Partyflock
 
­

Drie avonden voor Jongens v/d Wereld op ADE 2014

gepubliceerd door , op
afbeelding Drie avonden voor Jongens v/d Wereld op ADE 2014
Amsterdam geheel in het teken van een van 's werelds grootste elektronische muziek festivals: Amsterdam Dance Event. Jongens van de Wereld mag uiteraard niet ontbreken en heeft daarom drie verschillende avonden op het programma staan: Klear, Klamme Handjes en een Warp x LuckyME showcase.

Donderdag 16 oktober staat het gerenoveerde Canvas op de 7e (Volkshotel) in het teken van Klear, Eton Messy en de UK. Zo vullen Blonde, Bodhi, Karma Kid en Shift K3Y de line-up aan naast Eton Messy. Het belooft een kwalitatief hoogstaande clubavond te worden.

Vrijdag is Paradiso bij uitstek dé plek voor Future music minnend Nederland. Het welbekende Elektronische label Warp Records verzorgt samen met LuckyME een unieke showcase. Met Rustie, Mount Kimbie, Benji B en special guest Lunice, liegt de line-up er niet om.

Ook Klamme Handjes is van de partij. Na het grote succes van Klamme Handjes Festival afgelopen zomer, duikt het gezelligste concept van Amsterdam de Club Up & De Kring in. Bezoek is er uit de UK door de crew van Wolf Music Recordings. Welke met Medlar, KRL, Greymatter en Matt & Stu op volle sterkte komt. Klamme residents Moose verzorgen een funky all-nighter in De Kring.