Partyflock
 
­ Nederland

Tomorrow Is Now, Kid presenteert Club909

gepubliceerd door , op
Club909
10 januari 2012
2012, een nieuw jaar, een nieuwe locatie en een concept dat op een frisse wijze de klassieke waarden van de housemuziek ten gehore zal brengen. Op zaterdag 28 januari zullen Up en de Kring worden bezet door Club909.

Club909 neemt je mee naar de tijd van de oldschool housemuziek, doorspekt met de hedendaagse sound die steeds meer leent van haar energieke sub-genre US Garage. De eerste editie vond plaats in 1997 in Club Ministry in de Reguliersdwarsstraat te Amsterdam. Wekelijks een editie vol krachtige, uplifting en vreugdevolle muziek met de focus op US House en Speed Garage. Nu, meer dan tien jaar later, heeft Tomorrow is now, kid het concept opnieuw tot leven gebracht. Voor deze editie is er een fijne selectie Amsterdamse deejays met een ongekende dosis enthousiasme verzameld. Oude bekenden en nieuwe gezichten zullen elkaar hier treffen.

Het geluid in de Up zal komen van onder meer Tom Ruijg en Daan Groeneveld, mannen die beide niet meer weg te denken zijn uit de Amsterdamse house scene. Gastheren The Salvador Brothers zullen speciaal voor Club909 diep in het archief graven.

De Kring wordt gehost door The New Rotary Connection. En heb je het over The New Rotary Connection dan heb je het over O.Boogie & Tye. Zij maken samen met Awanto 3, het alter ego van de Amsterdamse artiest Steven de Peven, en Kid Sublime, de man die muziek ademt, het gezelschap compleet.

Maar er is meer! De avond zal in het teken staan van de release van de nieuwste plaat op het label Tomorrow Is Now, Kid! Black Tulip – Jam On It, was de állereerste release van TINK! Records in 1990 en is nu opnieuw gemastered en geremixt door onder andere Marko Roca, Tom Ruijg, Phonic Funk en John Mood.

Line Up:
Tom Ruijg (SQUZ)
The Salvador Brothers (Tomorrow Is Now, Kid!)
Daan Groeneveld (Sssst)

Line Up Kring:
Awanto 3 (Alfabet | Dekmantel)
Kid Sublime (Rednose Distrikt)
O.Boogie (The New Rotary Connection)
Tye (The New Rotary Connection)

Om alvast in de stemming te komen zie onderstaande links.