Kring (kunstenaars sociëteit).

donderdag van 23.00 t/m 04.00 uur geopend
vrijdag en zaterdag van 23.00 t/m 05.00 uur geopend.

Minimum leeftijd 18 jaar.
Boek een overnachting in of in de buurt van Club Up via Booking.com.
Nieuws
Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag en Rotterdam, keert De Microclub op zaterdag 7 april terug naar De Kring (ClubUp) voor weer een volle avond dansen (20.00u - 0.00u) voor 25+ op de beste elektronische muziek.
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam gaat tijdens Amsterdam Dance Event fietsend "Kris Kross Amsterdam door Amsterdam". Op zaterdag 22 oktober hosten zij maar liefst drie feesten op drie verschillende locaties. De dj's beginnen met een pre-party in de Bitterzoet, vervolgens draaien ze op de Supperclub Cruise en sluiten ze af in Club Up/ De Kring. Als 'echte' Amsterdammers gaan de dj's samen met hun fans op de fiets naar de verschillende locaties toe.
Parallel
17 november 2015
En daar zijn ze weer. Terug van weggeweest en wat staat er weer een heerlijke editie voor de deur! Deze keer hebben is een topduo uit de hoge hoed getoverd, en ze komen deze keer uit Amsterdam. Met trots meldt de organisatie jullie dat de heren van Beesmunt Soundsystem jullie, zo vlak voor kerst, een stomende avond gaan bezorgen!
Amsterdam geheel in het teken van een van 's werelds grootste elektronische muziek festivals: Amsterdam Dance Event. Jongens van de Wereld mag uiteraard niet ontbreken en heeft daarom drie verschillende avonden op het programma staan: Klear, Klamme Handjes en een Warp x LuckyME showcase.
Zaterdag aanstaande vier je GayPride traditiegetrouw op het Amstelveld met een grootse line-up. Om 24.00u stopt de muziek, maar niet getreurd: in Club Up/De Kring gaat het feest vrolijk door. [ 1
Donderdag 24 april vindt de laatste Klamme Donderdag plaats. Helaas komt aan al het goede een eind. Nog één keer wordt de Club Up en De Kring volledig afgebroken. De Klamme Donderdag is klaar voor de volgende stap.
For Those Who Know...
5 november 2013
Op 16 november zal de eerste editie van For Those Who Know plaats vinden met op het programma analogue visuals van lichtkunstenaar Co2RO en upfront electronische muziek van DJ Deep, I-F, Estroe, T!M, Paul du Lac, Daniel Kane, G-String en KlapRoos.
27 september is het al weer tijd voor Springplank numero drie in Club Up, Amsterdam! De party waar uitsluitend aanstormend talent een kans krijgt. In een intieme sfeer garanderen we nationale en internationale artiesten met een unieke sound. Met trots presenteren we artiesten die op het punt staan om een grote sprong te wagen.
Local Warriors is een nieuw concept bedoeld voor muzieknerds én mooie meisjes, dansbaar en toegankelijk met een commercieel randje, zonder de muziekliefhebber te verliezen. Elke editie geeft Local Warriors nieuw Noord-Hollands talent de kans om zich op de kaart te zetten. Verwacht trap, bass, electro en moombahton!
Een samenwerking tussen Wavefiles en Riff Raff kon je wel zien aankomen. De eerste donderdag van de maand is het voor veel Amsterdammers vaste prik: Wavefiles in Club Up en Riff Raff in Chicago Social Club. Op 2 mei maken de organisaties het nog makkelijker, want dan bundelen zij hun krachten om één dikke avond in de Up te gooien. 1

3 waarderingen

Mmartijn
nomads
Leuke club. Lekker klein :)
Jeroen-Theo (l) Techno
Top locatie :D

8 opmerkingen

Wat leuk dat jullie Kostas als resident DJ op donderdagen hebben.­ Ik moet een bezoek aan deze club een keer maken, ben benieuwd.­
Pff Nicky Siano vrijdag en the Revenge de 16de en geen agenda? Zijn jullie wel goed wijs? ;)
Uitspraak van Vale Tudo op zondag 29 maart 2009 om 19:13:
Pff Nicky Siano vrijdag en the Revenge de 16de en geen agenda?

hehehe wat vale tudo zegt :)!
Khoorde dat t zaterdag a.­s.­ vet word hier..­ wat komt er?
Voeg ff aardvark toe op 23 april dan prop ik die gelijk in me agenda.­

dank u!
Vreselijke club.­ Gare sfeer (tokkies, tuig en verdwaalde toeristen), entree voor niks en gebruikte plastic bekers.­ Voor mij nooit meer.­