Partyflock
 
­

KANT voor het eerst in nederland

anoniem gepubliceerd op
flyer Springplank
27 september is het al weer tijd voor Springplank numero drie in Club Up, Amsterdam! De party waar uitsluitend aanstormend talent een kans krijgt. In een intieme sfeer garanderen we nationale en internationale artiesten met een unieke sound. Met trots presenteren we artiesten die op het punt staan om een grote sprong te wagen.

De vorige 2 stijf uitverkochte edities hadden we de Nederlandse primeurs van het Britse duo Trav & Volta en de Tunesiër Haze-M. En jawel we hebben weer een primeur en wat voor één!

KANT is een talentvolle producer uit Copenhagen en we kennen hem natuurlijk van zijn deep house hit 'Love Like This'. KANT betekent in het Deens letterlijk rand en refereert naar iets onconventioneel, opwindends en nieuws. Iets dat niet meteen past in de omgeving en gewoon net even anders is. Zijn geweldige producties hebben een fijne diepe sound gecombineerd met loepzuivere of juist mechanische vocals en vind je op labels als Sleazy Deep, Suara en Electronique. Dit Deense talent gaat heel groot worden!

Naast KANT gaan Shimmer en Le Point de muziek verzorgen.