Partyflock
 

Club Up

op de kaart
afbeelding Club Up
AdresKorte Leidsedwarsstraat 26
Amsterdam
Nederland
E-mailinfo@kring.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
Capaciteit200

Informatie

De Club Up is onderdeel van De Kring (kunstenaars sociëteit).

donderdag van 23.00 t/m 04.00 uur geopend
vrijdag en zaterdag van 23.00 t/m 05.00 uur geopend.

Minimum leeftijd 18 jaar.
Boek een overnachting in of in de buurt van Club Up via Booking.com.
Nieuws
Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag en Rotterdam, keert De Microclub op zaterdag 7 april terug naar De Kring (ClubUp) voor weer een volle avond dansen (20.00u - 0.00u) voor 25+ op de beste elektronische muziek.
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam gaat tijdens Amsterdam Dance Event fietsend "Kris Kross Amsterdam door Amsterdam". Op zaterdag 22 oktober hosten zij maar liefst drie feesten op drie verschillende locaties. De dj's beginnen met een pre-party in de Bitterzoet, vervolgens draaien ze op de Supperclub Cruise en sluiten ze af in Club Up/ De Kring. Als 'echte' Amsterdammers gaan de dj's samen met hun fans op de fiets naar de verschillende locaties toe.
Parallel
17 november 2015
En daar zijn ze weer. Terug van weggeweest en wat staat er weer een heerlijke editie voor de deur! Deze keer hebben is een topduo uit de hoge hoed getoverd, en ze komen deze keer uit Amsterdam. Met trots meldt de organisatie jullie dat de heren van Beesmunt Soundsystem jullie, zo vlak voor kerst, een stomende avond gaan bezorgen!
Amsterdam geheel in het teken van een van 's werelds grootste elektronische muziek festivals: Amsterdam Dance Event. Jongens van de Wereld mag uiteraard niet ontbreken en heeft daarom drie verschillende avonden op het programma staan: Klear, Klamme Handjes en een Warp x LuckyME showcase.
Zaterdag aanstaande vier je GayPride traditiegetrouw op het Amstelveld met een grootse line-up. Om 24.00u stopt de muziek, maar niet getreurd: in Club Up/De Kring gaat het feest vrolijk door. [ 1
Donderdag 24 april vindt de laatste Klamme Donderdag plaats. Helaas komt aan al het goede een eind. Nog één keer wordt de Club Up en De Kring volledig afgebroken. De Klamme Donderdag is klaar voor de volgende stap.
For Those Who Know...
5 november 2013
Op 16 november zal de eerste editie van For Those Who Know plaats vinden met op het programma analogue visuals van lichtkunstenaar Co2RO en upfront electronische muziek van DJ Deep, I-F, Estroe, T!M, Paul du Lac, Daniel Kane, G-String en KlapRoos.
27 september is het al weer tijd voor Springplank numero drie in Club Up, Amsterdam! De party waar uitsluitend aanstormend talent een kans krijgt. In een intieme sfeer garanderen we nationale en internationale artiesten met een unieke sound. Met trots presenteren we artiesten die op het punt staan om een grote sprong te wagen.
Local Warriors is een nieuw concept bedoeld voor muzieknerds én mooie meisjes, dansbaar en toegankelijk met een commercieel randje, zonder de muziekliefhebber te verliezen. Elke editie geeft Local Warriors nieuw Noord-Hollands talent de kans om zich op de kaart te zetten. Verwacht trap, bass, electro en moombahton!
Een samenwerking tussen Wavefiles en Riff Raff kon je wel zien aankomen. De eerste donderdag van de maand is het voor veel Amsterdammers vaste prik: Wavefiles in Club Up en Riff Raff in Chicago Social Club. Op 2 mei maken de organisaties het nog makkelijker, want dan bundelen zij hun krachten om één dikke avond in de Up te gooien. 1
VDL
28 maart 2013
De SFFRMKRS vonden het tijd voor een onvervalste pure clubavond. Zo'n avond waar liefhebbers samenkomen voor fijne muziek, boogiemovements en een gezellige tijd! Zo'n avond waarbij house weer eens de onbetwiste aanvoerder van de dansvloer is. Ssjawel,...ze doen een avondje voor de liefhebbers.
21 december komt S-Type naar Amsterdam, voor een dj set op Riff Raff in Club Up. Het is de eerste keer dat de Schotse dj/producer voet op Nederlandse bodem zet om te draaien. 1
MCN Unsigned
11 oktober 2012
Voor de twaalfde achtereenvolgende keer organiseerde MCN het Unsigned Project, waarbij jong talent de kans krijgt om een volgende stap in hun carrière te maken. Deze editie kregen opkomende producers de gelegenheid om onder professionele begeleiding een remix op te nemen. Zaterdag 20 oktober zullen de resultaten in Club Up zowel digitaal als op vinyl worden gepresenteerd.
Na twee feesten in Pand14 en Hem Kelder is G | O| D III in Club Up & De De Kring op zaterdag 6 oktober. Thou Shall Dance' is het eerste gebod van G | O | D.
Tieners op Plafonddienst
5 september 2012
Het komt niet vaak voor dat op een avond de gemiddelde leeftijd achter de knoppen onder de 20 jaar ligt. 15 September is dat wel het geval in Club Up tijdens Plafonddienst.
Omdat na een festivaldag voor velen de koek nog lang niet op is is het nu tijd om After the Wave te lanceren. Club Up en de De Kring openen beide hun deuren zodat de fijne vibes van overdag op gepaste wijze en tot diep in de nacht door kunnen worden gezet.
Met gepaste trots presenteert Tomorrow Is Now, Kid! de volgende editie van Transistor Rhythm in Club Up & De Kring. Op zaterdag 7 juli, ofwel 7.07 – een vette knipoog naar de Roland TR-707 drumcomputer – kan er weer volop genoten worden van onvervalste Deep House, US Garage en aanverwante genres.
Club Up en De De Kring zijn zaterdag 5 mei toe aan alweer de derde Transistor Rhythm editie van 2012. 'Let your heart beat to the Transistor Rhythm'.
2012, een nieuw jaar, een nieuwe locatie en een concept dat op een frisse wijze de klassieke waarden van de housemuziek ten gehore zal brengen. Op zaterdag 28 januari zullen Club Up en de Kring worden bezet door Club909.
Sterk afgeprijsd
9 maart 2011
De winter uitverkoop is nog maar net voorbij of er begint alweer een voorjaar sessie van house beats! Vanaf donderdag 10 maart is er iedere tweede donderdag van de maand Sterk in Club Up te Amsterdam. Drie dj's/organisaties bundelen de krachten en gaan volledig stunten met de entree, drinks & uiteraard de beats. 1
Doom
11 november 2010
Na een succesvolle eerste editie staan de organisatoren en muzikanten van Doom alweer te popelen om Club Up weer zo’n verfrissende doemsnacht voor te schotelen. Op 11 november gaat het licht weer uit voor de meest vernieuwende dansnacht in het duister. De input voor de electronische jamsessie en het uitgangspunt voor de dj-sets die de avond completeren is dit keer “de piano”.
Plak
24 september 2010
Het studiejaar is weer begonnen, de zomervibe is bijna helemaal weg bij de werkende onder ons en het kruip-maar-lekker-onder-een-lakentje dient zich weer aan. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, presenteert Plak donderdag 23 en vrijdag 24 september een tweedaags, waar een ieder met een neusje voor goede feestjes gelukkig van gaat worden.
‘Hour house is your rush’. Nieuwe namen evenals oude gegadigde zullen de revue passeren met als headliner de oosterbuur Motor City Drum Ensemble. De afgelopen 2 jaar bestormde hij de dance scene met meerdere producties en pompende dj-sets. Tom Trago zal Amsterdam vertegenwoordigen met zijn Voyage Direct live-set. Daarnaast zal Rush Hour co-founder en Rush Hour label manager cool Chris de rest van de avond voor zijn rekening nemen.
Na een geslaagde en verrassende vorige aflevering van Kits Zonder Blog in januari, met gasten Steven de Peven en Mike Mago (die verklaarde veelal zijn muziek te produceren aan de hand van de titeltrack van Inspector Gadget) is het donderdag 18 maart weer tijd voor twee verse gasten die het achterste van hun muzikale tong laten zien in Club Up.
In oktober zal het Amsterdam Dance Event onze hoofdstad nogmaals aandoen en het publiek trakteren op een breed scala van het laatste wat er te krijgen is op het vlak van elektronische muziek. Het ADE, nu alweer voor de veertiende keer, heeft de beste shows en optredens door internationale en nationale artiesten en bands. Electronation, de organisatie die ook achter Electronation schuilt zal naast Electronation ook een aantal andere evenementen organiseren. 2
IC's Guide to ADE 2009
1 september 2009
Steve Lawler, Tiefschwarz, Josh Wink, John Acquaviva, Oliver Huntemann, Sharam Jey, Stephan Bodzin, D'Julz, Alexander Robotnick, Ida Engberg, John Dahlbäck & Jesper Dahlbäck, Gregor Tresher, Deepgroove (Live), Technasia, Style of Eye, Marc Romboy, Riva Starr, Tommie Sunshine, Zoo Brazil, LouLou Players, Phonique, Robert Babicz (Live), Gorge, Legowelt, Mason, Hug & Pepp, Bangkok Impact Luke Solomon, Tim Green, Sui Generis, Conforce (Live), Henrik B., Nicolas Masseyeff, etc. etc.
Kits Zonder Blog
14 juli 2009
De meest vernieuwende avond in Amsterdam maakt alweer zijn tweede opwachting in de friste club van Amsterdam; Club Up. Alle muziekliefhebbers opgelet, Kits zonder blog brengt je live waar je op blogs enkel vierkante ogen van krijgt. 1
The Universe. Zo zwart als de M in Motown. Zo divers als het muzikale spectrum in house. Blijft verrassen, is oneindig en allesomvattend.
Omdat het ouwe jongens krentenbrood-gevoel in deze crisistijden weer opborrelt, presenteert Playground zaterdag 21 maart, start van de lente, een nieuwe editie van dit Amsterdamse fenomeen. 4